Så in åt helvete varmt!!

Det är så jävla varmt här inne.. Man håller fan på och flyter bort.. Kom ut ur duschen för ett par minuter sen och jag är fan svettig igen.. Helt jävla otroligt!!

Jävla Vickis på att inte ringa upp.. Ville ju prata ju.. Aja.. Gris..

I morse vid åtta så åkte jag och grabbarna iväg till mamsen.. Var där vid nio.. Hon visste inte att vi skulle komma och de hade kunna sluta lite olyckligt.. Hon va precis på väg att gå ut genom dörren och åka in till stan när vi kom.. Tur att jag gasade lite extra.. =0) För annars så kör jag ju jätte lagligt.. ;0)
När Lukas hade gått och lagt sig efter lunchen så åkte jag och hämtade Leffe för han va så snäll och följde med mig till bärselen, och så åkte vi dit..
Jävla skit.. Var ju ingen jävla bärsele.. Inte en sån jag tänker på när jag hör ordet bärsele i alla fall.. Det här va en jävla ryggsäck som man har ungen i på ryggen.. Det går ju inte.. Filip är ju för fan alldeles för liten att åka så.. Lagom till Lukas kanske, men varför skulle jag gå och bära på honom.. Nej.. Inge bra alls.. Totalt bortkastade pengar, kommer aldrig användas.. Tur att de inte va mina pengar, blev sponsrad av Anki, eller ja, Leffe blev de tydligen som stod för sponsringen.. Tur.. Nä.. Så när barnbidraget kommer nu i juni så ska jag kolla efter en riktig bärsele.. Usch va sur jag blev..
Aja, sen va de bara hem och hämta ungarna och upp till Anki och fika.. Sen hem.. Tyckte så synd om mina stackars barn som va tvungna att åka bil idag.. Var så varmt för dem, speciellt för Filip eftersom han va tvungen att åka me till bärselen.. Kan inte lämna mamma med alla tre.. Även fast en sover.. Går inte.. Nä.. Ska verkligen försöka undvika att åka bil så långt med dem när de är så här varmt.. Men de va ju för att de är mors dag i morrn.. Men nä.. Inte igen om de går att undvika..

När vi kom hem så hade inte Jimmy och Pierre kommit hem än, tydligen hade båten gått sönder, så då gick vi in och bytte kläder på Filip och sen ut.. Va tvungen att mata Filip direkt när vi kommit ut.. Rackarunge, han va hur nöjd som helst inne på filten, men så fort vi kommit ut genom dörren så blev han panik hungrig.. Lustiga unge.. Eller ja, typiska unge rättare sagt..
Efter de så skulle jag klippa gräset, kom inte ens en länga på gräsmattan innan bensinen tog slut, va ner i garaget och letade, men såg ingen, så va tvungen att vänta tills Jimmy kom hem.. De gjorde han efter bara ett par minuter som tur va.. Så då kunde jag klippa klart gräset medans Jimmy lagade mat.. Sen efter de så va vi ute ett tag till, sen åkte Pierre och packade de sista, vi duschade och la barnen, sen åkte Jimmy iväg och handlade lite och hälpte Pierre.. Sen kom de hit och lämnade alla grejer och nu är de ute och fiskar igen.. Lika bra de.. Har rensat ur kapprummet på allt skräp, duschat och satt igång en maskin me tvätt.. Ska sätta mig och läsa min bok när jag är klar här.. Eller klä in soffan, kom ju på igår att jag va ju så klart tvungen att tvätta lakanen först så de blev ju inget av me det igår, men ska väl försöka få till de idag..

Nej, nu får jag för ont i handen för att fortsätta skriva..

Puss å hej
0 kommentarer