=0)

När jag va ute och pratade med Vickis så satt jag ner så jag hade ingen koll in..
När jag kom in så såg jag att vår sovrumsdörren stod öppen.. Hade inte lämnat den så.. Tittade då rakt fram mot Oskars rum och jodå.. Medans jag va ute så passade han på att gå in och lägga sig i vårt rum.. Börjar bli en riktig vana för han.. Fast oftast gör han de inte förrns vi somnat, men men..
Eftersom Jimmy inte är hemma, så kände jag att de inte va någon idé att flytta tillbaks honom.. De är bara Jimmy som duger på kvällarna/nätterna.. Inte jag..
Så då tyckte jag.. Jaha.. Får väl göra de bästa av de då, så nu har jag städat och rensat ur hans rum.. Allting på sin plats.. Sorterat och ordnat.. Blev en hel back med saker till Filip.. Visserligen inte saker till han nu, men snart så.. Så de va ju bra..
Så i morgon nu så har jag bara Lukas rum kvar.. De är så bra när de går på dagis för då hinner de inte riva fram så mycket på morgonen.. De är bra..
Så ja.. En sak mindre i morgon.. Funderade ett tag på om jag skulle ställa mig och baka, men de är fan för varmt för det.. Har öppnat balkongdörren nu, den vi inte brukar öppna, men eftersom myrorna är som tokiga på den andra så har vi börjat öppna den här på kvällarna för att få de lite svalare inne.. Får se hur lång tid de tar innan de hittar den här dörren..
Nog för att de tydligen inte har några problem med att ta sig in, men ja.. Komma in på två ställen kan ju va bra.. Äh.. Jag vet inte..

På lördag blir de av till Nyköping.. Det ska bli riktigt roligt! Var länge sen nu, sist va jag gravid me Filip.. Så de va ett tag sen.. Får se om jag blir tvungen att åka först till Gävle och hämta Vickis.. Hon sa nu när jag pratade med henne att hon inte visste hur hon skulle ta sig till Skyttorp så de blir nog säkert så.. Skoj, skoj, men jag vill verkligen ha sällskap i bilen, men vi får se.. Är en jävla omväg på en massa, massa mil.. Det visar sig..

Nu ska jag hitta på nå annat att sysselsätta mig med.. Finns massa saker att göra..

Puss å hej
0 kommentarer

MYROR....

Åh, jävlar vad varmt det är.. Jimmy har tydligen satt på ac:n, men de märks fan inte.. Är så fruktansvärt varmt inne.. När jag vaknade i morse så va jag dyngsur.. Så varmt.. Svårt att andas inne.. Nä.. Usch.. Tack vare de här så längtar jag tills de blir dåligt väder.. Vill frysa inne.. Hellre de än svettas.. Fryser man så är de bara att klä på sig, men om man svettas så ja, visst, man kan klä av sig naken, men jag tror fan inte att grannarna skulle uppskatta de när jag går ut o röker.. =0)

Nä.. Men jaha.. Igår skrev jag inte för då va faktiskt Jimmy hemma hela tiden.. Eller så hade jag sällskap.. Pierre va här igår med.. Han och Liam.. Bra för grabbarna att de finns nån vi umgås med som oxå har barn så de har nån att leka med nu när de snart "går på semester".. Bara den här veckan nu som är kvar sen är de lediga i fyra veckor.. Jimmy har oxå bara den här veckan sen så har han tagit semester i tre veckor.. Blir bra de.. Kan jag få lite saker gjorda här hemma.. =0)

Idag så kom mamma hit i morse med en bassäng till grabbarna.. Kanon!! Som de badade.. Eller ja, Oskar har badat hela dagen, medans Lukas bara varit i med fötterna och se snabbt gått ur igen.. Men nu på kvällen, när vi gick ut efter vi hade ätit så jäklar vad Lukas badade.. Mer under vattnet än ovanför.. Synd bara att de tvunget ska dra i en massa gräs och skit.. Bassängen ställde jag nu under ena äppelträdet, men jag ska nog fan göra plats i morrn för att ha den uppe på altanen.. Blir bättre de.. Skugga hela dagen, men de behöver bara gå nån halvmeter utanför så är de i solen och kan värma sig, plus att det inte kommer bli en massa skit i den..Blir nog bra de..
Ska nog gå ut och ställa upp den där redan nu så den står där tills i morrn..

