Besiktning

I morrn är det dags att besikta bilen.. Enligt Jimmy går den igenom utan ens en anmärkning, enligt mig går den inte igenom.. Det är nåt fel på den, men Jimmy vägrar att kolla.. Tyckte han borde lärt sig nåt sen sist med Forden.. När jag sa att den va konstig, men enligt honom inte alls, sen visade det sig ju att jag bara va ett par mil ifrån att bli av med ett däck.. Men nej.. Han ska inte lyssna på mig eller.. Aja.. Vi får se i morrn..

Har lämnat pojkarna på dagis och varit och handlat med Filip.. Idag är planerna duschning och eventuellt städning av nedervåning.. Igår städade jag överallt uppe, det är nog även dags här nere.. Har inte städat här nere sen vi flyttade hit.. Visserligen finns det nästan ingenting att städa här nere, men lite grann finns det.. Ja, ska nog stäa här tror jag.. Passa på medans Filip sover..

Nej.. Städning..

Puss å hej
0 kommentarer

Pottan..

Ja.. de rullar på.. Nu är Filip snart tre veckor.. Eller ja, snart och snart.. På måndag är han tre veckor..
Var och vägde honom igår.. Nu har han gått om sin födelsevikt och kvalat in på 4 kilos strecket.. Inte mycket, men lite i alla fall.. Nu väger han 4010 gram och sen har han växt en och en halv cm sen han föddes..
Alltid roligt att gå dit och väga.. Ska dit igen på onsdag och då ska Lukas oxå med för då ska han på ett och ett halvt års kontroll med vaccination och grejer.. Det ska bli riktigt spännande att se hur mycket han väger.. Och sen så småningom ska Oskar på 3 års kontroll..

Största nyheten idag är att min Oskar börjar bli riktigt stor.. Igår så bajsade han på pottan, fem minuter senare så kissade han på den oxå.. Han har vägrat fram tills nu, han vill gärna gå utan blöja, men han har kissat på golvet, men nu så gick han på pottan.. Han är så duktig så! Stora killen!! =0)

Nu är stor ligisterna på dagis.. Är jätte jobbigt att lämna Oskar för han blir super ledsen, helt hysterisk, det skär i hjärtat att lämna honom och gå därifrån när man hör hur han gråter efter en.. Men de jag tänker på är att han reagerar exakt likadant när jag ska hämta honom.. Men åt andra hållet.. Då ska han inte med hem istället.. Nä.. Han är speciell Putte..

Nu har jag gjort de jag skulle.. Anmält föräldrapenningen.. Skönt att ha de gjort, får se hur lång tid de tar innan den kommer igång.. Alltuid spännande att se hur försäkringskassan jobbar..

Puss å hej
0 kommentarer

Snart två veckor..

Ja.. Nu har man varit tre barns mamma i snart två veckor.. Känns helt otroligt.. Overkligt..
Vi var ner till BVC i onsdags, jag och Filip, vägde och pratade.. Nu väger han 3850, så nu har han börjat gå upp igen.. Hela 120 gram sen förra fredagen.. Stor kille.. Ska dit igen på onsdag och väga igen.. Är min höjdpunkt de där.. Tycker de är så spännande att se hur mycket de går upp..

Men grabbarna bus så går de jätte bra på dagis.. De har inte behövt ringa dit oss en enda gång den här veckan.. Jimmy lämnar på morgonen och sen hämtar jag och Filip.. Från och med måndag så ska Jimmy börja jobba igen.. Känner lite panik inför de.. Inte de att jag inte kommer klara av det, jag har ju inget val, utan mer för att hinna till dagis på morgonen i tid.. Kommer ha två barn som inte alls vill klä på sig, åka till dagis, gärna, men absolut inte klä på sig ytterkläderna, och en liten bebis som är hungrig.. Fast han är så "bra" Filip, för han somnar så fort man lägger honom i vagnen och han somnar så fort han åker bil.. De är skönt de..
Vi var ute och gick både i tisdags och onsdags.. Så skönt de va.. Kunde inte göra de på samma sätt med Lukas när han kom för då va ju Oskar fortfarande hemma, han började ju på dagis senare, men nu har jag ju bara Filip hemma..
Kan göra hur mycket som helst.. Har det urtråkigt på dagarna.. Är så städat hemma.. Till och med blommorna är dammfria..
Nej.. Jag vill lära känna folk här nu! Ska ta mig iväg tänkte jag till nån öppen förskola bara Filip blir lite äldre..

Nej.. Nu ska jag gå och damma diskstället eller nå annat totalt meningslöst..

Puss å hej
0 kommentarer