Nåja..

Tvättkorgen är i alla fall nästan tom.. Bara en maskin vitt kvar, sen är det klart.. Ja, fram till det att jag hoppar in i duschen och lägger ännu mera mörkt i..

Jag har även nu äntligen kastat de sista av sommarblommorna ute så det är skönt..

Annars har jag inte gjort mycket.. Ingen som helst ork.. Den här jäkla vintertiden är inte rolig! Det är inga större problem på dagarna, var lite jobbigt att hålla Tindra till lunchen igår, men annars flyter det på som vanligt.. Bara det att de ska upp vid sex på morgonen.. Sju gammal tid.. Det är INTE okej!

Men men.. Det ska väl ordna till sig så småningom.. Idag är de på dagis och lär bli trötta, ja grabbarna i alla fall, sen så tänkte jag när jag hämtat dem så är vi ute.. Jag ska tvätta min bil och sen tänkte jag även tvätta Jimmys "svarta faran" så då får de ännu mera frisk luft och kan springa av sig.. Även Tindra..

Jimmy ska iväg på ett jobb i Ekerö, andra sidan Stockholm, efter sitt vanliga jobb, så han lär inte vara hemma före tio-elva så nu gäller det att trötta ut dem..

Ska gå iväg innan Tindra vaknar och hämta "Svarta faran", ( gästparkeringen ) och packa ur den.. Var på Ikea igår med mamsen och hon köpte en hylla/skåp/byrå ( ?? ) som ska va i Oskars rum så tänkte att den ska monteras upp oxå.. Jag och Ikea saker.. Roligt!

Nä.. Hämta bil var det ja.. Behöver ner till Ica oxå.. Suck.. Aja.. Bara att jobba på..

Puss å hej


för nån vecka sen..
0 kommentarer