DAGISPLATS!!!!!!!!!!

Eller rättare sagt, dagisPLATSER! Alla tre pojkar har fått dagis plats!!
Den 18:e augusti så börjar de på Förskolan Myran.. Filip och Lukas på samma avdelning och Oskar på större avdelning.. Kanon!!!
Det bästa av allt, ( bortsett från att de fått platser! ) är att det är det dagiset som vi kommer se från vårat hus!!! Gångavstånd!!
Helt jävla fantastiskt!! Jag är så himla glad!
De slipper vara lediga för länge, det blir bara som ett vanligt sommarlov..
Åh, så bra!!!!

Tänk att Filip ska börja på dagis.. Lilla Filip.. Han är ju alldeles för liten.. Och på samma avdelning som Lukas.. Haha.. Vad fröknarna kommer få jobba.. :)
Det kommer nog gå bra.. På Lukas avdelning idag är de ungar som inte ens är ett år sm får börja på dagis och de går ju bra, så det ska nog inte vara några problem..
Men.. Vad tomt det kommer vara hemma! Vad ska jag göra hela dagarna? Kommer nog få tillräckligt me jobb har jag en känsla av, men ändå..
Alla mina tre barn på dagis! Mina stora pojkar..

Åh.. Är så glad så jag kan inte skriva om nå annat nu..

Puss å hej
0 kommentarer

Lång dag..

Igår fick jag lite grann gjort här hemma.. Till att börja med så tog Jimmy hem röda bussen och åkte till tippen med sofforna, annat skräp och BÅTMOTOR!! Nog för att de stör mig lite grann att de va han som tog bort den och inte Pierre, men jag är överlycklig över att den är borta..
Han får väl komma undan lätt den här gången då.. :)
Efter de så tog vi en vända nere i källaren och nu så har jag snart packat hela källaren.. Bara städningen kvar där nere nu.. Inte illa!

Idag fick jag sovmorgon.. Inte för att de egentligen va min tur.. Igår tog vi alla sovmorgon, barnen vaknade inte förrns vid tjugo i nio, men jag fick ändå sova i morse.. Kan tänka mig för att de är mors dag.. :)

Åkte hem till mamma med databoken ( som jag inte behöver längre! VG!! ) och ett litet Mors dag kort.. Fick fika och nya boken.. Etik och Livsfrågor.. Efter de åkte jag till Anki en kort sväng och sen begav jag mig till jobbet.. Preem 14-19..
Herrejävlar va mycket de va att göra mellan 14-16.. Mat hela tiden.. Massa mat.. Usch.. Riktigt stressigt var de faktiskt.. Vissa fick vänta lite längre, andra inte, men allt som allt så gick de bra..
Åkte förbi Nina och lämnade nycklarna hos henne, så jag slipper åka dit i morgon.. Kanon! Kom hem, fixade tvätten, plockade ur och i diskmaskinen, plockade lite mera tvätt här uppe och fixade till.. Plus att jag fick i mig ett par pannkakor oxå.. Nu är jag riktigt trött..
Ska ta en dusch och sen krypa i säng..

Jimmy gick och fiskade när jag kom hem.. Men han borde nog komma snart, börjar bli mörkt nu..

I morgon är de dagis igen.. Måste komma ihåg att ta med mig kostnadsförslaget på glasögonen, ( de kom i fredags eftermiddag ) plus att jag måste ringa och boka om Oskars tandläkartid på torsdag, ( samtidigt som mitt slutprov ) och viktigast av allt.. CSN.. Se till så att jag inte blir extremt mycket återbetalningsskyldig..
Det är min dag i morgon.. Lite shopping skulle inte heller skada.. Mat, det behövs..

Nä.. Duschen var det..

Puss å hej
0 kommentarer

Vanliga fredagen..

Jimmy är hos Dennis.. Ungarna sover..

Tror att Lukas börjar bli sjuk.. Han hostar, hostar, hostar och hostar lite till.. Å andra sidan brukar han ha såna perioder då och då.. Bara hosta, ingenting annat.. Stackarn.. Ingenting som hjälper.. Han får astma medicin så mycket han får ta, molipect mitt på dagen och cocillana nu till kvällen.. Nu var de faktiskt ett tag sen han hostade så cocillanan hjälpte nog lite grann.. Tur de, han behöver sova..

Idag har kungen varit här i Åkersberga.. Jäklar va me människor som gick förbi här ute ( han skulle lite längre ner på vägen ), Oskar var i sitt esse och stod och sa hej till varenda kotte som gick förbi.. Som tur va så va de många som sa hej tillbaks, vilket faktiskt inte är så vanligt.. Han va så glad så..

Under tiden så klippte Jimmy gräset.. Jag började när Nina kom, men de fanns ingen bensin så jag kom inte så långt, Jimmy köpte med sig de hem så han fortsatte.. Så nu är djungeln äntligen borta! Jag kan se mina barn igen när de springer runt på gräset! :)
Nä, men de va verkligen behövligt, nog för att vi redan klippt gräset en gång i år, men de va efter de som de verkligen satte igång att växa.. På både Lukas och Filip gick gräset på många ställen ända upp till rumpan.. Då är de illa!
Men men.. Nu är de fint! ( förrutom alla gräshögar som ligger överallt, men hellre de )

I helgen har jag tänkt ta tag i de här med packning på allvar.. Det börjar närma sig med stormsteg.. Om en månad så sitter vi i de nya huset och tittar förmodligen på fotboll på tv:n.. Idag om en månad så ska nämligen tv:n, bredbandet och telefonen kopplas in.. Så hela helgen kommer vara utan allt de där.. Blir jag som kommer vara hemma hos mamma mycket.. Det är ju faktiskt fotbolls VM då.. Det får man ju inte missa.. :)
Tycker kanske att Jimmy oxå borde förstå att de är dags att börja packa, men inte han eller.. Spela är mycket viktigare..
Sofforna måste köras bort till tippen oxå för jag kommer snart behöva börja packa i de rummet.. Det andra rummet är snart fullt.. Men men.. Får försöka prata bort skiten istället.. De kanske går bättre.. :)

Hm.. De knäpper och låter i köket.. Konstigt..
Haha.. Appropå det, när jag och Jimmy åkte på kryssningen och Anki och Johanna va här så hände de saker.. Var tydligen nån som inte alls tyckte om att de va här.. Saker i källaren hela tiden.. Lampor och de ena efter de andra..
Aja, man har bevisligen tur att man är omtyckt.. Det räcker med de jag sett och hört.. Behöver inte bli värre än så, inte alls..

Nä.. Nu ska jag ta en vända till kylskåpet.. Hm.. Chips, dip och Fanta eller vattenmelon? Blir nog vattenmelon.. Så himla gott.. Jordgubbar hade inte suttit fel, men de hade de ju minsann inte sist jag handlade, så de fick bli vattenmelon istället.. Duger det med!

Puss å hej
0 kommentarer