Roligt värre..

Haha.. Vet fan inte om man ska skratta eller gråta.. Den här månaden så fick jag fem och ett halvt ungefär i föräldrapenning och Jimmy fick hela 2600 i lön.. !! Han va ju pappaledig när Filip föddes och sen ett förskott sen förra månaden på 6000.. Pappadagarna fick han betalt för förra månaden, så vi har ungefär 8000 att göra av med den här månaden.. Vi har en hyra på tio tusen och övriga räkningar på ca tolv tusen..
Fan vad roligt de är just nu alltså!
Men alltid lika positiva Jimmy när de gäller pengar säger att de inte är något att oroa sig för.. Han fixar de där han.. Helt otroligt.. Visserligen så brukar han alltid fixa det, men just nu känns de rätt så hopplöst..
Usch, de är fan inte roligt jämt alltså..

Gunni ringde precis från Oskars dagis och berättade att hans öra är lila igen så som de va förr.. Och de va ingenting som har hänt utan han har varit med Gunni hela dagen så jag vete tusan.. Ska ringa sjukvårdsrådgivningen och kolla.. Är ju fan inte normalt att bli helt lila och uppsvälld på örat..
Ska på möte på dagis sen.. Mamma kommer och ska va med.. Ville de.. Nog för att jag börjar få en uppfattning om saker och ting så är hon ändå förskole lärare i gruns och botten.. Hon kan deras språk och sätt på ett sätt som jag inte kan..
Vi får se hur de går..

Filip är så söt.. Han riktigt ler nu med hela ansiktet när man pratar med han.. Och så pratar han tillbaks.. En nyfödd bebis är de finaste som finns, men de sover mest hela tiden och gör ingenting.. De är när de börjar le och "prata" med en som de börjar bli roliga.. Och sen när de ska börja röra på sig.. Han får hemskt gärna vänta tills han blir fyra med att börja gå och springa, men krypa får han gärna göra..

Nej.. Är lite orolig nu.. Ska ringa ner till husläkarna och kolla..

Puss å hej
0 kommentarer