Tuffingen

Filip var så himla tuff i morse, han kunde inte komma till läkaren fort nog..

Vi gick och lämnade Oskar och Lukas på dagis och gick hem igen.. Klädde av oss och va inne ett par minuter innan det var dags att åka..

När vi kom innanför dörrarna på vårdcentralen så brast det för Filip och han gallskrek! Dit skulle han banne mig INTE!

En aningens kämpigt blev det då, då jag va tvungen att hålla Tindra i handen och Emmas bilstol i andra handen, men det gick.. Vi kom in, klädde av oss, anmälde oss och satte oss i väntrummet med alla leksaker..
Precis när Filip lugnat ner sig så kommer läkaren.. Gallskrik återigen!

Det var en kamp att få in alla barn i doktorns rum, men till slut så gick det.. Emma satt i sin bilstol och sov hela tiden, Tindra gick runt på golvet och tittade på allting och jag satt med Filip i knät..

När väl undersökningen började så var Filip jätte duktig! Han lät henne titta i öronen utan problem, i halsen, inga som helst problem, han till och med gapade och så fick hon även lyssna på honom..

Man såg ju såklart ingenting, men det hade jag inte heller räknat med då vi inte var där för något som pågick just nu.. Ja, förrutom hörseln då..
Men ja, hon antog att polypen i näsan var kraftigt förstorad och skickade en remiss till öron.. Så nu är det bara att vänta och se när den tiden kommer..
Hoppas det blir snart då det är jobbigt att inte veta om han hör ordentligt..


Skrutten!!

När vi gick därifrån var han återigen en riktig liten tuffing och berättade för alla, samma som hört han skrika hela vägen dit, hur duktig han varit.. =)

Nu är det alldeles snart dags att gå till dagis..

Puss å hej
0 kommentarer