Min bror..

Jag har världens bästa lillebror! Eller bror, för den delen då jag bara har en.. ;)

Han har fixat min bil idag, helt och hållet.. Och i kväll ska jag åka ner med två hundra till honom så ska han besikta den i morgon.. Va?! Underbara bror..

Äntligen!!

Nu är jag glad!! Och nu ska jag börja med mat till ungarna.. Och så Jimmy såklart, men han är inräknad i ungarna för han blir lika grinig han om han inte får mat.. ;)

Puss å hej
1 kommentar

Storstädning

Idag var det då äntligen dags! : Alla grabbar på dagis!
Som Filip sken i morse när jag tog av honom overallen på dagis och han förstod att han skulle få stanna.. En riktigt liten solstråle!När vi hade lämnat grabbarna på dagis så gick vi hem.. Tindra var någorlunda nöjd.. Jag började plocka lite och efter tag så fick jag ge henne mera mat och sen så somnade hon.. Sen sov hon.. Under hela tiden jag storstädade.. Jag hann till och med putsa alla fönster där uppe..

Så här såg lill-stumpan ut i går kväll när de var dags för badet..Hennes absolut värsta områden är i huvudet och under blöjan..
Peppar, peppar, men det verkar som om det lagt sig någorlunda nu.. Eller nja, det verkar i alla fall inte komma några nya..

Nu har damen ifråga ledsnat totalt här på soffan så jag ska ge henne lite käk och lägga henne..

Puss å hej
0 kommentarer

Lilla stumpan..Det här är bilder från i morse.. Lägg till dubbelt så mycket så har vi hur hon ser ut nu på kvällen..
Hon har så äckligt mycket.. Jag mår dåligt över hur hon "ser ut", så jag kan bara tänka mig vilket helvete hon måste ha..

Den jäveln som säger en gång till att det ju är lättare ju mindre de är, den kommer jag bli förbannad på.. Vem fan kan säga en sån sak? Vem fan vet hur det är för en bebis att ha skiten?
Nu är ju inte Tindra en bebis på det sättet längre, men hon har ett helvete.. Hon drar med händerna vid öronen hela tiden och gråter samtidigt, hon har rivmärken i hela ansiktet.. Hon gör allt hon kan, verkar det som, för att kunna klia sig..

Har pratat med 1177 och de säger att hon är för liten för Tavegyl och Histamin, det enda man kan göra är att ge henne alvedon, använda potatismjöl i blöjan och smörja med kylbalsam..
Tack, tjenare.. Verkar inte hjälpa ett skit..

Jag tycker så synd om henne.. Mitt hjärta blöder! Om jag bara kunde få byta med henne..

Älskade sötnos..Så här ska det va! Inga prickar!!
1 kommentar