Jobb, akuten och ledigt

Den här veckan har gått i ett.. Har jobbat varje dag fram till igår.. Jimmy har varit sen tisdag och torsdag så då har jag hämtat barnen och det har oxå blivit sent..

I tisdags kväll efter maten så fixade jag disken och gick sen upp och höll på med kläderna.. När jag kom ner igen så mötte jag Oskar, tyckte att han såg "konstig" ut så tittade närmare på honom.. Då hade han fått som blåsor, fast ändå inte blåsor, men upphöjda utslag under båda ögonen.. Tittade då ännu närmare på honom och hittade även samma utslag på nacken och axlarna och dessa kliade.. Gick ut och ringde och när jag kom in igen och tittade på honom så hade han även fått på halsen och det kliade nå gräsligt på honom..
Ringde 1177, men medan jag väntade så kom det fler utslag på halsen och på armarna så då åkte Jimmy in med honom till akuten..
Jag duschade de andra barnen och la dom och väntade sen på telefonen..
De åkte in strax innan halv åtta..
Hade smskontakt med Jimmy och vid tio i nio så åkte de hem igen efter att ha fått airomir mot klådan och träffat läkare som inte trodde det var allergi utan snarare att han hade ett virus i kroppen..

I onsdags var det helt borta och han och Filip blev hämtade av farmor där de nu är och kommer hem i morgon..

Idag har jag varit ledig, tur i oturen då Lukas kändes varm igår så även han fick vara hemma idag.. Tror dock bara han var trött för i morse sov han och Tindra till åtta och Emma fick jag väcka vid halv nio.. 
De är ju inte vana att gå upp så tidigt och så långa dagar på dagis/fritids så klart att de blir trötta..

Idag har vi kastat skräp, varit ner och handlat lite, tvättat och dammsugit..
Jimmy kom hem relativt tidigt så idag är det nöjda barn här hemma..
I måndags när jag kom hem så åkte Jimmy in till jobbet igen och kom hem när de lagt sig, i onsdags så åkte jag in och handlade efter jobbet och kom hem när barnen lagt sig och igår hade Jimmy möte så då kom han oxå hem efter läggning..

I morgon ska jag jobba igen, egentligen söndag oxå, men eftersom Oskar fyller år då så har jag tagit semester då..

Jag har skrivit på nya anställningspapper som ger mig en tjänst på 91%.. 😃👍
Eftersom det är helger oxå så blir det bra.. Med tanke på dagis/fritids, långa dagar och så där..

Nu ska jag mysa med barnen innan det är läggdags..

Puss å hej
1 kommentar

Bröd

Idag bakade jag frallor till mellis.. Till och med Emma som inte är speciellt förtjust åt med stor glädje!Det är ju för jäkla gott med nybakat bröd, det är synd bara att det inte håller så länge.. Inte för mig i alla fall!??
0 kommentarer

Kalas

I torsdags fyllde ju min kusin Johanna år, men eftersom vi inte trodde att jag skulle ha någon bil, så skulle vi ha kalas idag, här hemma..
Nu fick jag ju tillbaks bilen, men vi ändrade ingenting så idag var det kalas för Johanna..
Anki hade med sig sin underbara kyckling, som jag nu har tre matlådor av.. =)
 
Strax innan läggning så åkte Jimmy till Dennis så nu är jag ensam hemma.. Ja, med barnen som sällskap förstås, men de ligger ju och sover.. Kan höra Oskars snarkningar hela vägen ner.. ;)
 
Leffe kunde fixa Filips spel igår kväll så det var en lycklig kille i morse.. Nu verkar det dock som om Oskars spel gått åt pipsvängen, men det skickades med hem till Leffe så får vi se vad domen blir..
Samtidigt som jag tycker att de kan bli lite fööööör uppslukade av spelet, så är det väldigt lugnt och skönt här hemma nu.. Ja, förrutom brudarna som bråkar om allt! Grabbarna bråkar väldigt sällan..
 
Gammal bild från 2011 på mina sötnosar..
 
Nähä.. Tvättmaskinen är igång och diskmaskinen är precis färdig.. Om man skulle ta och hoppa in i duschen kanske..??
 
Puss å hej
 
0 kommentarer