Lever fortfarande..


Ja.. Jag gör ju det efter att ha varit i Vattholma en vecka.. Vi kom dit på lördan, Jimmy och Dennis kom när grabbarna hade sovit.. Sen så var de kvar och på söndan så åkte vi ( familjen ) över till Åland och hälsade på mamma och dom.. Det gick bra, fast vägen dit var inte rolig för vi hade inga som helst pengar så de gick ju inte att göra nåt direkt.. Vi köpte lunch till Oskar men det va allt..
Var jätte fint väder där så grabbarna badade.. Herrejävlar vad de badade.. Tog ett tag för Oskar innan han vågade riktigt, men sen så var de inga som helst problem.. Vi brukar alltid va på en strand där de är väldigt lång grunt så de är ju perfekt för barnen.. Lukas älskade att bada.. Tog inte lång tid innan han skulle följa efter Oskar utåt.. Han kröp tills huvuvdet var under vattnet och även då fortsatte han att krypa.. =0) Inga som helst begränsningar.. Sen så började de regna så vi åkte till deras stugor och va där och sen så käkade vi middag där och sen gick båten hem halv sex.. Båten hem var mycket trevligare för vi fick pengar av både mamma och Anki.. Barnen skötte sig utomordentligt..
Sen så kom vi hem vid halv tio och då stannade Jimmy bara tills grabbarna hade somnat och sen så åkte han hem eftersom han skulle jobba på måndan..

På måndan så ringde han och berättade att han hade flyttat om sin semester så istället för veckan innan Bulgarien så tog han ut resten av den veckan.. Så han kom på måndag kväll och sen så var han kvar tills mamma och de kom hem igen..

På lördan när de kom hem så var vi till Björklinge och mormor och morfar för de va ett år sen mormor dog...... Usch...

Har varit ner till BVC nu på morgonen för lite koll och Lukas har nu kvalat in i tio-kilos klassen.. Det blev tyvärr ingen vaccination idag för honom för han ska börja käka penicillin igen.. Denna gång för att få bort utslagen runt munnen..
Var ner till läkaren igår med Oskar för hans hals och även han fick penicillin igen.. Det är två veckor sen han slutade med det sista.. Måste försöka få en remiss till Danderyd igen.. Sista gången så sa de att de inte vill göra nåt på barn under tre, men innan vi har fått en tid dit och sen väntan på operation så hinner han nog gott och väl bli tre.. Det måste göras nånting.. Han kan inte äta ordentligt och Oskar tycker om mat.. Han är jätte duktig på att äta i vanliga fall.. Nä.. Tycker så synd om han..
Men ja.. Fick en ny tid för vaccination och för att kolla Oskars hörsel på Lukas födelsedag..
Herregud, min lilla bebis blir ett år om inte ens två veckor.. Jävlar vad tiden går fort..

Och jag då.. Borde väl ha gått in i vecka 13-14 där nånting.. Skönt.. Nu är man snart förbi den värsta missfalls chansen..

Nu ska jag gå ut och röka och sen käka nånting innan ungarna vaknar igen..

Puss å hej
0 kommentarer