I´m back!!

Igår efter många om och men så kom internet igång igen..

Det har varit fullt upp sen vi flyttade så vi hade i och för sig inte haft nån användning för det, men de är trevligt att ha det igen.. =)

Fredagen ( flyttdagen ) flöt på smidigt.. Första lastbilen kom redan torsdag kväll och blev packad då, så på fredagen var de att fylla den helt, två andra lastbilar, ett släp och ett par bilar..
Jag va uppe sen halv sex och fixade, Pierre som va först på plats kom vid halv nio tiden och vi parkerade första bilen/lastbilen här i Alunda strax efter klockan ett.. Sen kom de en efter en..

Nu har vi varit på plats här i ett par dagar.. Hälsat på grannar och packat upp.. Har fortfarande ett fåtal kartonger kvar, men vi närmar oss slutet... =)

Finns jätte mycket att skriva, men hinner inte skriva så mycket eftersom barnen röjer järnet..
Jag ska knäppa kort och lägga upp på nya huset, vårt hus..

Men en sak kan jag säga med handen på hjärtat.. Saknar inte Åkersberga! Både vad gäller huset och läget.. Finns inte en bil som kör fortare än max 30 här.. Vi är tvungna att stänga balkongdörren på kvällen för vi fryser båda så vi hoppar.. Oavsett om det är strålande sol hela dagen och den ligger rakt på huset så är det så skönt inne, så himla behagligt.. Underbart!! =)

Barnen trivs, Bamse trivs, Jimmy säger att han aldrig sovit så gott som han gör nu och jag trivs.. Livet är rätt bra underbart just nu! =)


Skriver mera sen, ska ut en sväng nu och se om åskan slutat..

Puss å hej
0 kommentarer

Suck...

Har varit en lång helg.. Fredag kväll märkte vi att Filip kändes varm, lördags så åt han ingenting och hade skyhög feber som vägrade lägga sig även fast han fick både alvedon och panodil.. Vi trodde det va tänder för han bet på nappen hela tiden och de gör han alltid när han får tänder..
Igår så kom Nina och frågade om vi kollat i halsen på han, det kanske var där han hade ont.. Nä, de hade vi ju inte gjort.. Jimmy kollade och han va kanon röd och hade små vita "knottror" överallt.. Ringde läkare och fick tid vid tre.. Jippi, tänkte vi.. Han kommer få medicin och vara tillbaks igen inom ett par dagar..
Eller hur..
Han har ett virus och "knottrorna" är blåsor.. Han har alltså blåsor runt hela vägen ner till halsen, uppemot en tio - femton stycken..
Inte undra på att han inte velat äta.. Stackarn..
Men i natt sov han faktiskt hela natten från typ kvart i tio igår kväll fram till kvart över sju i morse..
Han sover nu med och har gjort de sen tio.. Funderar på om jag ska väcka honom så fort jag skrivit klart.. Tror de, så kanske han somnar vid halv åtta ikväll..

Har varit på MVC idag.. Såg bra ut, vågen visade inte alltför mycket, enligt den har jag inte gått upp på ungefär två veckor, så de va trevligt.. :) Ska börja med järntabletterna igen, men de förstod jag nästan.. Så dåligt som jag äter och så trött som jag är så förstod jag att jag skulle bli tvungen till det..

Nu när Filip sovit så har jag packat ytterligare ett par kartonger här uppe och de syns ju för fan nätt och jämt!! Så himla trött på de här nu.. Har ett rum där nere som är helt och hållet igenpackat praktiskt taget och de är inget litet rum och de syns nätt och jämt!!???
Nä.. Nu får det vara dags så jag kan packa ner ALLT! Så rädd för att packa nånting som visar sig vara livsviktigt..

Sen så ligger den där jäkla uppgiften till Etiken och mal i bakhuvudet.. Den ska vara inskickad på fredag senast och jag har inte ens börjat med den.. Det är fotboll och packning och sjuk Filip så de har inte blivit av.. Måste göra klart den och skicka in den innan internet försvinner.. Men den är ju såklart lika svår som den första.. Men jag måste.. Får halvtitta på fotbollen ikväll och försöka få till den.. I värsta fall får jag åka till mamma så får hon hjälpa mig.. Hon tyckte minsann att de va roligt..
Vi får se..

Nu ska jag väcka Filip och packa lite till..

Puss å hej
0 kommentarer

Regnar

Självklart!!!!! Bara för att jag skulle putsa fönstren på utsidan nu när Filip somnat så regnar det! Och ska tydligen göra det hela helgen.. Vad fan då! Jag vill inte spara en massa saker till senare, jag vill göra klart, jag vill stryka på listan.. Jag vill bli klar!!!

Det är bara en vacka kvar nu.. Vid den här tiden om en vecka så borde vi vara på väg mot Alunda om allt går som jag vill.. En vecka.. Sju dagar..

Suck..

Har packat en kartong full med saker från Filips rum.. Det var det enda rummet jag inte påbörjat än.. Men nu är de praktiskt taget klart.. Bara nån liten kartong kvar med sakerna från skåpet..
Men jag behöver fler kartonger.. Hoppas Jimmy åker till Bauhaus och köper, de hade tydligen tio för en hundring.. Sen ska han hämta från Johan oxå... Hoppas det ordnar sig..

Ikväll spelar England igen! Mot Algeriet.. Hoppas de börjat spela som de ska nu.. Argentina matchen igår var skitrolig att titta på.. Hoppas resten av lagen börjar kämpa lite nu och spelar fotboll..

Aja.. Ska gå ner och städa i källaren har jag tänkt..

Puss å hej
0 kommentarer