Plus och minus

Plus med att hamna på BB igen om ett par veckor:

* Fri tillgång till saftsoppa!!!!

Minus med att hamna på BB ännu en gång:

* Att vi alltid lyckas få rummet som ligger sist på läkarens lista när det är dags för slutbesiktning och eventuell hemgång! Jämt!!

Men vi får väl se om det blir BB den här gången.. Eftersom jag nu är omföderska ett par gånger om så får jag åka hem efter 6 timmar..
Men det är ju såklart beroende på när ostbågen föds.. Vi fick åka hem med Tindra, men det skulle vara vid 23:45 på natten ( född 17:45 ) och vem vill åka hem då med en nyfödd bebis??

Jag har, peppar peppar alltid haft tur med mitt rum.. Jag har aldrig behövt dela rum och det är jag super glad över då min nyfödda bebis hittills alltid har sovit på nätterna medans jag kan vakna av skrik från andra rum och bebisar som inte gör det.. Det är jag jätte glad över!!

Nä.. Jag ser fram emot det här, samtidigt som jag vill att tiden ska gå megalångsamt..


Lilla sötnos..

Puss å hej
0 kommentarer

Före-lekrum, efter-Oskars rumOskars rum:

Obäddad säng och en röra i bokhyllan, men så här ser det i alla fall.. Ommålade väggar och tak och nytt golv..
Inte riktigt den ljusgröna färg som jag hade tänkt mig, men ibland ser den grön ut, ibland grå-grön, ja.. Efter ett tag har jag vant mig vid färgen och tycker att det är fint..

Oskar trivs som fisken i vattnet och älskar sitt nya rum..

Puss å hej
0 kommentarer

Så där ja..

Igår när jag stod och lagade mat så var grabbarna inne i vardagsrummet och jobbade och Tindra var i hallen och fixade..

När jag skulle gå till skafferiet och hämta riset så tittade jag till mot hallen och höll på att gå rätt in i väggen..

Där stod Tindra!! Mot stolarna som står där.. Letade snabbt efter telefonen/kameran, men insåg att den låg inne i vardagsrummet, "shit, kommer hon stå kvar om jag ska gå förbi henne?"

Jodå.. Det gjorde hon!!


Stolt tjej!!Det tog lite extra tid för henne innan hon väl ställde sig upp, men nu så.. Sen ställde hon sig mot soffan oxå när jag och Filip satt där..

Men det är när hon inte har strumpor på sig för annars bara halkar hon omkring så ska vänta lite nu tills det blir varmare inne och sen rycker jag av henne dem så får vi se om det blir en repris.. =)

Stora tjejen!!

Puss å hej
0 kommentarer