Baka

Idag blev vi lovade regn för ett par dagar sen.. Halleluja..
Det var dock inget annat än tomma löften för inte tusan är det något regn här inte.. ( Det skulle verkligen behövas: Gräset är gult och hårt och fan, trädens löv är gul/röda och på väg att trilla ned! )
 
Men i alla fall så tänkte jag då att vi skulle ha en bak-dag..
Vi har precis kommit hem från Ica.. Det är lite halvsvettigt att ha med sig alla in, men det gick!
Jag blir lite imponerad av deras utbud för Tindra.. Kvantum inne på Gränby finns det oxå på, såklart, men tyckte nästan att det fanns mer här! Det gillas!
 
Vi ska baka muffins, chokladbollar, snickerskakor och bullar tänkte jag..
Snickerskakorna tycker Tindra ändå inte om så då behöver jag inte ha dåligt samvete över det..
Bullarna är jag mest tveksam till då Tindra absolut inte tycker om havremjölken, ( hon är på väg att kräkas efter en klunk och ber om sitt vatten istället ) och det är rätt mycket mjölk i dem, men det var en halv dl socker mer så det kanske gör så att smaken försvinner.. Vi får se.. Jag ska försöka i alla fall!
 
 
Tindras mjölkfria chokladmuffins blev klart godkända av stumpan i alla fall, tre stycken fick hon i sig.. =)
 
Nä.. Sätta igång med förberedelserna!
 
Puss å hej
 
 
1 kommentar

Suris

Oj oj, en sån sur tjej jag har här hemma.. Emma är inte nöjd med något just nu och skriker näst intill konstant!
Det enda hon vill är att gå och lägga sig, men det får hon vänta med ett tag.. Lite tidigt än..
 
Igår var vi ute hela dagen.. Barnen badade och mamman solade.. ;)
 
 
Till och med Jimmy hoppade i tillsammans med Emma..
 
 
Här satt Emma och väntade på maten som Jimmy och Tindra hämtade.. Jag orkade inte laga mat så det fick bli pizza/hamburgare till middag..
 
Jag tycker så synd om Tindra.. Hon gillar verkligen inte mjölken hon får istället och ber om att få tillbaks sin gamla mjölk.. Stackaren håller på att kräkas så fort hon tar en klunk..
Nä.. Gillar inte det här alls, men kan tyvärr bara konstatera att utslagen är borta.. Hon fick lite i fredags, men ingenting alls sen dess..
Jag måste dock få tag i de på ackis.. Har si så där tretton miljoner frågor, inte minst inför Mallorca..
 
Nä.. Någorlunda vardag igen då Jimmy började jobba idag så nu ska jag försöka roa Emma i tjugo minuter innan jag äntligen kan lägga henne.. Bara hoppas att hon tänker sova..
 
Puss å hej
0 kommentarer

Sövande lördag

Oj oj så trevligt det är att vara i en tatueringsstudio.. Det där ljudet.. Gud så lugnande det är.. Jag skulle lätt kunna ställa upp gratis som deras hjälpreda, bara för att få höra det där ljudet..
 
Idag var det dags för tatuering.. Min kusin började med en jätte läcker haj på magen, sen var det min tur att fylla i Hälge.. Han fyllde i lite överallt och tofsen han har på huvudet gjorde ont, det gjorde de andra ställena med, men inte lika mycket..
Men ja, nu är han fin igen!
 
 
Fick med mig tjejerna hem ( Rebecca var oxå med som sällskap ) och vi käkade baguette..
Vi hörde hur det mullrade när vi klev ur tatueringsstudion och det har det fortsatt gjort tills för bara nån timme sen.. Som närmast var åskan bara en kilometer bort, men det gjorde tyvärr inte mycket.. Kom som nån form av "skur", med ett par hårda regndroppar, termometern sjönk nästan tio grader, men det tog inte lång tid innan den var uppe igen..
 
Jag tog med mig Oskar in till stan vid tre.. Behövde köpa t-shirts till Emma, hon hade bara en och massa linnen, men vill inte sätta på henne linnen på Mallorca så det fick bli ett gäng nya..
 
 
Nä, nu ska jag gå ut och ringa Ekman..
 
Puss å hej
 
 
0 kommentarer