Nyårsafton..

Usch..

Förra nyåret så va vi hemma hos oss.. De tyckte jag om.. Jag älskar att ha människor här och fixa och så där..
Eftersom de är lättast att vara hemma hos oss med barnen så trodde jag att de va så de skulle bli i år igen.. Nix så fel jag hade.. Ingenting blir som jag hade tänkt mig..

Till att börja med så ska vi va hemma hos mamma.. Minsta jävla stället av alla.. Med mest djur, tror min bror ska komma med sina två hundar och då blir de oerhört rörigt..
Plus.. Att vi ska åka hem när barnen går och lägger sig..

Jag och Jimmy ska alltså sitta här hemma helt själva..

Först va tanken att vi skulle va här, men lik förbannat så hade de åkt hem när barnen skulle gå och lägga sig..
Ja, men hallå..
Jag skiter väl fullständigt i om de blir sällskap till maten, jag vill ju för tusan ha sällskap när barnen gått och lagt sig..!!

Nä.. De kommer bli så att Jimmy och jag sitter här och spelar vårt jävla Super Mario och säkert missar tolvslaget.. Nog för att de inte går att missa, med tanke på alla raketer, men ja.. Inte en enda raket har vi.. ( inte råd ) Och ja, varför ska vi ha det för? När de bara blir han och jag..

Nä.. Usch va ruttet..

Hoppas nya året blir bättre än starten..

Puss å hej
0 kommentarer

Tycker synd om Filip..

De är faktiskt riktigt jobbigt för mini-skrutt att vara utan sina bröder.. Han blir helt vilsen.. Han tycker inte alls om det.. Inte blir han nöjd heller när jag ska försöka ta mig ner till hans nivå och roa honom.. Nejdå.. Fortfarande granen, kontakterna, blöjorna och soppåselådan som är roligast.. För där får han ju såklart vara! Inte!!

Aja.. Idag kommer i alla fall Lukas hem..

Igår morse så körde jag Lukas till farmor och sen efter lunch gick bilen till mamma och lämna Oskar.. Så jag har nästan varit barnledig..
Riktigt tomt är det utan skruttarna..

Men ja, som sagt, idag kommer Lukas hem igen.. Jimmy ska åka och hämta honom efter jobbet.. Oskar ville inte komma hem idag så han är kvar tills i morrn.. Skitunge.. Igår vid nattning så blev han ledsen och ville komma hem och idag då när han får en chans till att komma hem, nej, då duger de inte.. =0)

Har inte gjort så mycket vettigt idag.. Fixat tvätt.. Nu håller jag på och tvättar våra nya täcken som vi fick av Anki i julklapp, så de luktar gott.. Sen är de våra sängkläder och sen lite vanlig tvätt igen ett par maskiner..

Så synd att Jimmy blev tvungen att jobba de här dagarna.. Hade gärna sett att han tog en tur till tippen och kastade lite nytt skräp.. Helt otroligt vad snabbt de går att samla på sig en massa skit..
Mamma och jag körde ju två fullproppade bilar med bara skräp till tippen när Jimmy va i Frankrike.. De är inte ens en månad sen..
Aja.. Men dit måste vi i alla fall..

Har inte min bil så kan inte åka själv, men jag får väl göra de nån dag..

Nu ringde Vickis, så ska prata med henne..

Puss å hej
0 kommentarer

I´m back..

Varit ett par dagar utan skrivande.. När skulle jag hunnit med de?!
Fick ju ett Super Mario till Wii:et som Jimmy och jag har suttit och spelat, och spelat och spelat lite till på varenda eviga kväll.. Nu är vi klara med sista bossen, bara de att nu måste vi gå tillbaks genom alla världar och göra alla banor igen och samla stora pengar.. Jaha..
Vi som fått mycket hjälp från Luigi med att klara vissa banor.. Speciellt bossar.. Känns rätt hopplöst de här..

Julen va bra.. Alla va här.. Men ja, de va väl den första julen jag varit med om som jag inte fått ett enda presentkort.. Brukar alltid få ett par stycken.. Så jag oxa kan roa mig med mellandagsrea.. Men icke sa nicke.. De va synd tyckte jag.. De är de bästa med julafton..

Jaja.. Jag är faktiskt vuxen och har egna barn, men inte ens dem fick många paket.. I vanliga fall brukar vi ha ett helvete efter julen med att försöka få plats med alla nya leksaker, men de har gått så smidigt så..

Juldagen åkte vi på morgonen till Nina och träffade Ingegerd och Yvonne, Fredrik och Martina och firade en mini julafton där med paket och jullunch..
Grabbarna fick en varsin akvarielampa utav Nina som va mitt i prick.. De älskar den.. Den ska tändas direkt på morgonen och släckas allra sist på kvällen..

Sen efter Nina så packade vi in tre barn i bilen och begav oss mot Vattholma och Anki.. Lukas och Filip sov.. Det behövde de.. Kan vara så att till och med Oskar somnade, kommer inte riktigt ihåg..
Men ja, vi åt mat hos Anki och sen åkte vi hem på kvällen när ungarna skulle sova så de fick somna i bilen..
Det va en resa som hette duga, kan jag lova.. Oj, oj..
Det va den dagen då de blev snöstorm och kaos i trafiken på kvällen.. Jag körde för Jimmy hade minsann kört alla sträckor innan.. De va min tur, plus att jag ville visa att jag minsann oxå kunde köra bil i de vädret..
Jag tog oss hem hela och de gick bra, men helvete alltså.. De gick i ungefär 65 längs hela motorvägen, nån gång gick de att komma upp i 80, men de va bara för nån kort sekund.. Men de va så många bilar som hade så bråttom och blåste om i omkörningsfilen.. Hux flux, fick jag se, när jag tittade i sidospegeln.. Då kommer de en lastbil i en jävla fart! Han va nog de som körde fortast av alla som körde om..
En stor, tung lastbil med ett långt, långt släp..
Kom igen för i helvete!! Inte fan vill jag sätta mig i hans jävla släp när han får sladd!! Hur jävla dum får man bli.. ?!
Nä.. Jag förstår verkligen att dödssiffrorna har fördubblats sen förra året.. I alla fall om de finns fler som kör så där!
Riktiga idioter finns de verkligen..

Nej.. Kommer skriva mer om ett tag.. Men nu håller Filip på och drar i grenarna på granen så de känns som om jag behöver vara där.. =0)

Puss å hej
0 kommentarer