Sista februari..

Jaha..

Igår hade vi kalas för Oskar.. Min sida av släkten..
Oskar fick en ny cykel, nästa storlek, av alla oss, och den, det var den absolut bästa presenten han fick.. Han struntade i alla andra paket, den va bäst..
Alla stannade till och med och åt pizza här.. Beställde från Golden West eftersom Roma alltid har misslyckats när vi har beställt många pizzor.. Det va riktigt gott faktiskt.. Jag tog kebabtallrik och det var nog den bästa jag ätit sen Saffets.. Riktigt gott..

Var så trött igår kväll.. Tjugo i tio gick jag och la mig.. Somnade lik förbannat inte förrns efter elva och sen vaknade jag flera gånger.. Var det inte för varmt så var jag kissnödig.. Underbart, en gång till..
Men jag fick sovmorgon i morse.. Jimmy gick upp med barnen strax innan sju och jag vaknade vid halv nio, men låg och drog mig till strax innan nio.. Då gick jag upp.. Filip blev såå glad när jag öppnade dörren.. Kom springandes med öppna armar och kastade sig upp i famnen på mig och så fick jag två pussar.. Sötnos.. Äntligen en som är mammas kille.. =0)

I morgon är de jobba som gäller.. Inte ett dugg imponerad av de här vädret som är.. Just nu är de plus och de smälter jätte mycket.. Bara det att de ska bli kallt igen och de lär de ju bli i natt och så kommer säkert inte sand bilarna hinna ut innan jag ska ge mig iväg.. Säkert.. Kommer bli roligt de där..
Jag kommer va helt färdig i morgon kväll.. Skönt är ju att jag inte ska jobba nåt på tisdag.. Bara lämna på dagis och sen städa.. Ja, och så är de ju kalas för Oskar igen eftersom han fyller år då, så då kommer Jimmys sida och firar.. Men ja.. Jag behöver inte åka till något jobb i alla fall.. Det är skönt..

Ja, vi får väl se när jag sen då ska jobba själv första gången på hemtjänsten.. Kan bli väldigt snabbt.. Det visar sig..
Ska i alla fall säga till att jag helst jobbar kvällar och helger så att vi faktiskt får dubbel inkomst så vi faktiskt tjänar något på de här..
Självklart kan jag jobba, men helst.. Blir lättast så..

Nä.. Nu tror jag att jag ska köra lite Mariokart.. Eller vad de nu heter.. Vi byt lånade igår.. De fick låna vårt super mario och vi fick deras mario kart.. Saknar super mario.. Fast mina fingrar är glada..

Puss å hej
0 kommentarer