Roligt värre..

Haha.. Vet fan inte om man ska skratta eller gråta.. Den här månaden så fick jag fem och ett halvt ungefär i föräldrapenning och Jimmy fick hela 2600 i lön.. !! Han va ju pappaledig när Filip föddes och sen ett förskott sen förra månaden på 6000.. Pappadagarna fick han betalt för förra månaden, så vi har ungefär 8000 att göra av med den här månaden.. Vi har en hyra på tio tusen och övriga räkningar på ca tolv tusen..
Fan vad roligt de är just nu alltså!
Men alltid lika positiva Jimmy när de gäller pengar säger att de inte är något att oroa sig för.. Han fixar de där han.. Helt otroligt.. Visserligen så brukar han alltid fixa det, men just nu känns de rätt så hopplöst..
Usch, de är fan inte roligt jämt alltså..

Gunni ringde precis från Oskars dagis och berättade att hans öra är lila igen så som de va förr.. Och de va ingenting som har hänt utan han har varit med Gunni hela dagen så jag vete tusan.. Ska ringa sjukvårdsrådgivningen och kolla.. Är ju fan inte normalt att bli helt lila och uppsvälld på örat..
Ska på möte på dagis sen.. Mamma kommer och ska va med.. Ville de.. Nog för att jag börjar få en uppfattning om saker och ting så är hon ändå förskole lärare i gruns och botten.. Hon kan deras språk och sätt på ett sätt som jag inte kan..
Vi får se hur de går..

Filip är så söt.. Han riktigt ler nu med hela ansiktet när man pratar med han.. Och så pratar han tillbaks.. En nyfödd bebis är de finaste som finns, men de sover mest hela tiden och gör ingenting.. De är när de börjar le och "prata" med en som de börjar bli roliga.. Och sen när de ska börja röra på sig.. Han får hemskt gärna vänta tills han blir fyra med att börja gå och springa, men krypa får han gärna göra..

Nej.. Är lite orolig nu.. Ska ringa ner till husläkarna och kolla..

Puss å hej
0 kommentarer

Övningskörning!

Oj, oj, oj.. De närmar sig nu.. Har suttit och kollat på vad som krävs för att vara handledare vid övningskörning med personbil.. Ska nämligen bli det till Vickis! Så roligt de ska bli!
Har sett fram emot det sen jag tog mitt körkort..
Ska kolla med henne idag när hon kommer vilka datum hon inte kan eftersom man måste gå en kurs för att vara handledare som hon oxå måste med på, sen ska jag ringa och boka de.. Sen skicka in alla tillstånd och sånt som behövs och sen jävlar anamma så är de bara att tuta och köra! Åh, så roligt!! Tänk om de kommer vara tack vare mig Vickis skaffar körkort! Vad stolt jag kommer bli då.. Vilket ansvar.. Vad mycket de krävs av mig..
Vilken tur att man är proffs på vägarna då och alla andra idioter.. =0) Haha.. kanske inte.. Fast här i Åkersberga så är de fan i mig inte många som kan köra bil.. Eller ja, köra och köra, men de hålller sig fan inte till några trafikregler över huvudtaget.. Livsfarligt att ge sig ut på vägarna här..

Funderar på om jag ska ställa mig och baka bullar.. Tycker om bullar, men jag tycker ju bara om dem när de är nybakade och jag vill helst inte stoppa in dem i frysen eftersom jag inte förstår mig på min micro.. Så därför brukar jag bara baka när vi får främmande, men idag så ska ju fakiskt Vickis komma, så jag vet inte.. Inte så jätte nödvändigt kanske att göra en hel sats med bullar och sen bara äta en tio - femton stycken.. Vi får se helt enkelt..
Har lite annat att pyssla med oxå.. Inte mycket, men lite grann..

Nu ska jag gå och platta håret, så ni vet.. Livsviktig information.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer

Måndag..

Japp.. Oskar och Lukas på dagis, Filip sover och Jimmy och Dennis håller på med vårt badrum..

De ringde ju från dagis i torsdags för de tyckte att Oskar hostade för mycket, så då åkte jag och hämtade honom.. I fredags så hade han feber och bara satt så då tog jag honom till läkaren.. Jätte kraftig öroninflamation på BÅDA öronen PLUS jätte kraftig halsfluss.. Stackarn.. Inte undra på att han varit så gnällig och trött.. Så då fick han penicillin så på lördag så var han som vanligt igen.. Full rulle..
Om han bara kunde börja prata!! Så hade han kunna berättat att han inte åt för att han hade ont i halsen eller bara att han hade ont.. Usch.. Jag trodde han inte åt för att han va så trött efter att ha varit på dagis..
Men men.. Nu så gick de ju bra.. Nu har han medicin..

Tycker även att Filip börjar bli lite bättre.. Hoppas de i alla fall.. Jätte jobbigt är det att höra att han inte får bort allt slem i halsen. Man känner sig fruktansvärt hjälplös..

I fredags så fyllde min bror 21 så då åkte jag och Filip dit och grattade honom.. De större grabbarna fick va hemma med Jimmy eftersom Oskar va sjuk.. De va trevligt.. De har skaffat en super söt hund.. Jätte söt och super snäll..
De va första gången Jimmy fick ta läggning av båda grabbarna själv, men de hade gått bra.. Oskar va ju så sjuk då så han hade mest bara suttit.. Lite orättvist, har fixat de där själv många gånger och då har de varit fullt ös.. Men men.. Han fick en lugn första gång och de va väl tur de..

Är ett jävla liv här hemma.. Hör nätt och jämt vad jag tänker.. Men Filip trivs.. Han står vid väggen utanför badrummet och han sover som allra bäst när de håller på och sågar och river.. Han gillar ljud han.. Bra de!

I morrn så ska Vickis komma säger hon.. Skriver så för man vet aldrig.. Man kan aldrig vara riktigt säker när de gäller henne förrns hon sitter på tåget hit.. Hon har sagt många gånger att hon ska komma, men så har de dykt upp nå annat.. Men hon är rolig.. Hon är fullt medveten om att de är så oxå och de är ju bra..
Hoppas hon kommer i alla fall.. Roligt med sällskap..

Nej.. Nu ska jag kolla min kära torktumlare om den mot all förmodan skulle va klar efter bara en gångs körning.. Den håller på och lägger av så istället för att bara behövt köra den en gång så måste man nu vrida om den i snitt fem gånger varje maskin.. Lite små drygt för man kan inte stoppa in en ny maskin med tvätt i tvättmaskin för man vet aldrig hur lång tid de kan ta innan man får den torr..
Roligt med tekniska saker!

Puss å hej

0 kommentarer