I morrn ska jag nog ta en innedag.. Min kropp skulle verkligen behöva vara ifrån den starkaste solen, plus att jag har en massa saker jag behöver göra..
Så ja.. Ska nog vara inne i morrn medans de är på dagis och städa, sortera och plocka ur leksaker och sen skulle jag behöva komma igång med bakningen.. Blir nog bra så.. Tvätta och vädra alla sängkläder oxå.. Så kan jag putsa fönstren i morgon kväll.. Blir bra de..

I morrn måste jag komma ihåg att ringa tandläkare åt Oskar, han säger fortfarande att han har ont i munnen och så måste jag ringa vårt försäkringsbolag och kolla om vi har rätt att få hit anticimex.. Har blivit invaderad av myror.. Känns som jag skriver de roligare än vad de är, men när jag gick upp i morse och in i köket så va hela köksbänken svart av myror, hade ihjäl minst 4-500 stycken.. Så jävla vidrigt.. Mamma sa att jag skulle lägga ut vitpeppar så de gjorde jag och de verkade fungera under dagen, men när jag kom in nu sist när jag pratat med Anki så var de säkert femtio stycken inne igen.. Har ingenting emot myror, men de får gärna stanna ute.. Tror jag att vi har bon under altanen.. Vore snyggt.. Läste nu att man kan hälla ut fun light saft så försvinner de, ska testa de, om vi har den saften.. *Håller tummarna*

Ska gå ut och sätta mig i skuggan nu och ringa Vickis..

Puss o hej

0 kommentarer

Rygg-jävel..

Vaknade i morse och kunde nätt och jämt röra mig.. Hade så fruktansvärt ont i ryggen.. De blev bättre ett tag efter jag hade tagit två voltaren, men den jäveln har fan i mig gjort riktigt ont hela jävla dagen.. Inte på samma sätt som förr.. Förr kunde jag inte böja mig ner eller lyfta saker, de kan jag nu utan nu gör de mer ont hela tiden.. Jätte underligt..
Satte mig och kolla i barnens läkarbok för jag hoppas nästan att de är något annat som är fel.. Vill fan inte få så här stora problem med ryggen redan nu.. Jag är faktiskt bara 24.. Men jag kunde inte hitta så mycket som jag tror de kan va.. Fanns inte så mycket att välja på i barnboken heller.. Men jag vet inte jag.. Har aldrig haft så här ont i ryggen förr under så här lång tid.. Är över en vecka sen nu... Tycker de är konstigt..

Aja.. Jimmy har hjälpt sin mamma flytta idag så han drog vid halv nio i morse och då gick vi ut och va ute till lunchen.. Vid elva så kom Pierre.. Blev riktigt förvånad när han gick ur bilen, sin gick runt den och tog ur Liam.. Fattade ingenting.. Tog ett tag innan jag frågade vad han gjorde här.. Idag så har de varit nånting här nere med en massa bilar, och Jimmy hade ringt Pierre vid tio och sagt att han skulle ha två timmars jobb kvar och att han, grabbarna, Pierre och Liam skulle gå ner dit sen..
Ah.. Just det.. Jimmy kom hem vid kvart i tre.. Då hade massvis med bilar redan åkt därifrån så de gick aldrig ner dit..
Så ja.. Jag har haft sällskap av Pierre hela dagen.. Har varit roligt med sällskap.. Absolut.. Och sen kunde jag andas ut lite grann när de gällde barnen me min rygg för han har hjälpt till mycket med olika saker.. Så de har varit skönt..
Vet dock inte vad han har tyckt om att umgås med mig istället för Jimmy hela dagen.. Vet att han ringde Jimmy två gånger, men ja.. Vet inte jag..

Men ja.. Jimmy kom hem med pengar till en spis från Danne.. Han är söt han.. Hade Jimmy berättat att vi fortfarande inte köpt nån och då hade Danne gett han pengar så vi kan köpa en spis.. Så gissa vad?!!!!!!!!
JIMMY ÄR OCH KÖPER EN SPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Äntligen kan jag börja baka till dopet, så jävla typiskt bara att de är alldeles för varmt för att kunna ha en ugn igång, men jag har möjligheten nu i alla fall.. Det är huvudsaken.. En STOOR sten har lättat från bröstet.. Så jävla skönt..

Jag betalade parkeringsboten igår och direkt efter jag gjort de så gick jag in på deras hemsida och överklagade skiten.. Fanns med en lista där på omständigheter som kan göra så man inte behöver betala och det fanns två stycken som stämde in.. Får väl se vad som händer nu..

Nej.. Nu ska jag ner i källaren innan de blir mörkt så att Pierre kan få tillbaks sina kläder nån gång och jag min tvättstuga..

Puss å hej
0 kommentarer