Gårdagen

Igår strax efter tolv så åkte hela familjen in till stan.. Först åkte vi till Jimmys jobbs lager för att hämta en högtryckstvätt att låna, sen så åkte vi till Bauhaus.. Barnen skötte sig och det blev inte som på reklamen: Barnen på verktygsavdelningen, var vänlig stäng av svetsaggregaten.. ( Något sånt! )
Vi fick med oss det vi skulle, stuprörsdelar, tvätt och olja för altan och balkong..
När vi kom hem så var vi kvar ute.. Jimmy satte igång högtryckstvätten och spolade av och tvättade altangolvet..
Efter ett litet tag så kom farfar med fika..
 
 
 
Farfar stannade tills barnen skulle gå och lägga sig och till middag blev det grillat.. Kyckling, kött och pommes frittes.. Och så köttfärssås och makaroner till Filip och Emma..
 
Barnen var nog trötta för den jag vaknade av i morse var Emma som hostade, hostade och hostade.. Det var strax efter sju och grabbarna hörde jag att de vaknade först vid halv åtta.. Skönt för dem, det behövde de!
 
Idag har vi varit ute, men inte så länge då det blåste storm och båda tjejerna har ögoninflammation.. När vi kom in för ett litet tag sen så fikade vi med nybakad äppelpaj och vaniljsås..
Nu ska jag gå och fixa med tvätten, sista maskinen med handdukar är färdig så jag ska stoppa in det i torktumlaren och sen köra en vända med dammsugaren då sandlådan leks i frenetiskt just nu och den där jäkla sanden sätter sig under skorna och följer sen med in..
 
 
Puss å hej
0 kommentarer