Jaha.. ??

Igår kom jag på en sak.. Emma har inte ammats på, nu tre dagar.. Okej.. Nu är det fritt fram för parfym och tatuering! =)

Jag är sjukt störd på mina tuttar som inte kan ge henne mat, men men, vad ska jag göra? Går det inte så gör det inte..

Vi får se idag om Jimmy kommer iväg tidigare från jobbet, jag hoppas det då jag behöver ner till affären och inte gärna har lust att ta med mig hela högen med barn.. Det visar sig!Det slår oss ibland, mig och Jimmy, hur många barn vi faktiskt har.. Haha.. God morgon liksom! Då blir vi faktiskt lite imponerade av oss själva.. =) ( och sen att de är världens finaste är ju bara ett plus i kanten )

Nu är det tandborstning här hemma.. Det är ett litet företag det med ska ni veta.. Peppar peppar, så har vi aldrig haft några problem med våra barn gällande tandborstningen.. Skönt!

Puss å hej
0 kommentarer

Ont!

Barnen bjöd icke på någon sovmorgon i morse.. Halv sex vaknade de första gången, då gick Lukas på toa och väckte sen Filip.. Tjugo äver sex var alla vakna och då gick vi upp och halv åtta var diskmaskinen färdigkörd.. =)

Jimmy ringde jag och väckte klockan elva.. Inte fan trodde jag att han sov, men det hade jag väl kunna förstått.. Men men.. Dags att vakna då.. Han var hemma runt halv två och då gick vi ut..
Idag invigdes grillen för i år, med hamburgare..
Köttet ligger i marinad sen lunch tills i morgon.. Då kommer mamma, Mattias och Sandra och äter här.. Eventuellt även Anki och company, om inte annat så kommer de till efterrätten.. =)

Idag har jag något så extremt ont i min högra arm.. Jag har träningsvärk i fingrarna, i handleden och sen hela armarna efter Lindas tv igår..

I morgon är grabbarna grus lediga från dagis, jag såg på listan att näst intill alla är lediga så då är det väl klart att även de får vara hemma.. Egentligen borde jag ha de på dagis, Jimmy jobbar och jag har ju den dära uppgiften som jag inte ens börjat på, men men.. Man är väl superwoman och får ihop det på något sätt ändå.. =)


mys med Emma..

Nu ska jag kolla på skitfilmen på trean i brist på annat..

Puss å hej
0 kommentarer

Väck!

Jag var helt övertygad om att Oskars tand skulle lossna när han åt frukost i morse, men det gjorde den inte.. Den hängde och slängde och var typ dubbelvikt i munnen på honom..

Sen, hux flux, precis innan tandborstningen så kom han med tanden i handen och munnen full av blod..
Stolt kille!

Stora, stora Oskar..
0 kommentarer