Vaken sen tre..


Mm.. I förrgår natt så vaknade barnen fyra och va uppe från det. I natt så vaknade Lukas tjugo i tre och va jätte ledsen.. Gav han mat, men han skulle inte sova.. Var jätte ledsen och ingenting hjälpte.. Jimmy tyckte att han kändes varm så vi tog tempen på han och mycket riktigt så hade han feber.. 39.1.. Sen när vi försökte ge han nappen så ville han inte ha den utan stoppade hela tiden in fingrarna i munnen och verkligen gnagde på dom.. Så då kopplade jag ihop ett och annat.. Han håller på att få en kind tand.. Kände efter nu på morgonen oc han har en kindtand som är jätte nära på att bryta igenom.. Jimmy var så söt i natt.. Både i natt och natten innan det.. I förrgår natt så gick han upp med båda pojkarna och höll igång de hela dagen.. Har haft så in åt helvete ont i huvudet.. Och sen i natt så gick han ut och gick med vagnen vad fyra och gick fram till halv sex när Dennis kom och hämtade honom och nu är han och jobbar.. Så Jimmy har varit vaken sen tjugo i tre.. Jag lyckades somna om när han gick ut med Lukas och sen när han hade åkt så vet jag inte om Lukas somnade eller om han va vaken men nöjd.. Vi gick upp vid åtta i alla fall.. 
Nu har Lukas sovit sen halv elva.. Vet inte om jag ska väcka honom eller låta han sova.. Vet inte om det blir fel om han får sova.. Han brukar sova i två och en halv timme i vanliga fall och då brukar han va nöjd hela dagen, men eftersom han nästan inte sovit nånting på två nätter så vet jag inte.. 
Usch.. Vad jobbigt.. Äh.. Jag låter han sova så får vi se om det blir fel i kväll..

Jimmy ringde precis.. Hasse vill ha han och Dennis på ett jobb som drar igång snart och håller på till september.. Jätte bra, bara det att det jobbet innebär 100 timmars övertid.. Det vill säga att jag kommer få ta nästan alla nattningar.. Jippi.. Jaja.. Men de är väl klart han ska ta det.. Det blir ju mycket pengar.. Det är ju helt klart nånting vi kommer behöva så småningom.. =0)

Nu ska jag ringa upp Vickis igen och gå ut och röka.. 

Puss å hej 
0 kommentarer

8:e veckan..


Är jag i nu enligt internet.. Jag tycker jag känner mig ännu mer gravid än så.. Tycker det ser så ut oxå, men ja..
Är fortfarande fruktansvärt sugen på ost hela tiden.. På alla möjliga mackor.. Nog för att jag har god lust att åka till Björklinge bara för att köpa deras russinlimpa.. En sisådär 15 mils utflykt bara för en limpa.. Gud så gott det skulle vara.. Hm.. Har ju ingenting att göra idag och Lukas skulle behöva sova lite mer.. Vi får se hur länge Oskar sover.. Förstår inte varför nu men Lukas sover bara en timme om jag har tur mitt på dagen.. Han behöver och har sovit i två och en halv timme.. Men nej.. Inte längre.. Och han blir sååååå trevlig när han sover så lite..
Plus att han har varit vaken sen fem i morse.. Alla andra vaknar här hemma när Jimmys alarm går igång förrutom Jimmy själv... Usch.. Är så sur på han på morgonen..
Nej.. På Jysk nu så har de sån där rumsavdelare nu för en femhundring bara med 16 hyllutrymmen.. Skulle verkligen vilja ha en sån.. Så sätter man den i Oskars rum och delar av en liten bit bara tillräckligt stor för Lukas säng och så får de dela rum.. Det går inte att ha han i vårt rum längre.. Både Lukas, Oskar och jag blir lidandes av Jimmys ovilja att gå upp på morgonen..
Nej.. Nånting måste göras.. Har pengarna nu, men tror inte jag skulle få in den i bilen när jag har ungarna med.. Gud vad jag skulle vilja ha en Kombi igen.. Eller ja.. En ännu större bil..
Aja.. Nog om det..

Midsommar var jätte trevlig.. Mamma och Anki och alla dom kom lagom till att pojkarna vaknat.. Dagen var riktigt bra.. Ungarna skötte sig och maten var jätte god.. Sen så stannade de första halvlek på fotbollen och åkte hem efter det..

