Vecka 23..

Japps.. Idag går jag in i vecka 23.. På fredag går jag in i sjätte månaden.. Det går snabbt nu.. Lite för snabbt tycker jag.. Måste ju hinna med allt..

Idag är Oskar poå dagis igen och det verkar ju gå bra för de har inte ringt.. Skönt.. Han blev lite ledsen i morse när vi skulle gå och det är aldrig roligt.. Hoppas det kommer gå bra att byta dagis för han..

Ska förmodligen skriva kontraktet idag så då kan vi börja renovera sen.. Skönt.. Opereras ju om en vecka i morgon och efter de så blir jag ju fruktansvärt handikappad.. Vore skönt om vi kunde få de mesta klart innan dess.. Vi får väl se hur de går.. Jimmy har mycket på jobbet utöver de vanliga så vi får väl se helt enkelt..

Nu ska jag gå in och anmäla mig till en tävling..

Puss å hej
0 kommentarer

Hetsig vecka..

Ja, det får man nog skriva.. Från förra torsdan till igår torsdag så har de hänt mycket.. För Oskar..
Förra torsdagen så åkte han ju ambulans, för tre dagar sen så tvättade han ögonen med ca en dl diskmedel, tog tio minuter att få bort allt lödder från händerna.. Hela dagen att få bort allt lödder från ögonen.. Dagen efter det så la han handen på en kökhet platta så nu har han pek- och långfinger fulla av bränn blåsor.. Nu gör ingenting att det som hänt ont på honom längre, men usch vilka jobbiga dagar, och nätter med för delen som det har varit.. Har varit så hemskt att inte kunna hjälpa honom på något sätt.. Speciellt med ögonen, brännskadan så var de bara att ge han en kall Cola burk så var han nöjd, men nä.. Usch! Nu hoppas jag att de dröjer lääääääänge innan något mer händer..

Igår kom Anki och Leffe hit och så gick vi på marknaden.. Var där mellan tio och ett ungefär.. Det räckte gott och väl.. Trångt och mycket folk.. Precis som de visserligen ska va på en marknad, men nog fan måste väl folk kunna visa respekt gentemot folk med barnvagnar och andra.. Nej.. Är man hemma med barn så är de väl en självklarhet att man tar sig ner till marknaden så då får man oxå ta att det är många barnvagnar..
Men det var trevligt.. Köpte strumpor till mig och Oskar, en liten present till Jimmy, en bil till Oskar, nya stora såpbubblor och så har jag faktiskt köpt den första grejen till bebisen.. En liten jätte söt blå fleeceoverall med en massa nallar.. Var säkert nånting annat oxå, men kommer inte ihåg det nu..
Men det var en riktigt trevlig dag..
Vi var ner på marknaden på kvällen oxå för Jimmy ville det, men det var snabbt avklarat, då var det alldeles för mycket folk..

Bebisen nu då.. Har äntligen börjat känna sprakar lite oftare nu.. Men de är fortfarande inte lika starka som de var med Oskar och Lukas.. Men det är skönt att känna att de faktiskt är liv där inne.. Nog för att jag har bilder från ultraljudet, men ändå.. Nej.. De är spännande..

Nu ska jag ta och titta på Våra bästa år..

Puss å hej
0 kommentarer