Hälften kvar..

Jaha.. Trodde jag skulle bryta ihop totalt idag.. Helt allvarligt.. Sätta mig ner och bara sitta och gunga fram och tillbaks.. Hade varit nåt de.. Men de går ju inte när man har tre små sötnosar.. Och tur är väl de..

Nä.. Så här va det.. Nina kom ju hit och medans hon va här så gick jag över till Christer och hämtade gräsklipparen.. Så jag hade de gjort.. Ungarna höll på och pillade på den hela tiden så jag ställde ner den på gruset..
Sen när Nina hade åkt så började jag klippa gräset.. Kom ett och ett halvt varv på gräsmattan innan jag körde över världens sten.. Ingen vanlig sten va de heller, den gick i mljoner små sylvassa bitar.. Ajdå, tänkte jag.. Hoppas inte gräsklipparen gick sönder.. Kom ett halvt varv till innan gräsklipparen började låta konstigt.. *helvete* Stängde av den nån minut och provade sen starta den igen.. Jodå, de gick, men den kom aldrig riktigt igång.. Lät jätte konstigt.. Ännu mera svordomar.. Stängde av och rullade ner skiten igen på gruset och ringde Jimmy och berättade.. Nej, den borde inte gått sönder av stenen, testa igen efter ett tag.. Okej..
Körde upp den på gräset igen och startade.. Världens jävla svarta rökmoln och ett väldigt konstigt brummande från den.. Såg i ögonvrån där den stått att marken va täckt av vad jag trodde va olja..
Yes!!! Bara det som fattades, det saknas pengar för att kunna betala alla räkningar, men självklart kan jag ha sönder snälla grannens gräsklippare.. Självklart!!
Ringde Jimmy och nästan gräst och berättade, han lät inte heller så vidare värst glad.. Men ändå inte som jag..
Det där är grejen med han och mig.. Att det faktiskt funkar mellan oss.. Vi går om varandra.. När jag är på väg att ge upp så rycker han upp mig och tvärtom.. Bra de där..
Nåja.. Gräsklipparen..

Jimmy kom hem tidigt, eller ja, tidigare än vad han borde, blev ingen sista pump, så han tittade på den.. Tittade och tittade.. Sen efter att Christer kommit så kom de väl fram till va de va.. Jag hade inte haft sönder gräsklipparen.. Däremot hade jag haft full choke på hela mina två varv så till slut så när de blev för mycket benisn inpumpandes så kom de ju ut istället.. Så ja.. De problemet löst.. Jimmy ska spola rent luftfiltret med högtrycken så är de bra sen..
Han klippte framsidan sen, baksidan kvar för de va precis innan läggning, så han hann inte mer.. Får fixa de i morrn..

Christer kom över igen och då hjälpte han och hans fru till att resa tältet vi fick av dom.. Trodde jag i alla fall, men vi fick bara låna det, men vadå.. Behöver ju faktiskt inte ha ett sånt där, lite väl stort, täcker alla fönster nästan på framsidan.. Är ju bara nu till dopet så man kan vara ute ändå.. Men ja.. Nu är de rest oxå.. Och det är ju bra..

Men alt annat som jag ville att Jimmy skulle göra innan dopet blir de ju inte tal om.. Toaletten här uppe kommer inte bli iordning gjord, han SKA fixa toaletten nere i morrn, senast, plus att de inte blev någon skräpslängning idag, de ska han oxå fixa i morrn.. Ja, skjut upp allt till sista dagen, de blir kanon! Jag blir på kanon bra humör.. Verkligen.. Hade jag bara kunnat så hade jag fixat allt de där, men jag vet faktiskt inte hur man lagar en toalett som läcker.. =0/
Jaja.. Vi får väl se i morrn..

I morrn blir de fullt drag från början.. I morrn är de jag som nästan hoppas att barnen ska vakna tidigt så jag kan börja med allt..
Först och främst ska ungarna bli klara, sen när de ätit frukost så ska vi åka direkt till mamma och Anki och så lämnar jag dem där.. Hoppas de kan klaras av snabbt.. För allas skull.. Tycker inte alls om att lämna ifrån mig mina barn, men de är främst för deras skull, s jag slipper vara irriterad på dem för att de står på mina fötter..
Men ja.. Sen järnet hem med Filip, sätta igång direkt, just ja.. Innan vi åker mot mamma så ska alla sängkläder in i tvätten..
Ja, hem.. Fortsätta med tvätten, nästa maskin med sängkläder in och sen börja städa direkt.. Hoppas Filip kommer vara samarbetsvillig.. *håller tummarna!!* Sen så är de gräsklippning, eller om de blir först, vore ju bättre så slipper jag komma in med gräs på skorna och skita ner igen.. Aja..
Jimmy jobbar bara halvdag imorrn tydligen så då kommer han hem och fixar de han SKA göra och sen så hoppas jag att han försvinner hemifrån rätt snabbt.. Fixar inte honom tittandes över axeln på mig när jag är stressad..
Pratade med Linda nu ikväll och de ska väl åka runt fem därifrån så de är väl här runt halv sju nån gång, sex - halv sju.. Och sen är de bakning hela natten som gäller.. Lång dag och lång natt framför mig i morgon.. *pust*

Nä.. Om jag ska orka med allting i morrn så måste jag gå och lägga mig..

Puss å hej
0 kommentarer

Nyhandlat..

