Fredag..

Kattlådan är rengjord, tvättmaskinen är igång, likaså torktumlaren och diskmaskinen..
Nu är det en massa små fix kvar.. Plocka lite här och där och vattna blommorna..

I morgon kommer mamma, Anki och company hit.. Så i morgon under dagen blir det dammsugning och torkning av golven.. Tänkte först göra det idag, men finns inte så stor mening med det eftersom barnen ska äta både lunch och middag..


Inte riktigt full koll! =)

Nu ska jag kolla min och Jimmys bank och sen fortsätta med plockandet..

Puss å hej
1 kommentar

S.W.A.T

På måndag har jag slutexamination i kursen Hemsjukvård och innan dess så är det en uppgift som måste lämnas in.. Har egentligen till tisdag på mig med den, men eftersom jag gärna vill ha hennes frågor på den så jag hinner förbereda mig innan dess så har jag nu roat mig med den..

Jag är inte helt klar med den, men halvvägs i alla fall, en bit på vägen.. Får fixa resten i morgon och sen skicka in den och hoppas på att få tillbaks den innan måndag..

Sitter med Jimmys bärbara då det blir jobbigt att sitta framför den andra med magen, men jag kommer fan åt knappen längst ner för magen är i vägen.. Sitter och kollar på SWAT, enda vettiga som går på tv:n.. Nog för att man sett den två hundra femtioelva gånger tidigare, men den är värd att se igen.. Colin Farrell om inte annat.. =)

Nä.. Nu ska jag lägga ifrån mig den här och gå och hämta min påse med daim och sen kolla på filmen, roa mig lite med Wordfeud oxå.. Måste hinna hänga en maskin med ungarnas regnkläder och Oskars overall innan läggdags oxå..Mina fina sötnosar..

Puss å hej
0 kommentarer

Pappa - dotterMys på hög nivå för nån kväll sen..
Tindra har i en kort period haft väldigt svårt för Jimmy.. När han har kommit hem så har hon vänt sig om och skakat på huvudet, när han har tagit i henne så har hon vridit sig som en daggmask för att komma loss och skrikit för att sen bli kolugn när hon kommit till mig..

Jimmy har så klart tyckt att det varit jätte jobbigt, har försökt påminna honom om hur alla tre grabbar varit mot mig under deras första år, men det kommer han inte ihåg..

Men.. När jag åkte ner till Linda där för ett par helger sen så hände något.. Då gick pappa jätte bra igen och hon sätter sig numer gärna hos honom och myser och blir sur om hon inte får komma upp direkt när han kommit hem från jobbet..

Skönt!!

Puss å hej
0 kommentarer