Blandat

Oj så länge sen jag skrev här.. Ooops..
 
Vad har hänt sen sist då?
 
Jag har jobbat ett par dagar förra veckan och ska så även göra denna vecka, från och med torsdag så går jag på ett schema för hela november, känns toppen!
 
I fredags fick jag det fruktade samtalet från dagis.. Tindra hade löss! Senare visade det sig att även Emma hade det.. Mardröm! Jag, med mitt långa, tjocka hår!!
Men de har behandlats och det gjordes även på mig.. Gick bättre än förväntat.. Syntes inget på mig, men eftersom jag är så nära dem och pillar med deras hår så gjordes behandlingen på mig med..
 
I lördags så ringde klockan 6.15 ( har jag för mig?? ) och halv sju satt jag i en fullpackad bil.. Åkte till Gottsunda och hämtade upp Ekmans mamma och mera saker och sen begav vi oss till Sundsvall och den vackra, gravida Ekman..
Kl 11 var vi på plats och sen tillbringade vi en kanon dag tillsammans med henne.. Och Jocke såklart! ;)
Vi åkte därifrån vid nio på kvällen och halv ett på natten släppte jag av hennes mamma i Gottsunda och kom sen hem prick 1..
Från maj när jag och Vickis var där..
 
Det var en toppen dag och den kommer jag kunna leva länge på.. Nästa gång jag åker upp så får jag mysa med bebis.. =) =) =)
 
Nähä.. Eftersom jag jobbat en del så har tvättkorgen växt eplosionsartat, men nu så är den äntligen tom! Har tvättat på kvällar, nätter och det första jag gjort på morgonen har varit att köra igång en maskin, nu är det bara en maskin kvar med morgonrockar och badrumsmattan, sen så! Woho!
 
I morgon är det möte och tandläkare för Tindra, sen på torsdag och fredag ska jag jobba..
 
Nu ska jag gå och fortsätta plocka in rena, torra kläder!
 
Puss å hej
 
1 kommentar

Tindras födelsedag

Vi hade Tindra mellan oss i sängen, natten till igår, men jag vaknade före henne av Emma så jag försökte ta mig ur sängen utan att hon skulle vakna, men tji fick jag.. Fick henne i alla fall att ligga kvar och gick upp och hämtade Oskar och Emma för att sen gå ner och sjunga för henne..
 
Efter frukosten sen när Jimmy kommit upp så fick hon presenterna från oss..
 
 
 
 
Jag bakade och fixade en massa till kalaset som skulle börja vid två..
Strax innan två kom min bror, Sandra och mormor.. De hade en gemensam present med sig som även va från Anki och co..
 
 
 
Sen bara trillade det in folk och kalaset var igång..
 
 
 
När alla paket var öppnade så blev det fika och sen tårta..
 
 
 
Ett tag efter fikat så gick vi ut igen och hon fick fortsätta köra sin bil, med Emma bredvid sig..
 
 
Då åkte alla hem och till middag sen så blev det pizza.. Eller pizza och pizza.. Oskar åt en ost och skinksallad, Lukas och Tindra hamburgare, Filip åt rester från i förrgår: köttfärssås, Emma, jag och Jimmy åt pizza..
 
Det var en väldigt nöjd tjej som gick och la sig igår kväll.. Hon sa själv att hon haft en jättebra dag så jag hoppas det..
 
 
Puss å hej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Tindra 3 år

Igår var det tre år sen vi fick vår första tjej.. Vår pyttelilla skrutta..
 
 
3 år har gått och vilken resa det är!
 
 
Tindra är en tjej som vet vad hon vill och inte vill.. Hon är bestämd och envis till tusen.. Hon är nog egentligen den som styr här hemma, det ska va på hennes sätt eller inte alls..
Hon älskar att prata och är riktigt duktig på det, inga problem med uttal eller något sånt.. Vi får ofta höra långa, lååånga utläggningar här hemma om det ena och det andra..
 
Blöjfri sen i början av sommaren och sköter det enormt bra, ytterst få olyckor.. Den där tummen är dock en annan femma.. Den åker ofta in i munnen och främst om hon bara sitter still, får se vad tandläkaren säger nästa vecka..
 
Hon älskar Hello Kitty och har Kitty på det mesta.. Om Tindra fick bestämma skulle hon alltid ha klänning på sig då det är det absoluta favoritplagget..
Hon är inte allt för förtjust i att vara ute och gillar absolut inte att behöva ha mer/varmare kläder på sig nu, ( spännande inför vintern ) hon sitter hellre inne och pysslar med saker..
 
Hon är en väldigt mysig tjej som gärna sitter nära, gärna berättar att man är söt, bäst, mm..
 
 
Världens absolut bästa, underbara Tindra!
 
 
0 kommentarer