Handlat!

Idag efter att jag lämnade Lukas på dagis så åkte jag och grabbarna och handlade.. Gud så skönt de är att äntligen ha mat hemma igen..
Och det gick jätte bra oxå.. Oskar fick gå bredvid vagnen och hålla i den och det gick! Så skönt..
Var in på apoteket oxå och lämnade all gammal medicin och hämtade ut all ny medicin.. Hostmedicin och allergi tabletter till Oskar och nya astma mediciner till Lukas.. Skönt att ha de fixat..
Sitter och funderar lite på om jag ska dra igång en storstädning nu när Oskar har vaknat eller om jag ska göra de i morrn istället.. Vet inte riktigt..

Så skönt de va att sova i natt.. Gick och la mig efter Desperate Housewives och fick sova hela natten.. Så skönt.. Känner mig helt tillbaks idag..

Nej, jag har inte ro att sitta här längre..

Puss å hej
0 kommentarer

Graviditetstest..

Haha.. Kan tänka mig att många satte i halsen nu.. Men de är inte så illa som de låter.. Eller ja.. Fick för mig igår att jag va gravid igen så Jimmy fick köpa med sig ett grav test hem efter jobbet, men de va ju som tur är negativt..
Så skönt.. Vet inte hur jag skulle göra om jag blev gravid igen.. Nu.. Jag skulle skratta, jag skulle gråta.. Mest gråta för de finns ingen möjlighet att skaffa ett till barn nu.. Vi har inte ekonomin för det..
Så småningom vill jag ha fler barn, men de är när jag har ett fast jobb och Filip har blivit ett par år.. Då kan jag skaffa ett par till, men inte nu.. de vore fan inte rättvist.. Samtidigt så vill jag inte göra abort.. Ja, nej.. De är bara att sluta med sex..
De uppskattar säkert Jimmy.. =0)

Har sovit ungefär en timme i natt.. Känner mig lite halv borta måste jag ju säga.. Verkar de lite osammanhängande de ja skriver så är de därför..
Hämtade ju mamma på arlanda i natt.. Gick jätte bra, ställde mig på fel plats men hon hittade mig till slut..
Var hemma vid två, sen så kunde jag inte somna.. Plus! Första gången på flera veckor så fick Filip för sig att han skulle äta mitt i natten och jag har inte tillräckligt med mat så han blev skit sur efter ett tag.. De slutade med att han åt tre flaskor, sen så behagade han att somna om.. Men ja.. Sen så upp nu på morgonen och lämna Lukas på dagis för Oskar har en svinkoppa så han måste va hemma tills den är borta.. Där försvann min chans till sömn under dagen.. Men men.. Får se till att gå och lägga mig direkt efter desperate housewives i kväll så blir de nog bra..

Nej.. nu måste jag kolla min bank och Jimmys med för den delen..

Puss å hej
1 kommentar

bebis..

Mm.. Carina har blivit mamma.. Igen.. Stort grattis till henne och familjen.. !!

Här hemma är de fullt upp.. Är ju fredag idag och det betyder alla tre hemma hela dagen.. Har gått bra än så länge och nu sover alla tre.. Passar på att sitta här ett par minuter då..

Har inte så mycket att skriva idag.. Är uttråkad.. Finns ingenting att göra.. Om man nu inte är min mamma som halv fem ska sätta sig på ett flygplan och åka till Rom tillsammans med Janne.. De vore inte helt fel.. Ja, jag behöver inte åka me Janne, men resten.. Väldigt avis på henne.. Vill oxå åka till Italien.. 
Ska hämta henne när hon landar på måndag natt.. Hon landar tio i tolv eller nåt sånt där.. Klart jag hämtar mamsen.. 
Grabbarna ska ju ändå gå på dagis på tisdan så då kan jag sova efter jag lämnat dem där.. Blir bra de..

Nej.. Nu ska jag svara Jimmy..

Puss å hej 
0 kommentarer