Parken Zoo

Igår så packade vi in oss ytterligare en gång i bilen för att bege oss hemifrån för en heldag på Parken Zoo i Eskilstuna..
Efter jag vet inte hur många "när är vi framme?" och en liten, liten felåkning så kom vi fram.. Efter mamma, Anki och Johanna som vi körde ifrån i Uppsala, ( ?! ) efter Mattias och Sandra som åkte när vi tankade i Eskilstuna, men ett par minuter tidiare än Nina, Danne och Denise.. =)
Vi var alltså ett helt gäng som åkte och det var jätte trevligt! Helt perfekt väder för ett djurparksbesök hade vi oxå..
 
Synd bara att de vita tigrarna hade flyttats.. Eller ja, den ena hade dött och den andra fått flytta hem igen.. Men de hade ju andra djur att titta på..
Många kattdjur, men de större såg man inte då de antingen gått och gömt sig, var alldeles för mycket folk ( vi lyckades pricka in matningen av lejonen som alla ville se ) eller så låg de bara och sov långt bort..
 
Barnen fick klappa en sköldpadda..
 
Tittut!! En struts som gärna ville bita oss i fötterna!
 
2 Geparder/Leoparder ( ?? ) och en panter som låg och sov..
 
Emma låg mycket i vagnen, men emellanåt så fick hon komma och sitta i bärselen.. Nöjd tjej AB!
 
En jätte söt liten röd panda
 
Oskar kunde stå som en flamingo
 
Karuseller han vi med oxå.. Här Filip och Tindra som kör Thomas tåget..
 
Denise var snäll och åkte Barn-Fritt fall och Lukas och Oskar tyckte det var skitkul!
 
 

Helt klart en toppen dag!
På hemvägen så käkade vi på McDonalds i Enköping och sen var vi hemma en halvtimme innan det var dags att sova.. ( 18.30 )
Barnen var trötta efter en helg med mycket som hänt och tog sovmorgon i morse till åtta.. ;) Det tackar jag för! ( Jimmy började jobba idag )
 
Puss å hej
 
 
0 kommentarer