"Ont i magen"

Jaha.. I torsdags kväll/natt så kräktes Filip två gånger.. På fredagsmorgonen var han trött och sliten.. Eftersom vi inte visste om det var magsjuka eller inte så fick Filip stanna hemma med Jimmy när vi andra åkte till Anki och firade Linus..
Hos Anki fick vi potatisgratäng och grillat kött.. Mm.. Barnen skötte sig riktigt bra och vi åkte hem när det var dags att sova.. Tjejerna och eventuellt Oskar somnade i bilen, vaknade till när vi kom hem, men somnade sen om i sina sängar..
 
Idag har vi, allihopa, varit hos mamma och käkat påsklunch.. Efter disken var gjord så fick barnen ( och jag och Jimmy ) påskägg..
 
 
 
Man skulle kunna säga att det blev lite godis.. ;) Och då fick de ändå inte godis av Anki, bara av mamma och min bror och Sandra..
 
Vi var hemma igen runt halv fyra.. Efter den "tunga" lunchen och allt godis de hann stoppa i sig innan vi packade ihop allting, så var det inte alltför många som var så hungriga.. Ja, förutom Emma då! Hon som har ätit lunch två gånger idag, sovit två timmar mindre, hon åt precis som vanligt upp allting.. Otroligt att den damen äter så mycket men fortfarande inte passerat 10-kilos strecket!
 
Eftersom det är dags för denna hemska sommartid så fick barnen vara uppe lite, lite längre idag, så kanske de är tillräckligt trötta i morgon för att gå och lägga sig sex istället för sju.. Nåja, tur att det är påsklov nu så vi har lite tid på oss för anpassningen..
 
 
Va fan då! Nu har jag käkat godis samtidigt som jag laddat upp bilderna så nu är det socker på hela tangentbordet.. Suck!
 

Nähä.. Ska spela Candy crush och titta på tv nu..
 
Puss å hej
 
 
 
0 kommentarer

Torsdag som känns som fredag

Jaha.. Denna dag har gått och det borde vara dags att gå och lägga sig.. Vågar dock inte göra det då Jimmy är borta hos Ola och inte kommer hem än på ett par timmar.. Har problem på övervåningen och eftersom jag inte vaknar i första laget av barnen så håller jag mig vaken..
 
Lukas och Oskar har varit hemma idag med.. Det var bättre med Oskars öra på dagen, men framåt eftermiddagen/kvällen så gjorde det riktigt ont igen..
Idag har vi städat och påskpysslat.. Filip och Tindra hade stoooora ögon när vi kom hem från dagis och de såg alla påskkärringar.. =)
 
I morgon är det tänkt att vi ska på kalas, min kusin Linus fyller år så vi ska dit och äta.. Ankis potatisgratäng och Leffes grillade kött.. Mmm..
 
Lukas har idag tappat sin andra tand! =)
 
Bild från igår då tanden stod rätt ut..
 

Jäkla ungar på att växa upp snabbt! ;)
 
Nähä.. Ska väl titta lite på Road wars..
 
Puss å hej
0 kommentarer

Produktiv onsdag

Igår, precis innan jag skulle hoppa in i duschen så ringde dagis.. Lukas hade fått feber.. Var bara att springa dit och självklart så lyckades vi springa på Tindra på utvägen som inte alls ville släppa sin mamma, så även hon fick följa med hem..
 
Hela eftermiddagen igår så hostade Oskar.. Konstant, exakt hela tiden, så även han skulle få vara hemma idag..
När han vaknade i morse så bara grät han.. Han har väldigt ont i ena örat, stackaren.. Det är inte många steg som tagits bort från soffan..
 
Jag däremot har inte suttit ner mycket idag.. Jag har gjort två plåtar med köttbullar, som enligt grabbarna här hemma, smakade jättebra.. =)
Samtidigt som jag hade köttbullarna i ugnen så har jag även putsat fönster och duschat blommor, så nu är fönstren fina igen.. Ja, tills Emma vaknar och ställer sig och slår på fönstret på altandörren.. ;)
 
Emma vaknade till vid halv tolv idag igen, men till slut fick jag i henne nappen igen och hon somnade om och sover fortfarande! Måste dock gå upp och väcka henne snart om vi ska hinna med mellanmål innan det är dags att gå till dagis..
 
Nä.. Fortsätta fixa och trixa lite!
 
Puss å hej
0 kommentarer