Äntligen!!

Idag fanns det äntligen tid för att jag skulle åka in och handla!!

Dagen började med en sovmorgon.. Till klockan åtta! Inte illa!! Hörde telefonen två gånger, men det var ingen av oss som orkade springa ner..

Efter många om och men kunde jag åka in till stan.. I den nya bilen.. Trevligt! Tyvärr är det ju sista april idag och alla människor ska in till Uppsala, så det var ju inte direkt bara jag på vägen.. Kunde inte riktigt testa bilen ordentligt..

Men men.. Jag fick sällskap av mamma, Anki och Johanna inne på Coop.. Inte alls fel med sällskap, det blir så otroligt mycket roligare att handla då!
Vi hamnade även på både SkoPunkten och Stadium.. Vilket slutade i ett par nya skor till mig och ett par nya gympaskor till Filip.. Hans fötter har växt sen förra året.. Tusen Tack för det!!

Sen åkte jag hem.. Då var ju forsränningen klar inne i Uppsala och alla andra hade vaknat och skulle åka ut till sina sommarställen vid Östhammar så då var jag inte heller ensam på vägen.. Typ 15 bilar framför mig låg det en jävla husvagn och körde i 60..

Borde inte husvagnar och släpvagnar få en egen fil??!

Men.. Hälften av bilarna svängde av längs första delen av vägen och den andra hälften av alla kunde jag köra om.. Vad roligt det var att köra en bil där det händer nånting när man trycker på gaspedalen.. =)
Inte för att Jimmys bil på något sätt är en "snabb" bil, men jämfört med de senaste bilarna vi ägt så var det skillnad!

När jag kom hem så sov både Filip och Tindra.. Jimmy bytte om och åkte ner till min bror igen..Dessa två sötnosar har till största del skött sig.. Jag har duschat och fixat med tvätten.. Nu har jag kastat in mina och Jimmys sängkläder i tvättmaskinen så nu ska jag bara jaga in Jimmy i duschen sen.. Man går inte och lägger sig i nytvättade sängkläder om man inte är nyduschad!

Jag fick gå upp och väcka Filip vid halv tre, han har inte sovit på dagis varken torsdag eller fredag, så han var riktigt trött idag.. Skönt att han kunde sova! Annars hade han inte varit rolig resten av dagen och kvällen..

Ikväll är det hockey igen! Fan så bra!! Sverige - Norge, visste inte ens att Norge hade ett hockeylag.. ?? Men spännande! Heja Norge!! =)

Nu måste jag gå upp och lägga Tindra.. Hon har kapitulerat här på golvet helt och hållet..

Puss å hej
0 kommentarer

Idag..

Har det hänt mycket och ska hända mycket!

Jag hade lite problem med min skola igår så jag var på riktigt, jävla dåligt humör så därför skrev jag inget mer..
Men det har jag fixat nu på mogonen.. Så nu är det lugnt.. Kursslutsdatum är framflyttat tills på måndag när jag ska göra min slutexamination..

Får se bara hur mycket strul det kommer bli med CSN, men det tar vi sen.. Tänker inte hetsa upp mig för det nu..

Jag har betalat alla räkningar som var kvar nu på morgonkvisten.. I tid.. För en gångs skull.. Oerhört trevligt!! Och pengar finns det kvar oxå.. Underbart!!

Idag ska jag städa.. Varför jag fortfarande sitter här, är en bra fråga, för det har jag egentligen inte tid med.. Skulle egentligen bara kolla om jag fått mail och inget mer, men så fastnade jag..

Men ja.. Storstädning med sängkläds tvättning och putsning av fönster står på schemat.. Plus att jag skulle behöva åka in till stan och storhandla.. Tiden räcker inte riktigt till!
Jag tar inte gärna med mig alla barn för att åka in och handla.. Pust.. Nä.. Blr svettig bara av att tänka tanken.. Plus en fredag, dan innan sista april.. Nej, tack!

Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Jimmy ska ner till min bror igen ikväll när barnen somnat så det skiter sig det med..
Får helt enkelt åka in i morgon bitti.. Sista april.. I Uppsala.. Lyckat!
Men, då kan jag ta Jimmys nya bil.. Det vore inte fel!
Han kom hem igår med en Citroen Berlingo från 2008, som han leasat genom företaget..
Det känns lite roligare än en Opel Sintra från 1997..

Han kom även hem igår med en present.. I paketet låg en långsmal ask från Carat..
Då hade han gått och köpt ett super fint silver armband till mig.. =)Sötisen!

Nej.. Nu ligger jag jätte mycket efter om jag ska hinna städa allting klart innan det är dagishämtning..
Ska bara kolla mailen en gång till..

Puss å hej
0 kommentarer

Ha ha..

Nå solande blev det INTE! Kallt ute ju.. Nog för att termometern visade tjugo grader, men det var ju under taket på altanen det.. Ute på gräsmattan var det då inga tjugo grader! Det är ett som är säkert.. Burr..

Jag hoppade in i duschen istället.. Mycket behagligare! Efter duschen så tänkte jag att jag skulle prova ett par jeans jag inte kommit i sen innan Oskar blev till, bara för skojs skull..
=) Jag fick på mig dem! Rackarns trevligt.. Nog för att de inte riktigt sitter lika bra som de gjorde förr, men de sitter på i alla fall.. Och jag kan andas..Så idag är en bra dag!

Fram till de att Jimmy ringde och sa att han blir sen idag igen.. Suck.. Han ska åka och hämta den nya bilen.. Ja, okej.. Om det bara varit så då..
Det är skitsamma att han inte är hemma till läggning, barnen är inga problem..
Men! Jag vill/måste/behöver åka och handla.. Och det kan jag inte göra för Jimmy ska ner till min bror och fortsätta hjälpa honom med badrummet.. Och det tar tid..
Så det kommer jag inte kunna göra ikväll heller.. Jag har inte kunna gjort det idag på dan för Jimmy måste föra över pengar från företaget och den dosan är såklart hemma och jag ger mig inte på hans företagskonto..

Det finns ingen mat hemma.. Jag behöver handla!
Och i morgon på dagen så ska jag städa och det tar ett par timmar så jag kommer inte hinna ta mig in till stan, handla och hem igen innan klockan tre då grabbarna ska hämtas från dagis..

Vilka problem man har.. =)

Grabbarna är hämtade från dagis.. Motvilligt.. De hade två studsmattor stod på dagis och jag förstod direkt att jag skulle få kämpa för att få hem dem..
Men men.. Det gick!

Nu har de plockat fram varenda bil/lastbil/traktor och kör med dem.. Parkerar, jobbar, lastar.. Och inte bråkar de heller..
Underbart!

Ska börja fundera på mat.. Som inte finns.. Och trolla till något..

Puss å hej
0 kommentarer