I´m back!!

Igår efter många om och men så kom internet igång igen..

Det har varit fullt upp sen vi flyttade så vi hade i och för sig inte haft nån användning för det, men de är trevligt att ha det igen.. =)

Fredagen ( flyttdagen ) flöt på smidigt.. Första lastbilen kom redan torsdag kväll och blev packad då, så på fredagen var de att fylla den helt, två andra lastbilar, ett släp och ett par bilar..
Jag va uppe sen halv sex och fixade, Pierre som va först på plats kom vid halv nio tiden och vi parkerade första bilen/lastbilen här i Alunda strax efter klockan ett.. Sen kom de en efter en..

Nu har vi varit på plats här i ett par dagar.. Hälsat på grannar och packat upp.. Har fortfarande ett fåtal kartonger kvar, men vi närmar oss slutet... =)

Finns jätte mycket att skriva, men hinner inte skriva så mycket eftersom barnen röjer järnet..
Jag ska knäppa kort och lägga upp på nya huset, vårt hus..

Men en sak kan jag säga med handen på hjärtat.. Saknar inte Åkersberga! Både vad gäller huset och läget.. Finns inte en bil som kör fortare än max 30 här.. Vi är tvungna att stänga balkongdörren på kvällen för vi fryser båda så vi hoppar.. Oavsett om det är strålande sol hela dagen och den ligger rakt på huset så är det så skönt inne, så himla behagligt.. Underbart!! =)

Barnen trivs, Bamse trivs, Jimmy säger att han aldrig sovit så gott som han gör nu och jag trivs.. Livet är rätt bra underbart just nu! =)


Skriver mera sen, ska ut en sväng nu och se om åskan slutat..

Puss å hej
0 kommentarer