Nåja..

Tvättkorgen är i alla fall nästan tom.. Bara en maskin vitt kvar, sen är det klart.. Ja, fram till det att jag hoppar in i duschen och lägger ännu mera mörkt i..

Jag har även nu äntligen kastat de sista av sommarblommorna ute så det är skönt..

Annars har jag inte gjort mycket.. Ingen som helst ork.. Den här jäkla vintertiden är inte rolig! Det är inga större problem på dagarna, var lite jobbigt att hålla Tindra till lunchen igår, men annars flyter det på som vanligt.. Bara det att de ska upp vid sex på morgonen.. Sju gammal tid.. Det är INTE okej!

Men men.. Det ska väl ordna till sig så småningom.. Idag är de på dagis och lär bli trötta, ja grabbarna i alla fall, sen så tänkte jag när jag hämtat dem så är vi ute.. Jag ska tvätta min bil och sen tänkte jag även tvätta Jimmys "svarta faran" så då får de ännu mera frisk luft och kan springa av sig.. Även Tindra..

Jimmy ska iväg på ett jobb i Ekerö, andra sidan Stockholm, efter sitt vanliga jobb, så han lär inte vara hemma före tio-elva så nu gäller det att trötta ut dem..

Ska gå iväg innan Tindra vaknar och hämta "Svarta faran", ( gästparkeringen ) och packa ur den.. Var på Ikea igår med mamsen och hon köpte en hylla/skåp/byrå ( ?? ) som ska va i Oskars rum så tänkte att den ska monteras upp oxå.. Jag och Ikea saker.. Roligt!

Nä.. Hämta bil var det ja.. Behöver ner till Ica oxå.. Suck.. Aja.. Bara att jobba på..

Puss å hej


för nån vecka sen..
0 kommentarer

Börjar ångra mig..

När vi bodde i Rimbo var barnen så små så det fanns inte mycket man behövde göra barnsäkert, i Åkersberga däremot så gjorde vi ALLT barnsäkert:
* Haspar överallt!
* Tv:n stod på en stor hylla uppsatt på väggen tillsammans med dvd och allt sånt där..
* Kylskåpshandtagen var borttagna för jag ledsnade när jag fick torka upp 12 ägg från golvet..
* Det fanns praktiskt taget ingenting på golven, ja förrutom i barnens rum såklart!

Det var så mycket mer, men jag kommer inte ihåg allting..

När vi flyttade hit så var jag gravid med Tindra och grabbarna började bli stora, då tänkte jag: Nej, jag vill ha det som alla andra, jag vill inte ha spärrar och sånt överallt och allra mest, jag vill ha en vanlig jäkla tv-bänk..

Som det är nu så är det haspar på dörrarna in till där sopkorgen står i köket och på vissa av lådorna i köket där det finns saker barnen absolut inte ska ha tillgång till..
Men det är allt! Ja, och så grindarna såklart nere och uppe!

Men fan vad jag börjar ångra mig.. Tindra är överallt!! Överallt där hon inte får vara.. Tv:n är en höjdare och på den står hon och slår med saker..


innan hon lärde sig stå..

Dvd-filmerna som ligger där under tv:n ligger inte där längre.. De ligger under tv-bänken, under soffan och ja, lite överallt! Många filmer har inte ens något fodral längre av okänd anledning..

Vårat Wii har barnen haft sönder som står bredvid tv:n..

Det går att rabbla upp hur mycket som helst.. Men ja.. Det är ju fint här, det ser ut som det gör hos de flesta människor och det är väl bara att stå ut och vara envis..

Nu måste jag skaffa mig energi för att sätta igång här hemma.. Massvis som behöver göras, allra helst innan Tindra vaknar igen..

Puss å hej
0 kommentarer

Nyklippta barn

I morse precis när jag hunnit plocka undan allt så kom min mamma hit för att klippa Tindra.. Stackarn har ju haft så lång lugg, men det slutade med att alla barn blev klippta!


äntligen kan hon se utan att få luggen i ögonen..

Jimmy är nere hos min bror med min bil och nu måste jag dels ta hand om bajs på toaletten och sen luktade det misstänkt från Tindra när hon va här nyss.. Så ja.. Måste ta tag i det roliga med att vara hemma själv med barnen.. =)

Puss å hej
0 kommentarer