Hälften kvar..

Jaha.. Trodde jag skulle bryta ihop totalt idag.. Helt allvarligt.. Sätta mig ner och bara sitta och gunga fram och tillbaks.. Hade varit nåt de.. Men de går ju inte när man har tre små sötnosar.. Och tur är väl de..

Nä.. Så här va det.. Nina kom ju hit och medans hon va här så gick jag över till Christer och hämtade gräsklipparen.. Så jag hade de gjort.. Ungarna höll på och pillade på den hela tiden så jag ställde ner den på gruset..
Sen när Nina hade åkt så började jag klippa gräset.. Kom ett och ett halvt varv på gräsmattan innan jag körde över världens sten.. Ingen vanlig sten va de heller, den gick i mljoner små sylvassa bitar.. Ajdå, tänkte jag.. Hoppas inte gräsklipparen gick sönder.. Kom ett halvt varv till innan gräsklipparen började låta konstigt.. *helvete* Stängde av den nån minut och provade sen starta den igen.. Jodå, de gick, men den kom aldrig riktigt igång.. Lät jätte konstigt.. Ännu mera svordomar.. Stängde av och rullade ner skiten igen på gruset och ringde Jimmy och berättade.. Nej, den borde inte gått sönder av stenen, testa igen efter ett tag.. Okej..
Körde upp den på gräset igen och startade.. Världens jävla svarta rökmoln och ett väldigt konstigt brummande från den.. Såg i ögonvrån där den stått att marken va täckt av vad jag trodde va olja..
Yes!!! Bara det som fattades, det saknas pengar för att kunna betala alla räkningar, men självklart kan jag ha sönder snälla grannens gräsklippare.. Självklart!!
Ringde Jimmy och nästan gräst och berättade, han lät inte heller så vidare värst glad.. Men ändå inte som jag..
Det där är grejen med han och mig.. Att det faktiskt funkar mellan oss.. Vi går om varandra.. När jag är på väg att ge upp så rycker han upp mig och tvärtom.. Bra de där..
Nåja.. Gräsklipparen..

Jimmy kom hem tidigt, eller ja, tidigare än vad han borde, blev ingen sista pump, så han tittade på den.. Tittade och tittade.. Sen efter att Christer kommit så kom de väl fram till va de va.. Jag hade inte haft sönder gräsklipparen.. Däremot hade jag haft full choke på hela mina två varv så till slut så när de blev för mycket benisn inpumpandes så kom de ju ut istället.. Så ja.. De problemet löst.. Jimmy ska spola rent luftfiltret med högtrycken så är de bra sen..
Han klippte framsidan sen, baksidan kvar för de va precis innan läggning, så han hann inte mer.. Får fixa de i morrn..

Christer kom över igen och då hjälpte han och hans fru till att resa tältet vi fick av dom.. Trodde jag i alla fall, men vi fick bara låna det, men vadå.. Behöver ju faktiskt inte ha ett sånt där, lite väl stort, täcker alla fönster nästan på framsidan.. Är ju bara nu till dopet så man kan vara ute ändå.. Men ja.. Nu är de rest oxå.. Och det är ju bra..

Men alt annat som jag ville att Jimmy skulle göra innan dopet blir de ju inte tal om.. Toaletten här uppe kommer inte bli iordning gjord, han SKA fixa toaletten nere i morrn, senast, plus att de inte blev någon skräpslängning idag, de ska han oxå fixa i morrn.. Ja, skjut upp allt till sista dagen, de blir kanon! Jag blir på kanon bra humör.. Verkligen.. Hade jag bara kunnat så hade jag fixat allt de där, men jag vet faktiskt inte hur man lagar en toalett som läcker.. =0/
Jaja.. Vi får väl se i morrn..

I morrn blir de fullt drag från början.. I morrn är de jag som nästan hoppas att barnen ska vakna tidigt så jag kan börja med allt..
Först och främst ska ungarna bli klara, sen när de ätit frukost så ska vi åka direkt till mamma och Anki och så lämnar jag dem där.. Hoppas de kan klaras av snabbt.. För allas skull.. Tycker inte alls om att lämna ifrån mig mina barn, men de är främst för deras skull, s jag slipper vara irriterad på dem för att de står på mina fötter..
Men ja.. Sen järnet hem med Filip, sätta igång direkt, just ja.. Innan vi åker mot mamma så ska alla sängkläder in i tvätten..
Ja, hem.. Fortsätta med tvätten, nästa maskin med sängkläder in och sen börja städa direkt.. Hoppas Filip kommer vara samarbetsvillig.. *håller tummarna!!* Sen så är de gräsklippning, eller om de blir först, vore ju bättre så slipper jag komma in med gräs på skorna och skita ner igen.. Aja..
Jimmy jobbar bara halvdag imorrn tydligen så då kommer han hem och fixar de han SKA göra och sen så hoppas jag att han försvinner hemifrån rätt snabbt.. Fixar inte honom tittandes över axeln på mig när jag är stressad..
Pratade med Linda nu ikväll och de ska väl åka runt fem därifrån så de är väl här runt halv sju nån gång, sex - halv sju.. Och sen är de bakning hela natten som gäller.. Lång dag och lång natt framför mig i morgon.. *pust*

Nä.. Om jag ska orka med allting i morrn så måste jag gå och lägga mig..

Puss å hej
0 kommentarer