3

Mina föräldrar:

Min mamma heter Rose-Mari och fick mig när hon va 21..
Hon är lärare i en special klass och har jobbat som det så länge jag kan minnas.

Hade det inte varit för henne så hade jag aldrig gått ut gymnasiet, hon körde mig till skolan, hon satt på EVK efter EVK och hjälpte mig med allt jag bad henne om. Inte så att hon gjorde uppgifter eller så åt mig, men hon hjälpte mig med att komma på ideér och vart jag skulle leta efter svaren.

Det är tack vare min mamma som jag har körkort, hon övningskörde med mig och kämpade med de där jäkla körkortet. Hon körde mig till Sala där jag körde upp så jag kunde få bekanta mig med vägarna där innan det var dags för uppkörningen. Jag fick låna hennes bil när jag tog körkortet, men med vissa begränsningar..

Hon har gjort det bästa av det hon har för att ge mig och min bror en så bra uppväxt som möjligt..

Min mamma har talets gåva.. Hon är en hejare på att prata.. Vill hon ha något gjort, ja, då fixar hon det själv..
Jag vill gärna tro att jag oxå kommer bli så.. Istället för att förlita sig på någon annan..Min så kallade pappa är en tragisk historia..

Till att börja med så har jag sex halvsyskon i varierande åldrar, en finns som är mellan mig och min bror i ålder. Jag har en lillasyster som är född i somras.
Han heter Rolf och fyllde tydligen 50 i början av december..

Mamma och pappa skildes när jag var sju har jag för mig.. Efter det så har det varit väldigt lite kontakt.. Jag brydde mig inte så där jätte mycket, jag klarade mig med bara min mamma..

Jag tog kontakt med honom när jag var 18 och träffade honom med min dåvarande pojkvän. Då satt han och skröt och berättade att han minsann hade skaffat sig en ny tjej.. Hon var lika gammal som mig..

Han har hotat både mig och min bror till livet och är kort och gott, ingen trevlig person.

Enligt mig så har jag ingen pappa..
2 kommentarer