Näst sista dagen

Måndag idag.. 

Barnen fortsätter att bjuda på sovmorgnar även fast vi inte ändrat något, det tackar vi för! Tjugo i nio gick vi upp i morse..

Halv elva åkte jag iväg på mitt möte som gick bra.. Under tiden så kom både Oskar och Tindra hem = fulltaliga igen vilket är sååå skönt!

När jag kom hem så var jag bara hemma ett tag innan Anki, Leffe och jag åkte in till stan för shopping.. ( fast Leffe åkte på annan shopping )
Tycker inte om att handla samtidigt som alla andra, men det gick bra.. Coop är så stort så man märker inte av alla, bara på vissa ställen..
Det gick iaf bra och jag fick med mig allt inför i morgon.. Då kommer mamma, Anki, Leffe, Linus och Johanna..

Ska städa på dagen och så kommer främmandet till maten..

Sån jäkla skön stil, Bamse.. 😂

Nähä, gå och lägga sig kanske?

Puss å hej
0 kommentarer

Nä.....

Ingen vidare dag idag, men det får gå ändå!
 
I morse kom mamma och hämtade den hemmavarande ligan och tog med sig dem först på bussen och sen på tåget hem till henne..
 
Resklar Emma! Trodde hon skulle protestera mot vagnen då vi inte använt den sen vi kom hem från Mallorca, men det var inga problem!
 

När de åkt så fixade jag med tvätten och packade i ordning Oskars övernattningsväska..
Sen så åkte jag in till Ikea för att hitta nytt vardagsrumsbord.. Stor besvikelse då det nästan inte fanns några att välja på, blev samma som vi hade, men i ny "färg", som inte heller var som jag hade tänkt.. Men men.. Det är stadigt och håller inte på att rasa ihop när man lägger fötterna på det så det får duga..

Därefter så åkte jag till mamma där jag oxå fick lunch och sen så tog jag med mig Filip och Emma hem.. Oskar stod i valet och kvalet om han skulle med hem, men han stannade till slut och nu när han ringde för att säga god natt så berättade han att han kommer hem på måndag..
 
När vi kom hem så hade Lukas och Tindra kommit tillbaks från farmor så det var härligt!
 
Jodå, idag med!!
 
Vi gick ut en sväng idag, sååå jäkla less på att bara sitta inne, jag tvättade min bil och barnen lekte bäst de kunde..
Skulle inte förvåna mig nu om termometern visar på -10 i morgon bara för att!
 
Har inte fått igång nån tvättmaskin idag så ska gå och roa mig med det..
 
Puss å hej
 
0 kommentarer

Fredag

Idag har jag jobbat, jäklar så skoj det är!
Jimmys företag är stängt nu under jul och nyår så han är hemma, himla lyxigt! Och skönt, då jag slipper sätta barnen på dagis och fritids under lovet..
 
Igår var vi hem till barnens farmor och Danne.. Vi åkte hemifrån så att vi kom in till Uppsala lagom tills att det var dags för lunch så det käkade vi på donken..
 
 
 
 
Vi var hemma hos farmor vid ett och sen så fikade vi där, öppnade julklappar, lekte, åt mat och så åkte vi hem när det var dags för barnen att sova.. Lukas och Tindra stannade kvar hos dom och kommer hem i morgon.. Till Oskar och Filips stora förtret.. De satt och surade hela vägen hem..
Ännu en jätte trevlig dag!
 
Oskar fick en "spelgrej" av oss i julklapp och de andra två grabbarna har varit extremt avundsjuka, men de fick ju likadana av farmor så efter att jag kom hem idag så har det här varit synen:
 
 
Emma har dock suttit med mig och myst.. Jäklar vad mysig hon är nu för tiden! Hon smeker en på kinden, klappar på en, pussar, kramas och vill hemskt gärna sitta så nära det bara går! Det tar vi vara på kan jag lova! ;)
Tänk att hon fyller 2 om två veckor! Jävla tid på att gå fort!!
 
Nyfödd liiiiiiiten skrutta..
 

För en vecka sen fick jag en ny torktumlare då den gamla gick sönder och i förrgår fick jag även en ny tvättmaskin som blev installerad igår kväll så den körs för fullt nu.. Så jag ska roa mig med det nu och sen hoppa in i duschen..
 
I morgon kommer mamma och hämtar barnen och tar med sig dem hem.. De ska åka buss och tåg och sen få lunch innan vi hämtar hem Filip och Emma, Oskar blir kvar där två nätter.. Ska kolla med Nina när Lukas och Tindra kommer komma hem, förhoppningsvis kan jag få med mig Jimmy in till Ikea när mamma åkt.. Fick ett presentkort där i julklapp och vi måste ha ett nytt vardagsrumsbord då det här kommer trilla ihop när som helst!
 
Nä.. Massa babbel här nu.. ;)
 
Puss å hej
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer