Alvedon

Det fick bli en alvedon till minsta damen här hemma nu på kvällen.. Väldigt ledsen har hon varit hela dagen.. Men hon äter bra och verkar inte ha ont i varken hals eller öron, däremot så äter hon på allt!
 
Tårna är väldigt poppis just nu och åker in i munnen lite allt som oftast!
 
en bild med blixt, men där hann hon ta ut tårna och le istället.. Alltid när kameran kommer fram, precis som sin syster! =)
 

Så ja.. Jag vet inte om det är dags för tänder nu.. ?? Det konstiga är att det syns inget.. Inget rött, svullet, ingenting.. Kanske hon är en sån som har problem i flera dagar innan det väl bryter fram något.. ?? Huga.. Hoppas inte det!
Varit väldigt bortskämda på den fronten med, med enbart nån dags feber och sen hux flux har det suttit ett par nya tänder i munnen..
Men nånting är det, feber hade hon oxå nu på kvällen.. Hoppas nu bara att hon kommer sova i natt!! Vi behöver det, allihopa!
 
I morgon verkar det bli fullt upp! Först simskola med Oskar, när vi kommit hem från det så åker Jimmy iväg och kollar på nå jobb och när han har kommit hem från det så åker jag in till stan.
Ska träffa en tjej och köpa en bilstol och förhoppningsvis en säng i present från farmor till Tindra..
Efter maten sen kommer Anki och Johanna och fikar..
Ska skicka och kolla om man kanske kan få med sig Vickis hem från stan, men det är väl tveksamt.. Men men.. Fråga kan man alltid göra! =)
 
Nu ska jag kolla på tv!
 
Puss å hej
0 kommentarer

Inte poppis

Knas-Fian..
 
Den här lilla damen är inte på min eller hennes pappas plus-sida idag.. Hon vaknade strax innan tolv i natt och skrek, skrek, skrek och skrek lite till fram till klockan va närmare halv sex.. Enda som fick henne någorlunda lugn va när jag låg och smekte hennes panna och kind.. Men det kan man inte riktigt göra i fem timmar i sträck.. Man får ont i handleden.. Så nja..
Har en aningens jäkla ont i huvud och rygg i dag..
 
Jag vet inte om det är tänderna, ( som jag tycker borde komma nån gång ) halsen ( Lukas har jätte ont i halsen och vill inte äta idag ) eller om det är öronen.. Hon har ingen feber och verkar inte påverkad på något annat sätt, men nånting var fel, det är ett som är säkert!
Vi får se, eventuellt får hon en alvedon innan läggdags ikväll..
 
 
Stackars Jimmy som även han är lika trött, är på städdag här i föreningen.. Sitter man med i styrelsen kan man inte riktigt skolka från den direkt.. Stackaren får springa runt på tak..
 
Jag har gjort två satser dajmmuffins inför Tindras födelsedag som närmar sig med stormsteg.. Måste fundera ut vad hon ska få av oss i present.. ?? Har tusen olika idéer, men måste ju begränsa mig lite.. ;)
 
Nu ska jag gå och stoppa in Lukas sängkläder i torktumlaren.. Sen är det bara Emmas kvar..
 
Puss å hej
0 kommentarer

JAG KLARADE DET!!

I morse innan jag satte igång med städningen så gick jag in på mailen från mobilen.. Han kanske redan hunnit rätta mitt prov.. ??
Och jodå! 8.35 hade jag fått resultatet.. Mitt hjärta bankade när jag gick in och fick se att det var godkänt!
Man kunde ha 30 poäng, 12 poäng var godkänt och jag hade 17!! =)
 
Matten är hemsk för mig för jag har inte det huvudet som krävs.. Inte alls! Inte på långa vägar, plus att praktiskt taget allt har försvunnit sen jag slutade skolan..
 
Det här är lika jobbigt för mig som att ta körkort ta mig fan.. Lika nervöst, lika stort.. För mig i alla fall!
 
Skulle jag, mot all förmodan, ( lite hopp har jag faktiskt fått! ) klara det här så känns det som om jag skulle klara av vad som helst! Obducent/hjärnkirurg here I come! ;)
 
Nej, skönt som FAN är det! Nu är det algebra och gerometri som står på tur.. Woho! Eller inte..
 
Idag har det varit städning, med hjälp från Oskar som var ledig pga studiedag.. En riktigt, riktigt bra fredag det här! Efter det där beskedet i morse så har jag gått runt med ett leende på läpparna hela dagen.. Även fast barnen varit totalt tvärtemot, Emma sov inte på eftermiddagen och Jimmy skulle bli sen.. Det gjorde ingenting! Jag fick godkänt på matten, det är nystädat, har kört fem eller sex maskiner med tvätt, bla sängkläder med mera.. Underbara fredag helt enkelt!
 
 
Det är är vår katt Bamse och han är lite halvknäpp! På minsta hyllan i Oskars bokhylla hade han lagt sig medans jag städade.. Lustigkurre det där! =)
 
Nu ska jag gå och gräva i skafferiet.. ;)
 
Puss å hej
0 kommentarer