Nu märks de att Jimmy varit hemma..

Jimmy tog ledigt torsdag och fredag så han har bara varit hemma sen han kom från Frankrike.. De märks här.. Sex dagar sen.. Ja.. Stämmer bra de.. =0)
Har inte riktigt haft lust att sitta här då när man kan mysa.. =0) Eller spela bowling vilket har varit grejen hos oss..
Han fick sin present när han kom innanför dörren och de tog inte lång tid innan de va inkopplat och provspelat.. ( Nintendo Wii )
Så nu har då även jag provat ett par kvällar och de är faktiskt riktigt roligt.. Jag är en hejare på bowling.. Strike, på strike.. Eller nästan i alla fall.. Fyra på raken har jag fått ett par gånger.. =0)

I fredags så va Nina och Danne här och firade att Jimmy fyllt år, vi bjöd på mat..

I lördags va de tänkt att vi skulle åkt till min bror och firat hans tjej, men Filip har inte sovit en enda hela natt sen Jimmy kom hem.. Har haft hög feber oxå.. Inte alls roligt har de varit, plus att jag och Oskar är ruskigt förkylda, så vi struntade i det och bara va hemma och mös.. Vi plockade upp ljusstakar och julgardiner och sen så var pojkarna med och bakade pepparkakor.. Riktigt mysig dag faktiskt..

I går, söndag så kom mamma, Anki och company och firade Jimmy.. Hade bakat lussekatter som blev lika hyllade som mina kanelbullar alltid blir.. Tydligen de godaste de ätit.. De är ju kul att få höra.. =0)
Beställde pizza till alla andra och chicky bits till mig.. Jag ska varken ha grönsaker eller nån sås, de fixar jag själv.. De brukar få till min kyckling, men inte igår eller.. Nej.. Jag fick en barn portion.. Nog för att jag inte va så himla hungrig, men jag blev då hungrig efter att ha ätit mina 25 pommes och tre chicky bits... Skit ställe.. De har fan aldrig lyckats när vi har beställt alla.. De fixar tydligen inte stora beställningar..
Så Nej Tack till Pizzeria Roma i Åkersberga..

Idag så jobbar Jimmy igen som vanligt.. Filip och Lukas sover nu.. Oskar va på väg att somna tills jag sa att han kunde lägga sig ner istället, då vaknade han till och ställde sig upp och började gå runt.. ( Bra gjort Mamma!! )

Nu ska jag gå ut och kolla om posten kommit..

Puss å hej
0 kommentarer

I morgon!!

Usch vilken helg..

Fredag kom ju Vickis.. Fredag natt va hemsk.. Filip sov praktiskt taget ingenting..
Lördag så åkte Oskar till min mamma och Lukas till Nina.. Filip sov ingenting den natten heller..

I söndags så gjorde vi typ ingenting.. Jag och Filip åkte och hämtade Oskar från mamma och så köpte jag skor.. Två par till mig och ett par nya fodrade stövlar till Lukas.. Tror tyvärr att de är för små, så måste tillbaks och byta..
Fick nybakade lussekatter hos mamma.. Gott.. Och Oskar hade planterat "amalyllis".. Så söt..
Nina kom med Lukas strax innan sju så de va bara in i duschen och sova.. Han somnade som en stock..

Gick och la oss strax innan tolv, va så himla trött.. Höll precis på att somna när Vickis kom uppspringande och frågade om jag kunde åka och hämta Ekman.. Självklart så jag kastade på mig kläder igen och satte mig i bilen och åkte till Tumba..
Va hemma igen halv två och gick och la mig runt två..

Igår så va vi bara ner till centrum och så skjutsade jag Ekman till tåget..

Idag ska vi ner till BVC och vaccinera Lukas och Filip.. Hoppas på att vi hinner innan vaccinet tar slut..

Aja.. Nu vaknade Vickis så ska va lite social med henne..

Puss å hej
0 kommentarer

Vidrig natt..


Usch och fy!!

Vickis och jag satt och spelade Yatzy igår ett bra tag.. ( blev spöad ) När vi väl kolla på klockan va hon tolv.. De är sent när man måste upp sex- halv sju.. Så ja, vi gick ut och rökte och jag gjorde i ordning allt för idag och gick och öppnade Filip dörr.. Då vaknade han.. Och vägrade sen att somna om.. Han va klarvaken till kvart i fyra.. Försökte trycka i ungen mat för att få han att somna, nej..
Eftersom han inte sov då, så sov ju inte jag heller..
Men sen så somnade han.. Och vaknade igen halv sex... !! Och ja, här är vi nu.. Varit uppe sen halv sju..

Har tvättat två maskiner med tvätt, vikt och lagt in rena kläder, duschat, städat köket.. Ja, man har ju hunnit med lite saker, men helvete vad jag är trött!!!!!!
Nu får Jimmy ta och komma hem så jag kan få lite hjälp.. Usch..

Igår va en produktiv dag.. Helt klart..

Gick ut på morgonen och började sortera all skit under trappan.. Mamma kom strax innan lunch så hon hjälpte till med de sista.. Tack vare Vickis gick de så bra.. Hon hade koll på barnen och roade Filip som fortfarande avskyr att vara ute, även fast han får va med på marken..

Efter lunchen och sovning för Lukas så kom Nina.. Vi fikade och sen så tog hon med sig Lukas hem till sig, så han har sovit där i natt.. Tur de med tanke på Filip..

När de hade åkt så packade vi min bil och Jimmys bil fulla med allt skräp.. Och så skulle vi åka till tippen.. De en resa kan jag lova.. *pust*

Mamma tappade bort mig redan i första rondellen, märkte de efter ett litet tag så då stannade jag och väntade på att hon skulle komma, icke.. Hade glömt min mobil hemma så kunde inte ringa henne..
Åkte då hem för jag tänkte att hon kanske hade varit smart och åkt dit igen, om inte annars kunde jag hämta min mobil och ringa henne..
Mm..

Bara de att tanten hade inte tagit med sig sin mobil.. Den låg och ringde på min köksbänk.. *suck*
Tänkte då att de är ju faktiskt mamma så honhade säkert tagit reda på vägen dit och åkt dit.. Så jag började köra mot tippen igen.. Då ser jag henne i nästa rondell.. Järnet för att komma runt och hinna ifatt henne..

Aja.. Till slut så fick vi kontakt med varandra och kunde tillsammans bege oss till tippen.. Just de..

Puckskallen jag satt tydligen och drömde när jag körde bil.. Vi hamnade praktiskt taget hemma hos Nina.. Körde sammanlagt nästan fyra mil för långt, istället för en halv mil.. Skit..

Aja.. Men nu är allt skräp som har legat under trappan äntligen borta.. Så himla skönt..

Mamma tog med sig Oskar hem så då när de hade åkt så gick jag ner och började röja i garaget.. Vickis tog hand om Filip.. *Tack*
Åkte och hämtade pizza och köpte cola vid sex.. Bad för Filip vid sju och sen fortsatte jag i garaget och nu är de klart.. Har fått i ordning på allting och har fått in allt som skulle in.. Himla fint börjar de bli här nu..
Men vad ska jag göra nu då? När alla mina irritationsmoment är borta.. ?? Nu börjar de snart ta slut på saker att göra..
De är ju inge bra..

Nej.. Nu ska jag gå ner och väcka Vickis.. Så jag kan få åka och hämta Oskar nån gång.. Ska in på Skopunkten oxå och kolla skor till mig och till Lukas.. Märkte att hans fodrade stövlar va lite i minsta laget och de går ju inte.. Så ja.. Ska kolla..

Puss å hej
0 kommentarer