Nej.. Nu måste jag ta den här lilla gnällspiken innan han skriker så mycket att Oskar vaknar där ute..

Puss å hej
0 kommentarer

Hemma igen..


Nu är jag hemma igen.. Eller ja, nu har jag varit det ett tag.. Barnen sover och jag har läst både posten och tidningen plus ordnat med tvätten..
Halv nio i morse så hade jag städat klart.. Då var det dammat, dammsuget och nytorkade golv.. De enda jag har kvar som jag får göra när Lukas vaknat är att putsa speglarna..
Sen vid tio i nio så kom Nina och Danne och passade pojkarna så jag kunde åka iväg och handla.. Åkte till Ica i Norrtälje.. Fy fan vad med människor.. Hade velat vara där vid åtta när de öppnade, men de är Ninas första sommarlovs dag så jag ville inte be henne komma så tidigt.. På de här sättet fick jag det istället städat, så de gör ingenting.. Men usch alltså.. Vad med folk.. Värst var kön till jordgubbarna.. Och dyra var de oxå.. Hoppas jävlar i mig att de är goda..

Har fått dille nu på skogaholmslimpa med hushållsost.. Så gott så.. Jag har än så länge bra graviditeter.. Med Oskar så fick jag mani på tomater och apelsiner, med Lukas så var de främst fläskfilé, visserligen inte såå nyttigt, men bättre än chips och sånt där i alla fall.. Och här är de ost..

Ska verkligen försöka sluta röka den här gången.. Eller i alla fall dra ner jävligt mycket.. Carina sa en smart sak.. Jag kan sluta röka på dagarna och sen kan jag bara ta två-tre stycken på kvällen.. Det vore jätte bra om jag kunde göra det..

Haha!! Sverige har åkt ur EM.. Och det är så jävla mycket rätt åt dem!! Fy fan vad de spelade uselt igår.. Ryssland borde vunnit med ännu fler mål.. Nä.. Usch vilken tråkig fotboll.. Nu hejar ju inte jag på Sverige, men de hade varit riktigt kul att se de spela mot Holland för då hade de blivit så utspelade så de finns inte.. Fast de är klart.. Bra mycket mer pinsamt att åka ut mot Ryssland..
Nä.. Heja Ryssland!!!! Haha..

I morgon så kommer mamma, Anki och alla dem.. Ska bli trevligt.. Men måste ner och köpa mer jordgubbar. Jag köpte två liter för de var bara de jag hade till i kontanter, men jag skulle kunna äta upp en liter själv nu.. Så gott med jordgubbar.. Jag har inte ens smakat en jordgubbe än kom jag på.. Nä.. De måste de bli ändring på..

Oskar och Lukas lever rövare som vanligt.. Igår öppnade Oskar diskmaskinen medans den va igång, vår är för gammal för att den ska stängas av när den öppnas så det var vatten i heeeeeeela köket när vi kom in.. Och mot luckan så stod Lukas och fick allt vatten över sig.. Han såg ut som en dränkt hund.. Men Oskar var torr.. Det hade han tillräckligt mycket vett för i alla fall.. Att hålla sig borta från vattnet..
Nä... Livsfarliga ungar jag har.. De där vattnet är ju faktiskt varmt.. De hade kunna fått riktiga brännskador för tusan.. Jäkla ungar!!
Nej.. Men nu är de söta eftersom de sover.. =0)

Idag nu som jag har kvar att göra är att jag tänkte baka lite grann inför i morrn.. Bullar och tårtan måste jag göra i morgon.. Men jag tänkte göra två rulltårtor.. En med jordgubbssylt och en drömrulltårta.. Sen tänkte jag göra mockarutor.. Hittar säkert på nå mer oxå.. Har bara ingen plats i frysen.. Usch.. Vill verkligen ha en stoooor frys..

Nej.. Nu ska jag ta och plocka in i diskmaskinen.. Ungarna kommer vakna snart..

Fick förresten tid för inskrivning den 15/7.. Trevligt.. Men de slog ju mig igår att jag måste gå igenom ännu en förlossning.. Uscha!! Den biten kan jag gärna hoppa över.. Fast nu så här i efterhand så känner man sig verkligen, ja, jag vet inte.. De går inte att förklara.. Man känner sig helt oövervinnerlig.. Man känner sig så stor.. Bara det att man inte dog.. De är stort.. För det var det nära flera gånger att jag gjorde..

Nej.. Har inte tid med de här..

Puss o hej
0 kommentarer