Otroligt!

Vad med tid jag har för mig själv!
Den här extra timmen känns som en evighet..

Lik förbannat så är det inte mycket jag gjort idag.. Fixat iordning i köket, bytt i kattlådan och gjort iordning korten till dagis..
Inte mycket alls! Inte ens en maskin med tvätt har jag fått till..

Det gör inte så mycket.. Jag har lika mycket tid för mig själv i morgon.. Och dagen efter det och dagen efter den.. Jag har all tid i världen tills bebisen kommer!

Jag ska åka till Anki ikväll.. Eftersom min käre man inte varit iväg med några sopor ( kartonger, papper ja, sånt där ) så är det nu proppfullt i tvättstugan.. Stackars Bamse har till och med fått en kasse över sig med skräp så de är dags att slänga det nu..
Så det ska jag göra och svänga in på Ica om jag hinner innan de stänger åtta och skicka iväg tröjan tillbaks till H&M som egentligen skulle varit byxor och hoppas på att det inte är försent och sen ta reda på vad det kostar att skicka iväg min Arbetsmiljö och säkerhetsbok, för nu är de en som fortsätter höra av sig och säger att hon vill ha den så nu gäller de att passa på..
Och ja, sen till Anki med intyget så det kommer in på datorn..

Nej.. Nu tror jag att jag ska göra klart uppgiften i Vården så jag har det ur världen och sen gå ivög till dagis vid fem i tre..

Puss å hej
1 kommentar

Som vanligt..

Nu är det som vanligt igen.. Grabbarna är på dagis och jag är ledig..
Idag är det till klockan tre som gäller.. Sen från och med i morgon blir det mina tider..

Filip blev lite ledsen när jag gick i morse.. Det gjorde ont.. Just för att det är med honom det har gått lättast.. Fast det är väl klart att det ska komma ett bakslag nån gång.. Men ja.. Det var ändå jobbigt..

Skulle sätta på Oskar glasögonen i morse, men de va borta.. Låg inte nånstans på "mina" ställen.. Plus att hans extra par oxå var borta.. Jaha.. Ringde Jimmy och frågade om han visste vart de var, men icke.. Nähä.. Så vart fan är glasögonen?! Båda två!! ?? De kan ju inte bara försvinna.. Nä.. Skit irriterande..

Preem ringde igår, det var inte nu på lördag de behövde mig utan det var nästa lördag.. Okej.. Är lite orolig över att jag glömt bort en massa.. Tror inte jag kommer komma ihåg hur man gör med tidningarna och lite andra små saker.. Förhoppningsvis så kommer jag på det mesta när jag kommer dit.. Det visar sig..

Igår kom arbetsgivarintyget från Hemtjänsten så nu kan jag göra klart uppgiften i Vården och skicka in den tillsammans med intyget.. Ska bara skicka intyget först till Anki så hon kan scanna in det på datorn.. Eller om jag åker och lämnar det till henne ikväll.. Kan jag ju oxå göra.. Vi får se..

Nej.. Nu börjar jag bli riktigt hungrig.. Ska käka matlådan Jimmy lämnade hemma.. Riktig lunch.. Inte illa! =)

Puss å hej
0 kommentarer

Vecka 31

Lite försenat dock, då det var igår jag gick in i vecka 31, men jag orkade inte lägga in bilden igår..
Men här kommer den..Dagis är stängt idag så alla barnen är hemma.. Har inte möjlighet att skriva längre än så här..

Puss å hej
0 kommentarer