Adoptionen är klar!!

Åh, den här dagen blev så bra!

Började inte alls bra.. Så tomt i min säng på morgonen utan Oskar och Lukas.. Istället så fick jag Filip in till mig i morse när Jimmy skulle till jobbet.. Han vägrade somna om.. Och jodå, de stämde.. Han vägrade.. Så jag har varit vaken sen fem.. Inte alls trevligt..

Sen så saknas de sex tusen till hyran, Hasse fixar aldrig fram pengar och ja.. Massa såna där saker..

Gick ut och rökte vid elva och gick och kollade posten för skojs skull.. De brukar aldrig komma innan två, tidigast.. Men jodå.. Där låg det ett brev.. Ett enda brev.. Från Attunda Tingsrätt till Jimmy.. Hjärtat slog så hårt, så hårt.. Trodde de antingen var att vi skulle dit eller att det var ett avslag på adoptionen..

Men nej.. Inte det..

Bla, bla, bla.. "Tingsrätten som finner förutsättningar föreligga att bifalla ansökan, lämnar Jimmy tillstånd att som adoptivbarn anta Oskar." Efternamn och personnummer.

"Oskar är därmed Jimmy och Marinas gemensamma barn."

Va?!!!!

Läste detta säkert tio gånger och kastade mig sen på telefon för att ringa Jimmy..
Den stackarn stod och pratade med sin kund när jag ringde och berättade.. Han började ju gråta för att han blev så glad så han fick berätta allting för sin kund som såg väldigt frågande ut och undrade hur de stod till.. =0)

Dagen började skit och blev sen en av de fem bästa dagarna i vårt liv! Oskar, Lukas och Filips födelse och den dagen vi gifte oss och så den här!!

Kanon dag!!Nu är Jimmy nere på Oxenstjerna med jobbet, han skulle ta nån öl.. Personalmötet var tydligen bra och då skulle de träffas där nere.. Så han åkte ner nu när grabbarna somnat.. Eller ja, han blev hämtad..
Sen ska tydligen Pierre sova här.. De ska ut och fiska i morgon.. Innan Jimmy åker till Frankrike och de blir för kallt.. Jaja.. Men de skulle va tillbaks här till senast fem för då skulle de lämna tillbaks båttrailern..
Då i morgon kväll ska jag gå ner och sola igen.. Vad härligt de ska bli!! De röda har lagt sig så nu är de dags för gång nummer två.. =0)
Det är den lyxen jag unnar mig.. Njuter av att ligga i den där lilla lådan.. Varmt, man blir brun, i alla fall jag, inte Vickis, =0) och man kan bara koppla bort allting.. Så skönt så.. Ja..

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Eller först ska jag röja sen efter middagen.. Sen duschen..
En lång varm dusch.. Ett badkar skulle inte sitta helt fel.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer

Njaha..

Mm.. Idag ska man bli relativt barnledig.. Både Oskar och Lukas ska till min mamma idag.. Usch.. Vet inte riktigt om jag vill att Lukas ska åka dit.. Hon har aldrig haft båda två förr, eller för den delen, bara Lukas..
Plus att hon har ju en kattunge hemma hos sig..

Nånting säger mig att jag kommer få sätta mig i bilen i eftermiddag/kväll och åka och hämta Lukas.. Tror de..
Men de visar sig..

De är båda två såååå glada över att få åka till mormor, de har pratat om de varenda dag nu sen jag berättade om det.. Sötnosar..

Filip ligger och sover.. Jag har plockat ur Opeln.. Måste bort med den nu.. Har gått åtta dagar sen vi hämtade Volvon.. Tror Lasse uppskattar att få handpenningen nångång.. Och jag uppskattar det eftersom då blir vi skrivna som ägare på bilen.. De är vi inte nu.. =0(

Aja.. Har världens jävla mensvärk.. Inge roligt alls.. Men peppar, peppar, har faktiskt bara blödit två dagar extra den här månaden.. De är framsteg! =0)

Nej.. Nu ska jag gå ut och kratta bort alla löv och bär från plattorna så man inte halkar på dem.. De sista jag vill ha med tre barn är en bruten fot och kryckor.. Nej tack!
Passar på när filip ligger och sover, han sover nu fram till tio - halv elva..

Puss å hej
0 kommentarer

Handlat..


Idag kunde jag äntligen handla.. Grabbarna är på dagis..
Kändes inte så där jätte kul att lämna dem.. Lukas har en stor röd fläck i ögat och Oskar har gjort något i ansiktet, ser hemskt ut.. Jag hann komma till mjölken i affären innan Gunni ringde och frågade vad som hade hänt.. Kändes inte bra och säga att jag inte vet.. Hm..

Aja..

Jag kämpade jag för att komma upp i 1500 för då skulle man få extra återbäring och en chokladask, men icke då..
Helt plötsligt har de blivit billigare att handla igen.. 1300 kom jag upp i och då köpte jag ändå två paket blöjor, kött, köttfärs m.m..
Hade hur mycket plats i vagnen som helst idag.. Vi har ju byggt om bilbarnstolarna så nu har Filip kommit upp en stol så nu har han den Lukas hade förr och de är ju en sån man inte kan ta ur och sätta i en kundvagn.. Så han fick sitta där Lukas brukar sitta.. *stora killen*
Så ja, hade ju hela vagnen att lägga saker i.. Var väldigt länge sen jag hade så mycket plats..

Igår så duschade jag alla blommor och putsade fönster.. Dock bara på insidan.. Skulle vilja göra på utsidan oxå så jag kan känna mig riktigt duktig.. Men igår gick de inte för de regnade hela tiden och idag.. *pust* jag orkar inte.. Sen vet jag inte hur stegen funkar..
Och nej, jag är inte superkorkad, de är en sån där som man kan vika och ställa på en massa olika sätt och jag får aldrig till den så den står så som jag vill ha den..
Plus att jag har sett massa långben igen..

Nej.. Jag ska ta mina frallor och sen fortsätta med tvätten.. Som vanligt.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer