Ledig måndag

Igår kväll gick jag på bio med fina Vickis.. Jag valde film, till Vickis stora glädje.. ;) The Conjuring såg vi.. Jag hade henne i mitt knä ett par gånger under filmen..
Såg fram emot filmen, efter att ha sett trailern, men fan alltså.. Jag blir inte rädd längre.. Inte en enda gång hoppade jag till..
Kände inga obehagskänslor alls när vi gick därifrån.. Visst, självklart, det är en sann berättelse vilket gör det hela en aningens creepy, men nix..
Däremot såg vi reklam om en annan film, från producenterna till Paranormal filmerna, den hette Insidious 2, den verkade väldigt vidrig så får vänta på den.. Lär knappast få med mig Vickis på den, då hon avskyr skräckfilmer och nu oxå mig.. ;)
Men det var extremt roligt att träffa henne igen!
 
Hon har hängt med ett tag kan man säga, här med en Oskar i samma pyjamas som Emma har nu..
 
Filmen började inte förrns halv tio och var närmare två timmar och efter att skjutsat hem Vickis så var jag inte hemma förrns halv ett.. Därför var det extremt skönt att slippa ha en klocka ställd i morse..
 
Idag är skolan stängd vilket betyder att alla barn är hemma.. Ja, inte Jimmy då.. ;)
Halva dagen har redan gått och vi har inte gjort ett dugg.. Nu sover Emma fortfarande och tanken var att gå ut, men det är duggregn och väldigt svarta moln emellanåt så vi får skjuta lite på det då barnens regnkläder är kvar på dagis och i skolan..
 
Annars den här veckan ska jag på delegering på onsdag.. Jippi! Det betyder att jag kan börja jobba själv sen, ska ringa bemanningen direkt efter det, eller kanske redan i morgon..? Åh så roligt det ska bli!
 
Nä.. Nu ska jag gå och stoppa i en ny maskin med tvätt..
 
Puss å hej
 
0 kommentarer

Lördag

Så härligt med helg! Nog för att jag gärna hade jobbat.. ;)
Ett tag efter vi gått upp i morse så tog Jimmy med sig grabbarna in till jobbet, grabbarna var i himmelriket.. Dock inte tjejerna som blev kvar hemma med mamma.. Det var många tårar och skrik innan de till slut lugnade ner sig..
 
När Emma lagt sig och Tindra käkat lunch så gick vi ut.. Fixade i ordning på framsidan och sen gick vi runt på baksidan och fixade en massa där med.. Märkte att Tindra frös så när vi va klara så frågade jag om vi skulle gå in och baka chokladmuffins.. Det blev uppskattat!
Nu har vi två plåtar klara och sitter nu i soffan och myser i väntan på att Emma ska vakna.. Vid två sen är det mellis..
 
Igår och idag så har Tindra fått mjölk i sin kräm och inga utslag har dykt upp.. I morgon tänkte jag att hon får ett halvt glas till maten så får vi se.. Kan ju vara dumt att låta henne få fri tillgång till det igen direkt så vi tar lite i taget..
 

Tindra med farfar på Mallorca.. Oj så "kär" hon blev i honom där! =)

Har inte en aning när grabbarna kommer hem så vi får se vad mer vi ska hitta på..
 
Igår fick jag frågan om jag ville gå på bio med fina Vickis så det ska vi göra i morgon.. Det ska bli riktigt roligt! Har inte träffat henne sen vi åkte till fina Ekman så det är på tiden.. =)
 
 
Nähä.. Gå och plocka med något!
 
Puss å hej
 
 
0 kommentarer

Kanske, kanske

Igår kväll så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta..
Förutom allt annat med mig så kände jag att inflammationen i foten var på väg tillbaks oxå.. Kunde inte sätta ner och stödja på den.. Har tabletter kvar sen dess så jag tog en sån och nu känns det bättre..
 
Idag känns det dock överhuvudtaget lite bättre.. Det är inte samma tryck i bihålorna och jag tror till och med att jag börjar känna lite lukt.. Det kanske är så att det går att se ljuset i slutet på tunneln? Det vore inte helt fel kan jag lova!
 
Idag ska jag på möte i skolan.. Jimmy skulle egentligen oxå med, men eftersom vi fortfarande inte hört ett dugg från fritids ( hon som skulle höra av sig så fort som möjligt? ) så går inte det, han får vara hemma med grabbarna..
Appropå skolgrabbarna så har jag sett deras skolkort.. Herrejävlar vilka fina grabbar!
 
 
Jag valde dock ett annat på Lukas där han ser lite gladare ut.. ;)
 

Snygga grabbar, helt klart!
 
Dagisfotograferingen? Som fröknarna så gott lämnat över till oss föräldrar.. Under all kritik!!
Fotografen höll till inne i lekhallen, där oxå alla föräldrar/barn tyckte att de skulle vänta.. Det var barn som sprang fram och tillbaks, barn som slogs, barn som skrek, barn som var barn bakom ryggen på fotografen.. Inte en enda förälder hörde jag säga till sina barn.. Vi satte oss i dörröppningen och mina tre fick vackert sitta still och vänta på sin tur..
Ha!! Jag som så gärna ville ha ett kort på Emma eftersom det aldrig blev någon 6-månaders fotografering, kunde bara glömma den tanken!
Hon skrek som en stucken gris när jag satte henne på lådan, som för övrigt var en av hans lådor med ett stort handtag i mitten som barnet skulle sitta på.. Nähä.. De andra två fick jag dock bilder på..
Syskonfotografering då? Placerade Filip och Tindra på varsitt hörn och satte Emma i mitten.. Haha.. Han var snabb med kameran, men det blev två kort där hon skriker och sträcker armarna efter mamma, tveksamt om han väljer ett sånt kort..
Fick till med Filip och Tindra tillsammans, men det blir nog bara de enskilda jag väljer..
Envisa lilla unge!!
 
 
Nä.. Hörde att tvättmaskinen blev klar så jag ska springa och sätta igång torktumlaren, så det kanske blir nån halv grads värmeökning här inne.. 18.6 är lite lite.. ;)
 
Puss å hej
 
0 kommentarer