"Ont i magen"

Jaha.. I torsdags kväll/natt så kräktes Filip två gånger.. På fredagsmorgonen var han trött och sliten.. Eftersom vi inte visste om det var magsjuka eller inte så fick Filip stanna hemma med Jimmy när vi andra åkte till Anki och firade Linus..
Hos Anki fick vi potatisgratäng och grillat kött.. Mm.. Barnen skötte sig riktigt bra och vi åkte hem när det var dags att sova.. Tjejerna och eventuellt Oskar somnade i bilen, vaknade till när vi kom hem, men somnade sen om i sina sängar..
 
Idag har vi, allihopa, varit hos mamma och käkat påsklunch.. Efter disken var gjord så fick barnen ( och jag och Jimmy ) påskägg..
 
 
 
Man skulle kunna säga att det blev lite godis.. ;) Och då fick de ändå inte godis av Anki, bara av mamma och min bror och Sandra..
 
Vi var hemma igen runt halv fyra.. Efter den "tunga" lunchen och allt godis de hann stoppa i sig innan vi packade ihop allting, så var det inte alltför många som var så hungriga.. Ja, förutom Emma då! Hon som har ätit lunch två gånger idag, sovit två timmar mindre, hon åt precis som vanligt upp allting.. Otroligt att den damen äter så mycket men fortfarande inte passerat 10-kilos strecket!
 
Eftersom det är dags för denna hemska sommartid så fick barnen vara uppe lite, lite längre idag, så kanske de är tillräckligt trötta i morgon för att gå och lägga sig sex istället för sju.. Nåja, tur att det är påsklov nu så vi har lite tid på oss för anpassningen..
 
 
Va fan då! Nu har jag käkat godis samtidigt som jag laddat upp bilderna så nu är det socker på hela tangentbordet.. Suck!
 

Nähä.. Ska spela Candy crush och titta på tv nu..
 
Puss å hej
 
 
 
0 kommentarer