Alvedon

Det fick bli en alvedon till minsta damen här hemma nu på kvällen.. Väldigt ledsen har hon varit hela dagen.. Men hon äter bra och verkar inte ha ont i varken hals eller öron, däremot så äter hon på allt!
 
Tårna är väldigt poppis just nu och åker in i munnen lite allt som oftast!
 
en bild med blixt, men där hann hon ta ut tårna och le istället.. Alltid när kameran kommer fram, precis som sin syster! =)
 

Så ja.. Jag vet inte om det är dags för tänder nu.. ?? Det konstiga är att det syns inget.. Inget rött, svullet, ingenting.. Kanske hon är en sån som har problem i flera dagar innan det väl bryter fram något.. ?? Huga.. Hoppas inte det!
Varit väldigt bortskämda på den fronten med, med enbart nån dags feber och sen hux flux har det suttit ett par nya tänder i munnen..
Men nånting är det, feber hade hon oxå nu på kvällen.. Hoppas nu bara att hon kommer sova i natt!! Vi behöver det, allihopa!
 
I morgon verkar det bli fullt upp! Först simskola med Oskar, när vi kommit hem från det så åker Jimmy iväg och kollar på nå jobb och när han har kommit hem från det så åker jag in till stan.
Ska träffa en tjej och köpa en bilstol och förhoppningsvis en säng i present från farmor till Tindra..
Efter maten sen kommer Anki och Johanna och fikar..
Ska skicka och kolla om man kanske kan få med sig Vickis hem från stan, men det är väl tveksamt.. Men men.. Fråga kan man alltid göra! =)
 
Nu ska jag kolla på tv!
 
Puss å hej
0 kommentarer