Ramlade ner för trappen..

Jävla skit..
I morse när jag skulle gå ut och slänga soporna så vete fan vad jag tänkte på, men jag ramlade pladask från översta trappsteget på altanen rakt ner på mina stackars knän.. Slog hål på båda och blodet bara rann.. Eftersom jag hade händerna fulla av soppåsar så kunde jag inte ta emot mig, men de gjorde ju inget eftersom jag ramlade rakt ner me ansiktet i en av soppåsarna.. Hm..
Kan säkert skratta åt det i morrn, men inte idag.. Var INTE trevligt..

Nu ligger Lukas och Filip och sover och Oskar ligger här bredvid mig på golvet och meckar med nån legobil.. Idag har jag nu bara gett honom en Ipren nu klockan tolv.. Jag tror ju inte att halsen gör så ont på honom, utan det är magen.. Men idag till lunch så åt han faktiskt två skålar med yoghurt.. Det är första gången på en vecka.. Så ja.. Hoppas på framsteg nu.. Och hoppas verkligen att han nu inte kommer få ont i halsen eller munnen.. *håller tummarna!*

Idag är jag fruktansvärt uttråkad.. Brukar vara de rätt ofta nu för tiden.. =0)
I morse så rensade jag ur och torkade alla skåpen och sen så nöjde jag mig inte med det utan satte igång med skafferiet oxå så nu är de oxå skinande..
Funderar nu på om jag ska frosta av frysarna.. En i taget, borde få in allt jag har i den ena i den andra.. Så mycket är det inte och å andra delen så behöver de nog rensas där med.. Har ju förstått att det inte håller sig för evigt bara för att det är fryst.. =0/
Men vi får se.. Blir ju så blött och med två små huliganer så blir de nog svårt att få dem att låta bli.. Lukas lär nog snart vakna så ja.. Vi får se..
Fortsätter med tvätten än så länge..

Igår kväll så skrev jag ner de sista sms:en.. Var från februari, så har legat lite efter.. Men nu är de klart! 185 stycken nerskrivna på fyra dagar.. Inte illa.. =0)
Sen så gick jag ner och hämtade upp alla fotoalbum och började pyssla med det.. Ungarna fick ju ett varsitt fotoalbum av Anki i doppresent, så nu har jag satt in kort där..
Har massa mer att göra när de gäller korten.. Har säkert åtta oupppackade förpackningar som ska in i album och en massa kort som ska in i ungarnas böcker och alla ramar och jag vet inte allt..
Finns lite grann att pyssla med..

Men för min egen skull och husets ( kommer vara FÖR rent här snart ) och speciellt för akonomin så ska jag sätta mig och skriva en cv och söka lite kvälls - och helg jobb.. Garanterat noll napp, men de skadar inte att försöka.. Finns ingen mer arbetsvillig än mig känns de som.. =0)
Vi får se..

Nu ska jag nog göra lite chokladpudding tror jag.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer