Fan då..

Vill till att börja med bara säga att jag aldrig nånsin ens reagerat när det varit spindlar inne, eller ute med för den delen, när mina barn varit i närheten.. Sån själv disciplin har jag.. Självklart fick Oskar gå på toaletten..

Idag är Lukas hemma sjuk.. Han hostar och har hög feber.. När jag kom till dagis och skulle lämna Oskar så träffade jag LindaBell som frågade om han hostar och har feber.. Ja.. sa jag frågande.. Yes! Det är tydligen så vattkoppor kan börja.. Åh, va roligt!! INTE!
Men sen va hon snabb med att säga att han brukar väl få så, så de behöver ju inte vara det.. Mm.. För sent..
Så ja.. Det lär väl visa sig inom en snar framtid..

Det här med att försöka köpa ett hus är ju bara en riktig jävla berg och dalbana.. Jätte glada igår, sen började vi kolla lite.. Jaha.. Med alla lån, hyra, driftskostnader och bensin så skulle vi hamna ungefär på samma boendekostand som idag.. Det går ju inte, de är ju därför vi måste flytta..
Men vi får se, ska prova en sak till.. Det är fan inte roligt alltså..

Jaha.. Idag skulle jag behöva göra lite grann.. Städa, vattna blommor, tvätta sängkläder och handdukar, putsa fönster, göra klart uppgiften till skolan och skicka in den.. Finns hur mycket som helst.. Nu ska jag bara orka oxå.. Suck..

Aja.. Ska ta och sätta igång med nånting..

Puss å hej
0 kommentarer

Fy fan!!

Usch.. Jag hoppade in i duschen jag.. Hade ett tag på mig så jag tänkte göra en hår inpackning, rakning och fila fötterna..
Helvete heller!! När jag hade fått i balsam i håret och tittade upp mot taket så såg jag en lite för stor spindel som va nästan precis över mig.. Funderade på om jag skulle skita i att skölja ur håret och tvätta mig, men de kunde jag ju inte.. Men snabbt gick de.. Utav bara helskotta.. Fy fan alltså..
Tror inte jag fick ur allt balsam, men de skiter jag i.. Och Jimmy svarar inte i telefon så han kan få komma hem och ta bort den åt mig.. Kan inte gärna gå och hålla mig fram till klockan fyra.. Än mindre säga åt Oskar att han får hålla sig..
Skit oxå..

Ikväll ska jag prata med mamma.. Kolla om hon kan stå med på lånet.. I så fall ansöker vi ikväll och bokar sen tid med mäklaren.. Så det händer nånting..

Har tänkt att jag ska börja rensa och storstäda här hemma så de inte blir så himla jobbigt när vi väl ska flytta, men måste först fokusera på skolan och jobben.. Får se när jag får tid.. Har rensat lite grann i alla fall bland handdukar, gardiner och sängkläder.. Blev en proppfull sopsäck mindre så de är ju bra.. Man behöver ju faktiskt inte spara på allt.. =) Tror jag har kvar nån rostig skruv jag fick av en kille jag va jätte kär i när jag va liten.. Har för mig att jag sett den i min garderob hos mamma.. Jag har väldigt svårt för att göra mig av med saker..

Nej.. Nu ska jag byta blöja på Filip och göra oss klara för att hämta på dagis..

Puss å hej
1 kommentar

Så där ja..

Japp.. Nu har jag fixat lite här på morgonen.. Gillar dock inte den nya sommartiden.. Blev sena till dagis i morse, nog för att de bara va ett par minuter, men jag avskyr de där.. Men men.. Kommer väl in de oxå.. Ungarna har i alla fall börjat göra de..

Haha.. Jag jobbade ju igår.. På Preem.. Riktigt roligt var det för en gångs skull.. Mycket att göra och annat trevligt..
Men ja.. Jimmy va ju hemma med ungarna då.. De hade tydligen gett honom jobb.. När de hade städat och han gick ner i tvättstugan för att hämta pyjamas till Oskar så hade han ett brak.. Då hade en av dem rivit ur tältet i Lukas rum medans den andra hade vänt upp och ner på allting i Oskars rum.. ( två proppfulla leksaksbackar, två fulla stora korgar och en överfull legoback )
Sen när han hade duschat dem och gett Filip välling och gick och la honom så hörde han "oj".. Då satt Oskar och Lukas och hällde ut sina fulla glas med fruktsoppa på mattan..

Självklart lider jag med honom, men samtidigt så känner jag att, ja nu kanske han inte säger till mig att jag inte får säga att jag avskyr mina barn och ringer och gråter ibland, ( nu va de visserligen väldigt länge sen ) för att de har varit vidriga mot mig.. Nu förstår han mig.. Nu förstår han att de inte är semester att vara hemma med tre barn.. Eller rättare sagt, tre terrorister..
Han förstår mig nu.. Det tycker jag om..

Har äntligen lyckats med csn.. Tror jag.. Hoppas jag.. Har i alla fall skickat in så får vi se hur de går.. Om jag gjort något fel eller inte..
Men nu undrar jag istället då såklart, ska jag ta bort min föräldrapenning nu eller? Suck.. Så himla mycket att tänka på.. Och gör man fel så åker man på att betala tillbaks en massa.. Det vill jag ju inte.. Aja.. Det visar sig väl..

Har ringt mobilakuten oxå.. Jävla förbannade skitställe!!
Hämtade ju ut min mobil igår.. När jag åkte till jobbet så ringde Jimmy och jag hörde ingenting.. Okej, tänkte jag, jag höjer väl volymen då.. Men jag hörde fortfarande inte ett skit! Ringde hem istället, men samma sak där.. Inte minsta tillstymmelse till ljud! Inte en ton, inte ett brus, inte ett jävla skit!!
Så nu ska jag skicka in skiten.. Igen.. Men nu skulle de väl skicka vidare den till Nokia.. Jaja.. Så nu måste jag fixa så jag kan skicka in den igen..

Ringt och bokat tid oxå.. 8:e april ska jag dit och prata.. Är rutinerad vid de här laget så de blir inga problem..

Idag ska jag egentligen städa såg jag på almenackan, men jag orkar inte.. Har inte de rätta humöret för de så jag skiter i det idag.. Jag gör de i morgon istället.. Ska fixa tvätt och såna saker istället..
Plus att jag måste få till uppgiften till skolan oxå och skicka in den.. Ja.. Jag har att göra.. De är en sak som är säker.. Hoppas Filip sover länge..

Nu ska jag sätta fart..

Puss å hej
0 kommentarer