Pang boom!

Filip har varit på topp hela förmiddagen och hjälpt mig med diverse saker och inte alls verkat ens det minsta sjuk..
Men så hux flux när jag va ute och pratade med Ekman så hör jag hur han gråter så jag går in..

Skyhög feber och jätte ont i örona sa han.. Efter en mindre uppskattad och uppstoppad alvedon så sover han nu.. Somnade lagom tills de att Tindra vaknade..
Har fått jaga bort henne både en och 72 gånger så hon inte ska sno hans napp, dra i armen med mera..

Mammas lilla skrutt.. Håller det i sig så blir det läkartid bokad på fredag..


skruttunge..

Puss å hej
0 kommentarer

Sjukling nr 2

Idag är Oskar på dagis igen.. Inte en enda gång sa han igår att han hade ont i öronen och man märkte inget heller så då fick han gå.. I vanliga fall när han får öroninflammation så brukar han ligga däckad med hög feber så jag vete tusan om det ens var öroninflammation..

Men istället så blev det nästa.. Filip sa igår kväll att han hade jätte ont i halsen och han var grinigare än vanligt och vaknade ett par gånger i går kväll/natt så då fick han vara hemma idag.. Han var sur som ett bi när vi gick till och från dagis för att han inte fick gå och precis som med Oskar så idag så har han inte alls ont..

Konstigt, men det är klart han får vara hemma eftersom det faktiskt går halsfluss på dagis, säkra före det osäkra.. Det visar sig under dagen/kvällen om det blir något mer annars får han oxå gå i morrn..Förövrigt så går det jätte bra för honom att vara utan blöja.. Inte en enda olycka på hela dagen i måndags, varken på dagis eller hemma.. Igår var det en olycka på dagis, det verkade som om han hade försökt själv och det gick ju inte så då blev det en påse med hem, men ingenting hemma..

Han är verkligen jätte duktig! Visst, vi springer på den där jäkla toaletten flera gånger och oftast kommer det inget, men, precis som Ekman sa nyss, bättre det än att han inte springer alls.. =)

Puss å hej
0 kommentarer

Vecka 33
Hej och välkommen foglossning!

Egentligen är det jag som bara är trög och envisas med att det bara är höfterna som ställer till det, men efter att ha läst och lyssnat en massa nu så inser jag att det är ju foglossning jag har.. Och har haft!

Nåja.. Denna vecka har det börja blivit trångt, det känns! Det är även emellanåt ett väldigt tryck nedåt.. När jag körde från mamma i förra veckan så fick jag en sån värk att jag trodde att det var dags.. Samma värk som fick mig att ringa ambulansen med Tindra, sved och tryckte nedåt som tusan!
Men det blev ju såklart inget mer med det.. Och tur är det! Alldeles för tidigt än så länge.. Men snart så..

Annars är det inte mycket annat som hänt..

Bjuder på en bild på hur magen ser ut framifrån oxå..Nästa vecka är det dags för MVC igen.. Min gamla vanliga barnmorska Cissi gick i pension efter att jag var där sist så nu ska jag få träffa en ny.. En aningens sorgligt, men samtidigt spännande!
Det är i och för sig inte för henne jag väljer att åka 12 mil tur och retur, det är Susanne, undersköterskan ( ?? ) som jag gillar så mycket!

Puss å hej
0 kommentarer