Avlida hotell

Ett fyr-stjärnigt hotell.. Jag skulle sagt två stjärnor efter en vecka här.. 

Hotellet är fint, absolut! Maffig entré.. 
Bilderna man kan se från poolerna är otroligt missvisande.. Poolerna är mycket, mycket mindre än vad de ser ut att vara.. 

Rummen.... Vår ac fungerade inte första natten, men blev lagad dagen efter. Hade dock inga siffror eller liknande på den, så det gick inte att ställa in den rätt.. Vår toalett fungerade inte i tre dagar.. Vi sa till om den och enligt dem var den lagad, men icke! Vi hade bajs låg i tre dagar... 🤢 
Den fyllde på med vatten konstant så den stod ju och lät hela jäkla tiden..
Till slut fick de dock ordning på den.. 😃
Städningen var under all kritik!! 👎🏼 Jimmys rum blev inte städat på tre dagar, när Jimmy sa till städarna så städade dem det.. Vi fick aldrig så många handdukar som vi var.. Tjejerna fick torka sig med små handdukar.. Igår kväll så fick vi inget nytt "täcke" utan vi fick ett stort, jag och Tindra.. Jimmy gick ner och hämtade ett till vilket visade sig vara väldigt komplicerat, men till slut så! 
Ute på balkongen så städades det väldigt sällan.. Och ingen lampa fanns det heller.. 
För att få el till laddare så fick man hyra eluttag, MAX ett per rum.. Jäklar vad jobbigt det varit att se till att alla mobiler och tandborstar varit laddade.. 

Maten...! Vi fick förklaringen häromdagen från ena underhållningskillen.. Det är nästan bara tyskar, ryssar och polacker som kommer hit.. Vi var de första svenskarna han träffat.. 
Så nej, maten gick väldigt sällan att äta.. Inte ens Jimmy som inte är kräsen åt.. Två gånger har vi lämnat och gått på restaurang istället.. 
Inte ens frukosten har varit bra.. Rostbröd och stenhårda kokta ägg.. 
Frukten som fanns var vattenmelon ( som inte ens var god 😳 ) kiwi, röda äpplen och päron.. 
Till kiwin fanns det ofta inte ens nå skedar.. bara plastskedar vilket var omöjligt.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Personalen har dock varit bra och trevliga.. 

Men nä... Inget hotell jag/vi kommer återvända till.. 
0 kommentarer