Sista april

Det vräker ner snö och blåser storm! Mindre roligt måste jag ju säga.. Raketer hör jag med, hoppas bara barnen inte vaknar.. 😁

När grabbarna var lämnade i skolan i morse så satte jag igång i köket.. Började med att göra marängen till dajmtårtan.. När den va i ugnen så fixade jag köttet och la det i marinad och gjorde dumlekakor..Medans dumlekakorna var i ugnen så gjorde jag klart dajmtårtan och skalade potatisar och gjorde potatisgratänger..
Den första blev klar vid halv ett så när vi kom hem från skolan igen var vi ute.. Jag tvättade bilen och barnen cyklade.. 
Klockan två var potatisgratäng nummer två klar och strax därefter kom Jimmy hem.. Vi gick in och käkade mellis och sen började barnen vänta på främmandet som kom vid fem.. Anki, Leffe och Linus.. Johanna är borta på egna äventyr.. 😉
Vi åt och så kom min bror oxå.. Sen så fikade vi och mös sen i soffan allihopa.. Alla fick plats - 11 personer! Underbara soffa!Barnen va uppe ett litet tag extra, främmandet åkte hem vid kvart i åtta..?? Då fick ungarna duscha och gå och lägga sig.. Emma ratade vällingen nu på kvällen och åt en banan istället.. Stora lilla tjej.. ❤️Jag tittar på pearl harbour och tänkte lägga mig efter den.. Ska jobba i morrn och på fredag innan jag är ledig jag oxå är ledig..

Puss å hej
0 kommentarer

Röntgen och ledig onsdag

Idag har jag jobbat och varit till sjukhuset och röntgat bäckenet och ländryggen.. 
Måtte de nu ringa inom en vecka och berätta att de kan se anledningen till varför jag har så ont! 🙏🙏

På kvällskvisten så åkte jag in och handlade med sällskap av Anki..
I morgon kommer de och eventuellt mamma och Mattias hit och äter..

Jag är även ledig i morgon vilket ska bli skönt! Nog för att jag kommer behöva stå i köket hela dagen, men det är bara kul!
Potatisgratänger och efterrätt ska göras.. 👍 Och kött ska läggas i marinad.. 

Dagisbarnen är hemma med mig, men de andra två går i skolan så vi måste ändå ställa klockan.. Men sju är bättre än sex.. ( eller halv sex för mig då jag går upp när jimmys alarm ringer och han går upp när mitt ringer.. )Nu ska jag alldeles snart gå och lägga mig, måste bara fixa tvättmaskinen först..

Puss å hej
0 kommentarer

Helgen

Ännu en jobbarhelg avklarad.. Nu jobbar jag hela veckan utom onsdag.. 
På tisdag ska jag försöka få till röntgen..

Idag när jag kom hem så tog det en kvart så kom barnens farfar.. Vi va ute, barnen cyklade och Jimmy bytte min startmotor.. 🙏 

Brudarna körde bil..

Till middag sen åt vi pizza..
Farfar va kvar tills det va dags för barnen att lägga sig..

Koncentrerad farfar som fick låna Oskars spel.. 

Bamse i hyllan..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig.. Det blev inte mycket sömn i natt, hade fruktansvärt ont..

Puss å hej
0 kommentarer