Hemsk dag..

Jaha.. Idag var det en tråkig dag.. Finns ingenting att göra.. Det är för varmt för att sätta sig i bilen och det är för varmt för att vara ute, för varmt för att va inne, behöver pengar, raka benen.. Nej.. De är som Carina sa till mig.. "Vilka problem du har"
JA! Faktiskt.. Jag tycker det.. =0)
Avskyr att bara va hemma och inte göra nånting.. Jag vill åka på utflykter, jag vill göra saker!!!! NU!!!

Enda positiva just nu är att båda ungarna sover samtidigt i dag.. Oskar har nog precis somnat tror jag.. Lukas har sovit en timme redan så han vaknar nog visserligen snart, men de gör inte så mycket.. Det blir tomt utan att ha nån att sitta och titta på..

Ringde och föreslog bio för Jimmy och de tyckte han va en bra idé, så han ringde Nina för att be om barnvakt eftersom vi fått bio presentkort utav dem i julklapp MED barnvakt, men hon kunde inte.. Som vanligt.. Nog för att vi va ute i sista sekund, men va fan.. Vi har två små barn, vi behöver väl ändå planera mer än vad två 40-åringar behöver göra.. Men tydligen inte.. Så de blev ingen bio.. Jäkla skit.. Hade hoppats på det..

Har plockat undan allt på golvet så nu kan jag sitta framför datorn ett litet tag i alla fall..
 
Jag trodde jag var världens sämsta mamma igår..
När Oskar och Lukas skulle få välling och lägga sig så skulle vi leta reda på Pelle och Nalle.. Brukar inte va nå större problem.. Oftast så vet Oskar själv var han lagt dem.. Men inte igår.. De var helt borta!!! Fanns ingenstans.. Från dagis så åkte vi till Ica och han hade de inte med in där och jag tyckte att jag borde märkt om de hade ramlat ut från bilen, men när vi inte hittade dem här hemma så trodde jag att JAG hade slarvat bort dem.. Inte haft koll på dem..
Kände mig hemsk.. Usch, jag satt och grät medans Jimmy försökte få honom att somna..
Gick ut och rökte och ringde Anki och beklagade mig.. Började tänka på vart vi INTE hade letat.. Tog bara nån minut innan jag kom på ett ställe där jag visste att Jimmy inte hade kollat eftersom de började hålla på med det under dagen..
Gick in och tittade och där var dom!!!!! Tillhörande spisen, fast bredvid, men fortfarande fast på spisen så sitter det ett långsmalt skåp som de började öppna och stänga under dagen igår och DÄR hade han lagt dom!
Jimmy gick in med dem till han och han la sig tillrätta, la dem över ansiktet och somnade som en stock.. Stackarn! Tänk om BÅDA hade kommit bort..
Vi har en reserv Pelle, men den har blivit halvt uppäten av Bullen ( Farmors hund ) så den saknar ett öra och ett sånt där horn som elefanter har så den ser inte alls likadan ut som den riktiga.. Och det ser ju såklart Oskar så den är inte alls bra.. Den funkar om riktiga Pelle skulle komma bort under dagen och han bara vill mysa, men inte om han ska sova..
Någon extra Nalle har vi inte ens.. Fruktansvärt dåligt av oss att inte tänka ett steg längre..
Nej.. Var en väldig tur att jag hittade båda två..

Nu ska jag ta och gå ner och hämta posten och röka eftersom Oskar äntligen somnat.. Han står ju på trappen och sover i vagnen så de är lite små svårt att smyga ut när han står mot mig..

STORT GRATTIS TILL JOHAN IDAG!!!!

Puss å hej
0 kommentarer

Skola..

Igår var en lång dag..

Vid kvart över åtta åkte jag hemifrån till Norrtälje för min intervju.. Där var jag på olika saker mellan nio och tolv.. Läsförståelse, datatest ja, lite såna saker.. Får veta om jag blir antagen vecka 25.. Förmodligen så har de inga pengar för att starta nu i höst, utan de blir i så fall till våren och det vore nästan ännu bättre för mig med tanke på att då ska Lukas börja på dagis.. Då slipper vi fundera över barnvakter och allt sånt där..
Vi får se.. Jag hoppas verkligen att jag blir antagen.. Om inte annat så får jag väl söka nån annan utbildning..

