Sjukling nr 2

Idag är Oskar på dagis igen.. Inte en enda gång sa han igår att han hade ont i öronen och man märkte inget heller så då fick han gå.. I vanliga fall när han får öroninflammation så brukar han ligga däckad med hög feber så jag vete tusan om det ens var öroninflammation..

Men istället så blev det nästa.. Filip sa igår kväll att han hade jätte ont i halsen och han var grinigare än vanligt och vaknade ett par gånger i går kväll/natt så då fick han vara hemma idag.. Han var sur som ett bi när vi gick till och från dagis för att han inte fick gå och precis som med Oskar så idag så har han inte alls ont..

Konstigt, men det är klart han får vara hemma eftersom det faktiskt går halsfluss på dagis, säkra före det osäkra.. Det visar sig under dagen/kvällen om det blir något mer annars får han oxå gå i morrn..



Förövrigt så går det jätte bra för honom att vara utan blöja.. Inte en enda olycka på hela dagen i måndags, varken på dagis eller hemma.. Igår var det en olycka på dagis, det verkade som om han hade försökt själv och det gick ju inte så då blev det en påse med hem, men ingenting hemma..

Han är verkligen jätte duktig! Visst, vi springer på den där jäkla toaletten flera gånger och oftast kommer det inget, men, precis som Ekman sa nyss, bättre det än att han inte springer alls.. =)

Puss å hej
0 kommentarer