Ohändelserikt..

Japp.. Så var denna lördag snart över..
Dagen har gått ut på.. Ja, typ ingenting.. Har tvättat tre maskiner med tvätt och har två kvar.. Har varit till mamma och gjort min uppgift, men annars så.. Nä.. Ingenting..

I morgon däremot ska jag åka med Oskar till simskolan, det ska bli väldigt spännande! Speciellt då mamma berättar att han är sååå himla duktig och gör precis som fröken säger och praktiskt taget simmar.. Ska bli roligt!

Det är min mamma som brukar åka med honom för hon vill det.. Hon har tagit på sig det, med alla barnen.. Hon var väl dock inte beredd på att vi skulle få fem barn, så hon börjar ångra lite smått att hon sagt så.. =)


min stora älskade skrutt!!

Annars i morgon ska Jimmy åka iväg på ett kundbesök och jag ska fortsätta med tvätten.. Inte får jag någon sovmorgon heller den här helgen.. Skit! Det var jag som gick upp i morse i tron om att det är jag som får sova i morgon, men det går ju inte då jag och Oskar måste åka hemifrån vid tio över nio.. Surt, men men..
Sova kan man göra i graven! =) Och jag får ju se Oskar simma..

Nu ska jag gå och göra i ordning mat till Emma och försöka trycka i henne i det och sen gå och sova.. Ska försöka komma i säng innan halv tolv för en gångs skull..

Puss å hej
0 kommentarer

Städat

Nu är första gången jag kan sitta vid datorn och egentligen inte nu heller då grabbarna precis blivit hämtade från dagis..

Idag har det varit storstädning och eftersom vi inte var hemma igår ( den tiden jag va hemma gick åt till att baka och packa inför att åka, bara lite småfix hanns med ) så var det rätt mycket att göra idag..
Men men, det gick bra, tjejerna samarbetade som vanligt!

Så nu luktar det gott som tusan här hemma plus att alla barnen har fått nytvättade sängkläder.. ( dusch ikväll ) Våra sängkläder tvättar jag i morgon.. Måste hinna med ett par maskiner vanlig tvätt oxå däremellan..

Nånting roligt som jag har märkt.. Emma har hittat sina händer.. ( !! ) Redan.. 12 veckor.. Behöver jag säga att hon tycker dem är jätte fina!?


igår hemma hos Anki..

Nu ska jag roa Emma.. Av nån anledning så verkar hon va lite putt! Sen är det matlagning som stårpå schemat.. Jimmy ringde precis och sa att han skulle bli sen.. Jippi.. Som vanligt.. Nåja.. Han lär väl komma hem till läggning i alla fall..

Puss å hej
0 kommentarer

Kalas

Efter att jag hämtat grabbarna bus på dagis så satte vi oss i bilen och åkte till Anki..
Vi fick mat där ( GOTT ) och sen fikade vi..

Men gissa vad?! Tro på fan att jag åkte ifrån Linus paket.. Jag fick med mig allt annat, men inte paketen till han som vi åkte för att gratta.. Surt! Men jag ska till mamma nån kväll i helgen tänkte jag så får ta med det då och svänga förbi och ge honom det..


Emma va kalasfin i klänning och hårband ( inte för att det behövs, eftersom allt hennes hår står rätt upp, men ändå.. )


Tindra var lika söt hon!


och självklart mina grabbar oxå som satt och mös tillsammans och tittade på barnkanalen..


Filip tränade och gick på gåbandet tillsammans med Johanna..

Jag fick ett klockrent blivande studentkort på Filip, men det tänker jag inte lägga ut här.. Det får vänta tills det är dags för studenten! =)

Puss å hej
0 kommentarer