Japp.. Jag fixade det!! Med bara en vända in i affären..
Skam den som ger sig.. =0)
Oskar fick gå och han va verkligen super duktig!! Ett enda litet missöde och de va när jag skulle packa i.. Då satte han sig på pack bänken bredvid mig, men de kom ju en dam som skulle använda den så han va ju tvungen att hoppa ner.. Bara de att de lite för högt för honom så han ramlade framstupa med knäna först i backen.. Fick jätte ont stackarn.. Tröstade honom, ställde ner han sen.. "mamma, kiss!* Jaha.. Panik! Alla varor opackade, Lukas och Filip i vagnen och ingen toalett i närheten.. Frågade om han kunde hålla sig.. Mm.. De kunde han nog, fick han att tänka på annat och då gick de ju..
Ingen olycka.. Han va så duktig så.. Riktigt stolt över honom.. Och de andra skötte sig oxå kanon, Filip brukar vanligtvis sova vid den tiden, men han va vaken och satt och lekte me katten och sen skiftnyckeln.. Han somnade som en klocka när vi kom hem.. Och Lukas skötte sig oxå strålande.. Har så duktiga barn!! Mammas älsklingar..

Så nu har jag det avklarat och får hoppas på att jag har allting jag behöver.. *håller tummarna!* Jobbigt annars att hitta en mataffär som har öppet på fredag natt när jag ska hålla på och baka.. =0) Vi får se..

Snart kommer Nina hit med allt hon köpt.. Det blir bra det så jag får någon koll på läget.. Och i morrn tar jag med mig allting från mamma och Anki när jag lämnar grabbarna.. Jobbigt att inte ha koll på vad de köpt och hur mycket.. Men men.. det ordnar sig nog.. Har ju annars möjlighet att handla de sista som saknas till själva fikat i morrn när jag lämnat alla barn..

Nu ska jag roa Oskar.. Ha ska tydligen inte sova, kanon det.. Blir han så där otroligt glad framåt eftermiddagen.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer

Mitt huvud sprängs!!

Har så förbannat ont i huvudet.. Men de är nog rätt så självförvållat.. Inte druckit nånting förrutom ett och ett halvt glas mjölk och endast ätit fyra mackor idag.. Samtidigt som jag sprungit runt och fixat med saker hela dagen plus tagit hand om och roat barnen..

Men men.. Nu är fönstren färdigputsade.. Gardinerna bytta, blommorna duschade.. Hoppas bara att grabbarna ger fan i att sätta sina små söta händer på fönstren.. =0) Om inte, så är de inte hela världen.. Då är de ju bara att ta bort med bara fönsterputs och trasa.. Så ja.. Blir nog bra de..

I morgon ska jag låna Christers gräsklippare och klippa gräset igen.. Behövs egentligen inte, men tycker de ser förbannat bra ut när gräset är nyklippt.. Börjar faktiskt bli långt på vissa ställen.. =0)
Sen bara MÅSTE jag iväg och handla.. Grejen är att Jimmy ska jobba över i morgon plus att han SKA iväg och slänga skräp, inge snack om saken.. Men ja.. Kommer få ta med mig alla ungarna och handla lite åt gången.. Handla alla "torra" saker och gå ut med till bilen och sen gå in ett par gånger till.. Äh.. Jag vet inte.. Mer än att jag inte kommer kunna få allt handlat på en och samma gång.. Och jag har bara i morgon på mig.. Sen på fredag ska vi inte ens tala om.. Vet inte om jag ens kommer hinna gå på toaletten på morgonen.. Då har jag massa saker att göra..

*pust*

Tur att man bara ska hålla i ett trippel dop en enda gång.. Skit sak samma egentligen att de är alla tre, skulle va likadant om de bara va ett av barnen..

Mamma så igår att hon berättar för alla hon träffar att hon ska på trippeldop och alla tycker att de är jätte roligt.. Vilken rolig grej.. !!
Mm... Vet inte de jag.. Är nojig för hur de kommer gå i kyrkan jag.. Äh.. Är egentligen ingen idé att bekymra sig över de nu.. Kommer va en så kort stund i det stora hela så skit samma om de blir uttråkade, de är faktiskt bara barn..

Har slagit mig ett par gånger... Jag har tre barn.. Tre barn födda olika gånger, ( alltså inte ett par tvillingar ) utblandat på tre år.. Tre år exakt.. Eller ja, ska man vara petig så.. Oskar är född i mars -06 och Filip i februari -09.. Men ja.. Tre barn på tre år.. Starkt jobbat alltså.. Inte undra på att man är trött ibland.. !! =0)
Nog för att jag inte förstår de som sitter med ett barn och säger sig inte hinna in i duschen eller äta eller städa för den delen.. Är väl för fan ingen konst.. Kom igen när de är tre stycken..!! Två stycken som bråkar med varandra och sparkar och slåss och skriker och en som ligger och är hungrig plus att klockan är halv fem och maten borde vara påbörjad.. Kom igen då! =0)
Haha.. Självklart kan jag tänka mig att de säkert för vissa kan vara jobbigt med ett barn, men jag kan inte först hur de inte kan till exempel hoppa in i duschen i tio minuter.. ? Men men.. Det är jag de.. Jag har kommit in i min värld..

Nä.. Allt prat om duschen gjorde susen.. Ska nog ta och hoppa in där innan Jimmy kommer hem och innan So you think you can dance börjar så jag har de gjort..

Puss å hej
0 kommentarer