Tuff dag

Efter morgonen från helvetet med färg överallt så har dagen fortsatt ungefär på samma sätt.. Ingen mer färg dock.. =)

Lukas är ju sjuk och han blir på samma sätt som både min mamma och hans pappa.. Ynklig med andra ord! Han har praktiskt taget inte rört sig från soffan på hela dagen, förutom när vi gått till och från dagis.. Men istället för att ligga och vila/sova så har han legat och haft stenkoll på mig.. Så fort jag rört mig från vardagsrummet så har han skrikit och frågat vad jag ska göra..

När jag satte mig här och skulle göra uppgiften till skolan så var det oxå fel, även fast han såg mig hela tiden, så det blev inte mycket gjort.. Eller ja, det är typ bara två frågor kvar, men jag är inte helt säker på hur bra jag gjort dem som jag gjort idag, men i morgon ska jag till mamma..
Har beställt kålpudding och så ska hon hjälpa mig med resten, hur jag ska formulera mig..


gammal bild på en glad Lukas..

När vi gick till dagis för att hämta så var det soligt och varmt, när vi skulle gå hem från dagis, så hade det blivit kallt, det regnade och så kom det en rejäl åsksmäll.. Då var det bara att sätta fart! Grabbarna tycker inte om åska!

Nu på kvällen så gick jag upp och hämtade nya pyjamaser för det var dusch ( Jimmy jobbar sent idag ) och då hörde jag hur Filip drog av sig blöjan.. Han trodde duschen var direkt.. Men det var den ju inte utan det var en halvtimme kvar så han fick gå utan blöja..

3 gånger sa han att han var kissnödig och vi gick på toaletten.. 2 av gångerna så pressade han fram 2-4 droppar, men tillräckligt för att han skulle få papper och spola själv! Ena gången så kom det ordentligt och han blir så lycklig!Han vill inte sluta med blöjan, men utan att han verkar medveten om det så är han ju på god väg.. Nu måste jag bara köpa en massa kalsonger.. Han och Lukas har ju samma storlek och jag tror inte Lukas uppskattar om Filip kommer med hans kalsonger..
Så ja.. Det lutar åt lite shopping! =) Alltid trevligt, måste in och handla mat oxå, men eftersom alla jävla kvällar är uppbokade så blir det svårt med det..

Nu ska jag kolla på True Talent och dricka ett glas oboy.. Det är grejer det! =)

Puss och hej
0 kommentarer

Morgonen from hell

Jag är så otroligt trött på morgonen nu för tiden så vi ligger oftast kvar tio minuter efter att klockan ringt.. Vilket då såklart blir lite extra stressigt, men vi får till det.. ( stressigt för mig, inte barnen )

Så, så gjorde vi oxå i morse.. Igår kväll tog vi in burkarna utifrån med spackel, väggfärg, takfärg och lackfärgen till listerna.. Så de stod på hög i vardagsrummet.. Lackfärgsburken högst upp..

Klädde på ungarna och gick för att göra iordning frukost och välling.. Innan vällingen gick jag ut medans grabbarna åt sina mackor..

Då, då greppar Tindra tag i handtaget på ena burken med färg så lackfärgsburken åker ner i golvet, upp och ner.. Aldrig använd dvs oöppnad.. Det där jävla pisslocket åkte upp och det ledde ju såklart till att det var en halvliter vit färg på vårt trägolv.. Tindra hade färg på sig och hon ålade sig iväg så då blev det färg på golvet efter henne..

Den största högen med färg, den där burken hamnat, den har jag fått bort, även all färg från Tindra, men det vägrar försvinna det hon drog ut efter sig, det på mattan och det i sackosäcken!
Ja, och så det jag har över hela mina händer..

Om vi säger så här, det blev lite extra stressigt till dagis.. Men vi hann..

Nä.. Ingen vidare morgon alls.. Nu ska jag bygga lite tågbana med barnen.. Ja, inte Lukas då för han ligger utslagen på soffan med skyhög feber även fast han fått alvedon.. =(

Puss å hej
0 kommentarer

Vecka 20

Igår gick jag in i vecka 20, alltså halvtid.. Bromsar nu jag.. Jag hade tid på Mödravården halv elva så jag och Tindra hann komma hem från dagis, plocka och fixa lite och sen åka till Rimbo..
Där gick det som vanligt bra, fick lyssna på ostbågens hjärta.. Mysigt.. Ska även börja äta dessa jävla järntabletter igen.. Välkommen förstoppning!

Tindra charmade dem, som vanligt! Glad tjej det där..När jag var klar där så fick Tindra käka lunch där innan vi åkte hemåt.. Det gick bra och hon halvsov i bilen på vägen hem för att sen tokslockna i sängen när vi kommit hem..

Jag fortsatte plocka och fixa och målade även taket i lekrummet/Oskars nya rum.. Var väldigt vit efter det kan jag lova.. =)

Väckte Tindra vid två för vi skulle få middagsgäster, Linus och Johanna, så jag behövde ner till Ica och köpa lite grejer för det.. Precis när vi skulle gå ut genom dörren kom Johanna.. Men hon stannade kvar hemma och duschade och sen när vi kom tillbaks så var det nästan dags att gå till dagis direkt..

Hämtningen gick bra och vi var ute när vi kom hem.. Full fart som vanligt och gissa vad Tindra gjorde ute på gräsmattan?! Hon kröp och satte sig upp helt själv!! Stora tjejen!! =)

När vi kommit in så la sig Lukas på soffan och sa att han hade jätte ont i halsen.. Kände på honom och jodå, feber..


visserligen gammal bild från efter operationen, men men..

Vi käkade mat, inte Lukas, han ville inte ha så han låg kvar på soffan, när vi hade käkat klart så kom Jimmy hem med nytt golv till Oskars nya rum så det fixades det med igår kväll till precis innan lägning..

Nu är det bara en liten bit golv kvar och sen är det färdigt för inflyttning.. Oskar längtar!

Nu ska jag fixa lite här hemma..

Puss å hej
0 kommentarer