Bra dag

Idag har jag storstädat.. Det blev inte gjort förra fredagen eftersom jag mådde riktigt dåligt då, men nu så.. Och jäklar vad fint det är nu! Och nytvättade sängkläder.. Nackdelen bara är att de ligger kvar i torktumlaren vilket betyder att det måste bäddas innan vi går och lägger oss.. I mörker eftersom Emma sover.. Suck!
 
När Jimmy sen kom hem från jobbet så åkte jag in till stan och handlade.. Var inte bara jag kan jag lova! Herregud, var som att vara där dagen innan julafton.. Fullt med folk.. Folk som vägrar flytta på sig, folk som ska in mellan mig och min vagn, folk som stannar mitt i helt plötsligt.. Hemskt folk med andra ord..
Men jag överlevde och kom hem fem minuter innan det var dags för barnen att gå och lägga sig..
 
Nu på kvällen har jag gått igenom materialet jag fått från min nya lärare.. I matte 1b som det heter nu för tiden istället för bara matte a.. Gode gud säger jag bara!
Jag förstår ju inte ens vad som står!! Suck.. Varför fixade jag inte matten i gymnasiet för.. ?? Korkat, korkat!!
 
Men, om vi bortser från det så är det en bra dag! Nystädat, nytvättade sängkläder och storhandlat.. Inte mycket som slår det! Plus att jag kastade grovsoporna när jag hämtade Oskar så nu är det borta oxå.. =)
 
 
Emma fick äntligen sova ordentligt idag och samarbetade med mig under städningen.. Hon var med uppe och sen sov hon när jag höll på nere och vaknade inte förrns jag precis ställt undan hinken med skurvattnet.. Det tackar jag för!
 
I morgon kommer Pierre.. Det ska bli roligt! Han, Jimmy och Johan ska på fisketävling på söndag så de åker i morgon kväll när barnen lagt sig.. 
 
Nej, nu ska jag ta en sväng in till köket och kolla skafferiet..
 
Puss å hej
 
0 kommentarer