Skitnatt

Jag och Jimmy gick och la oss vid elva igår.. Tindra vaknade när vi la oss och var sen vaken till en bit efter ett.. Jimmy gick ner och la sig.. Tindra vaknade ungefär 4 gånger varje timme för att sen vakna slutgiltigt klockan fem..
Jag fick henne att hålla sig lugn fram till sju så då gick vi upp.. Jag fick väcka alla grabbar.. Såklart!

Tindra var brännhet och fick alvedon.. Hon var fortfarande brännhet efter två timmar, men sen så sjönk tempen..

Jag var på uruselt humör i morse, uruselt! Och det blev fan inte bättre av att kattjäveln hade snott Tindras kork till vällingflaskan och lagt den på något bra ställe..
Jag hittade den inte så jag fick ta korken till den lilla flaskan, bara det att i den korken är det ett mindre hål så när hon bara hade fått i sig fem ml på 20 minuter så gav jag upp.. Stackarn!!
Jag fick ge henne vällingen på sked.. Usch.. Så jag tyckte synd om henne.. Tänkte först att jag skulle klippa ett större hål på korken, men vågade inte då det lätt blir ett alldeles för stort hål..


Kattjävel!!

Plus att kattfan har snott mitt läppsyl, jag har hittat korken, men inte själva läppsylet plus att han lindat ut en hel rulle med toapapper..

Toapappret var visserligen mitt fel.. Jag borde ha tänkt.. Oskar nös precis innan vi gick till dagis så då hamnade toarullen kvar på hallgolvet.. Klart som fan att katten skulle ge sig på den.. Jag hade toapapper i hela huset när jag kom hem..

Nåja.. Morgonen var kass, men kvällen verkar bli bättre! När jag pratade med Ekman i morse så frågade hon om vi inte kunde gå på bio ikväll.. Pirates 4 i 3D.. Coolt!
Det är jag inte sen till att tacka ja till!! Vickis ska oxå med.. Trevligt!!

Jag måste börja försöka fiska barnvakter nu.. Jag och Jimmy firar fem år tillsammans nästa söndag.. Det är dags att vi gör nånting nu oxå.. Sista gången vi gjorde något var när vi åkte på kryssningen första maj förra året..
Det är alltså dags igen.. Inte att åka på kryssning, men att göra nånting!
Det behöver vi verkligen..

Men ja, det krävs ju lite folk för att kunna vara helt barnfria.. Får se vad man kan hitta på.. Tur är att det är på en söndag i alla fall..


det finns ingen som är villig att ta alla fyra.. Konstigt!! ;)

Ska fixa tvätt nu..

Puss å hej
1 kommentar

Griniga barn

Tindra somnade som tur var om nu när vi kom hem från dagis.. Skönt!

Jag är fortfarande riktigt förbannad på katten för termometern är still borta.. Skulle behöva denna då det är den här vaccinationen de lätt kan få feber av.. Men får väl åka ner och köpa en ny.. Surt bara..

Oskar var inte den lättaste att få hem från dagis eftersom ingen cykel har nån luft i däcken.. Lukas hade gjort sig illa på dagis så han var väldigt känslig.. Skrapat upp fingret och handen på Oskars cykel.. Filip har inte sovit på dagis och det märks..
Han gråter över allt.. Sakerna Lukas hade igår och i morse, de ska minsann Filip ha nu och när han inte får dem så gråter han.. Och han ger sig inte heller.. Skoj!

Måste väl börja fundera på mat snart.. Jimmy jobbar sent.. Idag igen, så läggningen får jag nog fixa själv.. Men men..


I helgen monterades det in ett fönster i förrådet.. Måste ju bara säga att han kan sina saker, min man, även fast han aldrig satt in ett fönster förr så ser det ut som om det alltid suttit där nu.. =)
Hjälp fick han såklart av grabbarna bus..

Puss å hej
0 kommentarer

Första tanden!

När jag hade duschat så skulle jag ge Tindra lite välling så hon skulle vara nöjd nere på BVC.. Bytte blöja på henne och såg in i munnen..
Och minsann!!

Där hade det dykt upp en liten framtand, nere.. Så nu är hon inte längre tandlös, lill-stumpan!Lägg märke till att det är mat överallt! På näsan och på pannan, på båda händerna, på kläderna under haklappen och i knät och självklart på stolen oxå..

Och då har hon inte fått röra maten själv.. Inte skeden, ingenting.. Utan hon envisas med att stoppa in händerna i munnen.. Vilket resulterar i att det blir mat överallt..Nu har vi i alla fall varit nere på BVC och fixat sprutorna.. Vägde henne oxå.. Hon har gått upp 510 gram sen sist så nu lär de vara nöjda..
Sprutorna gillade hon såklart inte, den ena bränner som bara den, men det gick över när jag gick runt med henne lite..

Efter BVC så var vi nere hos min bror för jag är katt och fisk vakt den här veckan och gav dem mat och sen la vi en bok på lådan som jag sålt..

När vi kom hem så la jag Tindra för hon var supertrött och hon skulle nog gärna fortsätta sova ett par timmar till, men vi måste ju hämta grabbarna om ett tag så får väcka henne snart och hoppas på att hon kanske somnar sen igen och sover ett litet tag..Nu ska jag stoppa in en maskin med tvätt till..

Puss å hej
0 kommentarer