Trötta gänget!

Ja, det där tandläkarbesöket var ju... Nödvändigt..
Jag trodde att det besöket de börjat med vid 6 månader är det där man får all info man behöver som föräldrar gällande barns tänder, men tydligen inte..
Tindra behövde inte visa några tänder utan det var enbart info till mig.. Hur man borstar tänderna, att godis är dåligt, hur ofta man ska äta med mera..
Jo.. Jag vet typ liksom det där.. Jag har fått höra samma saker i sex års tid..
 
Men men.. Tindra fick sin ring, som hon hunnit tappa bort jag vet inte hur många gånger så hon är rätt så nöjd..
 
 
När jag bad om tips för att sluta med tummen så började hon prata om något annat så jag antar att hon inte hade några att dela med sig av..
 
Just nu.. Eftersom jag va tvungen att väcka Emma redan 11.15 istället för 13 så är hon inte riktigt på topp, Tindra är trött eftersom hon inte sov på dagis igår och idag blev det inte heller något sova av då hon inte alls skulle gå och lägga sig när vi kom hem.. Oskar är uttråkad och jag har inte haft en chans att sätta mig med matteboken idag.. Suck..
Nu är det snart dags att klä på sig ( kallt som tusan ute! ) och gå till dagis..
 
Puss å hej
1 kommentar

Tandläkaren

Alldeles snart ska jag springa iväg till dagis och hämta hem Tindra..
 
Hon hade en tandläkartid idag 13.30, men de ringde och bokade om den till 11.30.. Mitt i Emmas sovtid och lunchen på dagis så jag hämtar henne innan så får hon äta hemma..
 
Tindra ser fram emot tandläkaren, men jag tror inte riktigt hon förstår vad det är.. När Lukas var där nu sist när han skadade tanden så valde han en ring därifrån och den är Tindra väldigt, väldigt spekulant på så förhoppningsvis kan hon oxå få välja en ring..
 
Får se vad de säger om hennes tumsugning.. Tips på hur man slutar med det tas emot tacksamt då hon dels har sneda framtänder plus, med hennes känsliga hud, så börjar hon bli extremt torr på tummen..
Det är ju inte riktigt lika lätt som med nappen, den har vi bara plockat bort och så har det varit bra med det, det funkar ju tyvärr inte med tummen.. =(
 
skruttan min..
 

Nä.. Göra sig iordning kanske!
 
Puss å hej
 
0 kommentarer

Höstlov

Eftersom Oskar nu börjat i skolan så har ju han lov som alla andra skolbarn eftersom han inte går på fritids så han är hemma med mig och Emma..
De andra tre är på dagis, jag har ju matteprovet på torsdag så jag behöver all tid i lugn och ro som jag kan få!
 
Idag har jag och Oskar bakat.. Chokladmuffins, dubbel sats.. En sats som vanligt men i den andra så stoppade vi ner bitar från en chokladkaka, apelsin och de blev riktigt goda.. Dock hade inte bitarna smält helt och hållet, men men..
 
Nu har Emma precis vaknat och ätit en burk fruktpuré, Oskar sitter och spelar dataspel och jag har precis slagit ihop matteboken.. Ska åka till Leffe och plugga ikväll om det är okej för honom..
 
Förrutom det så är tvättmaskin nr 3 igång, kaffebryggaren är avkalkad och det är undanplockat en massa..
 
Blir lite irriterad på vädret måste jag säga.. I morse var det -4 grader när vi gick till dagis så de fick ha sina vinteroveraller på sig.. Under förmiddagen så började det snöa, Oskar blev överlycklig, men efter ett tag så blev det 3 plusgrader och har nu regnat i två timmar.. Hoppas nu bara att det inte fryser på till kvällen med tanke på mina sommardäck..
 
Nej, nu ska jag gå och kolla brevlådan och se om korten på Lukas och Tindra oxå har kommit..
 
 
Än så länge är det bara korten på Filip som kommit från dagis även fast allt blev ihopfyllt och inskickat samtidigt.. Nåja, förr eller senare kommer de väl!
 
Puss å hej
0 kommentarer