Efter skolan så åkte jag till Överskottsbolaget och köpte lite tvättservetter och såna saker, sen till Ica och köpte nytt bröd och sen hem.. Var hemma vid tio över ett.. Föreslog för Jimmy då att vi skulle göra en liten utflykt efter vi hämtat Oskar på dagis till Arlanda.. Packade i ordning väskorna med mat till Lukas och blöjor och allt sånt och åkte iväg och hämtade Oskar vid fem i halv.. Var hemma i en kvart.. Sen åkte vi till Arlanda.. Och där var det ju ett jäkla pådrag.. Är ju en massa höjdare som skulle komma och den dagen lyckades självklart vi pricka in.. =0)
Det var poliser överallt och människor med kameror.. Men Oskar fick se en massa flygplan, lastbilar, bussar och inte minst polisbilar.. Det var en polis som stod vid vår bil när vi skulle åka som till och med blinkade med blåljusen till Oskar.. De tyckte han om.. =0)

Sen avslutade vi utflykten med att åka till Mc´Donalds och käka middag där.. Det tycker Oskar om.. Han blir överlycklig när man frågar om vi ska åka dit och äta hamburgare.. Och det är väl okej nån gång ibland.. Han äter ju inget annat onyttigt på samma sätt..
Sen så va vi hemma vid kvart i sex.. Både ungarna somnade som stockar igår.. Inte ens Oskar orkade kämpa emot.. Det brukar ta minst en timme innan han somnar, men igår tog det inte mer än en kvart, sen så sov han..
Så med andra ord så måste vi hitta på något idag med när jag hämtat honom från dagis.. Vet bara inte vad.. Har inte så mycket pengar att göra av med så det begränsar ju utbudet kan man säga.. =0)
Nej.. Men det va skönt att slippa springa fram och tillbaks för att lägga tillbaks honom i sängen..
Det är synd att det inte finns nån jag känner här i Rimbo annars hade vi kunna åkt ner och badat på badhuset, men det är en sak som jag absolut INTE skulle fixa själv med båda barnen.. Herregud, en hade garanterat hamnat under vatten.. En åt det hållet och den andra åt andra hållet.. Nej.. Jag vet mina begränsningar och jag känner mina barn.. Utsätter mig inte för det.. Om några år kanske när de har börjat lyssna på sin mamma, men inte innan dess.. Behöver vara två vuxna..

Nu ska jag sätta mig och gå igenom kassarna jag tog med från mamma sist så att de försvinner från hallen.. Fixa tvätten måste jag göra oxå..

Puss o hej
0 kommentarer

JULKONSERT!!! ???????


Var det nån mer än jag som höll på att sätta sega råttan i halsen igår när jag läste tidningen?!
En helsida i Aftonbladet med info om en JULKONSERT!!!!! Helt jävla otroligt.. Det är nästan precis ett halvår kvar till dess..
Snacka om att vara ute i god tid.. Usch! Man kan väl för fan få njuta av sommaren innan det är dags för allt de där.. USCH!!!!!!

Igår var Vickis här.. Åkte till Uppsala och hämtade henne och passade samtidigt på att handla all mat där och sen tog jag Apoteket oxå när jag ändå var där..
Sen så hjälpte hon mig att hålla koll på barnen när vi var ute så att jag kunde gå med röjsågen utanför staketet och vid brevlådorna.. Fick även bort de sista grenarna från gräsmattan.. Nu är de bara lite små saker kvar.. Några högar med kottar och en massa små pinnar men sen så är det klart..
Sen så planterade vi blommor.. Eller ja, vi sådde frön så får vi se om de blir nå blommor.. En av krukorna vände Oskar upp och ned på gräsmattan så vi får se om de blir nån blomma i krukan eller alla i gräsmattan.. Kul kille de där.. =0)

Nej.. Nu ska jag lägga mig på soffan tills Lukas vaknar.. Har blivit förkyld så de heter duga.. Grabbarna var det i helgen och nu är de min tur..

Puss å hej
0 kommentarer